Spotřebováno | leden, únor 2017

Ahoj, zdravím vás a zároveň vás vítám u nového formátu článku u mě na blogu. Jak už víte z mých sociálních sítí (a pokud ne, tak mě tam začněte sledovat), přestala jsem teď na nějakou dobu natáčet videa, protože mě to nebaví a je to časově náročnější než psaní článků. Nechci vás ale ochudit o pravidelné formáty "spotřebováno" a "oblíbenci", proto je začnu dělat ve formě článků. Dnes si dáme spotřebováno za leden a únor roku 2017 - spotřeba je opět dost velká, snažím se toho do září, než odjedu na stáž, spotřebovat co nejvíc, aby mi to tu potom neleželo. Tak pojďme na minirecenze, ať to není ještě delší než by bylo nutné ;)

Manufaktura sprchový gel Jablko

Celou jablečnou kolekci jsem vám představovala TU, už jsem dopotřebovala krém na ruce a teď i sprcháč. Voněl přímo božsky, hezky pěnil, konzistencí byl docela tekutý a rychle ubýval. Popravdě bych si ho znovu nepořídila, za těch 140 Kč si raději kupte nějaký krém na ruce od Manufaktury, do sprcháče bych tolik peněz nevrážela, i když na něm není nic špatného.

Balea sprej na nohy s čajovníkem

Pozůstatek ještě z léta, který jsem dopotřebovala až teď, když už bylo tepleji a potřebovala jsem si osvěžit nožky. Sprej příjemně voní, nohy osvěží a mírný zápach překryje. Jeho účinky jsou ale spíš krátkodobé, určitě je lepší chodidla v průběhu dne přestříkat. Za 50 Kč je to fajn produkt a nebráním se jeho opětovné koupi, přes léto jsou tyhle spreje must-have.

Isana med krém na ruce

Po krému jsem sáhla v Rossmannu kvůli jeho super ceně (myslím 30 nebo 40 Kč) a objemu 133 ml (normálně krémy mívají 75-100 ml). Používala jsem ho jako takový ten krém "na doma", který mi stojí na nočním stolku a mažu si s ním ruce a občas i nohy před spaním nebo kdykoliv v průběhu dne, když jsem doma. Hydratoval hezky, vstřebával se hned, nezanechával mastný film. Nebyl nijak parfémovaný a vydržel mi hodně dlouho. Super produkt, klidně si ho pořídím znovu. Je určený na suchou pokožku a splňuje to skvěle.

Dermacol Express odlakovač na nehty

Miláček. Nechápu, jak jsem mohla používat jiné odlakovače a drhnout jimi nehty několik minut, než lak důkladně odstraním. S tímto stačím párkrát přejet a lak je pryč. Navíc hezky odlakuje i laky se třpytkami, nesmrdí a nehty a nehtovou kůžičku zanechává v úžasném stavu - hydratované díky mandlovému oleji. Musím si ho rychle pořídit znovu, protože ten od Ebelin, co mi doma zbyl, stojí oproti tomuto za starou belu. Často se dá sehnat v akci za 40 Kč, jinak stojí 60 Kč. Recenze je sepsaná ZDE.

Garnier 2v1 posilující odličovač očí

Dvoufázový odličovač očí, který měl fialovou barvu. Odličoval bez problémů, v očích mě neštípal, na pleti nelepil. A vydržel mi poměrně dlouho. Fajn alternativa mého oblíbeného dvoufázáku od Ziaji, akorát tento od Garnier stojí 90 nebo 100 Kč.

Avon Today parfémovaná voda

Spotřebovaná vůně, to se jen tak nevidí! Vždy jásám, když se mi podaří nějaký kousek z té mé rozsáhlé sbírky dopotřebovat. Teď přišla řada na vůni Today od Avonu, což byla vůně, která se od mého obvyklého výběru dost lišila. Byla to spíš pudrová těžší vůně, na kterou jsem si ale rychle zvykla. Vydržela mi vonět několik hodin, klidně i půl dne, pak už jsem ji ze sebe necítila (což ale neznamená, že okolí ji také necítilo). Tohle 50ml balení stojí běžně okolo 300 Kč a já bych do něj klidně šla znovu.

Xhekpon tělové mléko a sprchový gel

O španělské kosmetice Xhekpon jsem vás psala TU, podařilo se mi spotřebovat vzorečky tělového mléka a sprchového gelu. Gel byl na mě až moc tekutý, spotřebovala jsem ho velmi rychle - vydržel tak na 4-5 umytí. Tělové mléko bylo zase docela hutné, výživné, pokožku zanechalo skvěle hydratovanou. Sprcháč za mě spíš ne, tělové mléko ano.

Ziaja Mintperfekt pasta na zuby

Pastu na zuby vám normálně neukazuju, ale tuhle jsem společně s ústní vodou měla od Ziaji na testování - recenzi si můžete přečíst TADY. Pasta byla jen lehce mentolová, nic přehnaného. Pěnila docela obstojně (i když méně než taková Colgate), zuby mi vyčistila a v ústech zanechala fajn pocit. Když jsem ještě použila ústní vodu, byla to super kombinace. Pokud budete z e-shopu Ziaja objednávat, tak si tam přihoďte i nějakou ústní hygienu, není to vůbec špatné :)

Lush šampuk Honey I washed my hair

2 roky jsem si šetřila tenhle pytlíček, ve kterém mi šampuk prodali, abych vám ho mohla ve spotřebováno ukázat! #bloggerdiagnosis Šampukům jsem přišla na chuť, tento medový voněl překrásně a dokázal vždy provonět celou koupelnu i pokoj, když mi na parapetu schnul. Vlasy mi vždy umyl precizně - tak, že krásně drhly a byly fakt zbavené všech nečistot. Celou recenzi si můžete přečíst TU a já vám říkám - kdybyste měli vyzkoušet cokoliv od Lushe, tak šampuk. Já už mám nový, tentokrát Montalbana (citrusový) a taky to vypadá na celkou spokojenost. I za těch 265 Kč to stojí ;)

Garnier Moisture+ Aqua Bomb plátýnková maska

Plátýnkové masky zažívají neuvěřitelný boom, tak jsem taky jednu od Garnier vyzkoušela. Sáhla jsem po té s granátovým jablkem, která je určená pro super suchou pleť. Maska je extrémně moc nasáklá, drží díky tomu skvěle na obličeji a těch 15 minut s ní je lahoda. Jen to docela dost chladí, takže doporučuju si masku dát třeba ve vaně, mně skoro zmrzl obličej a hlavně nos :D Po sundání jsem si zbylou tekutinu vmasírovala do pokožky krku a dekoltu a zbytek jsem otřela odličovacím tamponkem. Pleť byla fakt nádherně hydratovaná, vypnutá, nacucaná. Jen nesouhlasím s tím, že jedna tahle maska = týden hydratace pro pleť. Pociťovala jsem tak možná 2 dny, že mám pleť hydratovanější, ale pak už jsem si obličej mazal obvyklou vrstvou krému. Za tu zvýhodněnou cenu 45 Kč to je fajn záležitost, určitě vyzkouším i tu zelenou nebo červenou variantu. Je to skvělý relax!

Uma cosmetics gelové oční linky

Nespotřebované hnědé gelové linky, které vyhazuju - už vyschly. Co si tak pamatuju, nebyly špatné, ale nepotřebuju si je kupovat znovu. Mrkněte na recenzi SEM.

Miss Sporty tvářenka

Moje první tvářenka ever, kterou jsem dostala od mamky. Měla cihlově červenou, až spíše do hněda barvu, na tvářích vypadala hodně přirozeně. Ke konci se už rozpadla na malé kousky, tak jsem je vysypala a tvářenku vyhazuju. Určitě bych doporučila těm z vás, kdo s kosmetikou začínají. Mají fajn výběr odstínů a tvářenka stojí okolo 60 Kč. Psala jsem dávno recenzi, mrkněte SEM.

Balea kuličky do koupele

Další naprostý miláček. Koupila jsem si je na doporučení Klárky (Skodulky) v DMku za 22 Kč. Voní po orchidejích a vanilce, hodně silná květinovo-sladká vůně. A voní tak nejen v pytlíčku, ale i po vhození a rozpuštění ve vaně. Voní dokonce tak moc, že jsou schopné nám po koupeli provonět celou koupelnu - a cítím to ještě ráno! Vodu obarví na fialovo a jeden pytlíček vydrží klidně na dvě vany. Jinak žádný speciální efekt nemají, mě ale baví to zabarvení a vůně. Kupuju znovu, hned :)

Essence laky na nehty

Třídila jsem svou sbírku laků, která se neustále ztenčuje, a tentokrát jsem mimo jiných laků (které mi přišlo zbytečné vám ukazovat) vyhodila i tyto tři od Essence - ještě ve starých lahvičkách. Dva byly se třpytkami (recenze toho modrého tady), třetí byl rudě červený. Všechny tři jsem používala moc ráda a celkově laky od Essence za těch 30 Kč nejsou vůbec špatné.

Rival de Loop korekční tyčinka

Nechala jsem se v Rossmannu zlákat výprodejovým stojánkem a koupila si korektor od Rival de Loop za dvacku. Je to klasická strouhací tužka s víčkem. Odstín jsem si vybrala docela dobře, ale jinak ten korektor stojí za starou belu. Jde špatně rozmazat, zalézá do vrásek, po pár hodinách se vytrácí a co mě teda nejvíc štve - ta tuha prostě z nějakého důvodu pořád vyjíždí nahoru a pak když se na to trošku přitlačí, tak se zas propadává dolů. Děs běs, od tohoto dejte ruce pryč!

Essence Make me brow gel na obočí

Nemá cenu obkecávat, mám už asi třetí nebo čtvrté balení, tohle je moje stálice v úpravě obočí. Celá recenze TADY.

Ardell tužka na obočí

Moje první vyzkoušená věc od Ardellu a byla jsem s ní moc spokojená! Odstín mi hezky sedl, tužka měla super tvar pro precizní vykreslení obočí, vydržela celý den bez pohnutí. I celkově mi tužka vydržela poměrně dlouho, takové 3-4 měsíce jsem ji používala denně. Na recenzi můžete mrknout ZDE. Ráda si ji koupím znovu.

L'Oréal Volume Million Lashes Féline

Pecka, jedna z mých nejoblíbenějších řasenek. Měla zajímavý kartáček, prohnutý do obloučku, a dělala mi nádherné řasy - oddělené, prodloužené, mírně zahuštěné, tak to mám ráda. Ani na začátku používání nebyla moc mokrá, nabírala barvy tak akorát. Celá recenze je TU, Féline řasenku bych si jednou ráda pořídila znovu. Sice patří L'Oréal řasenky k těm dražším, ale stojí to za to.

Balea krém pod oči roll-on

A teď zase jeden absolutní propadák. Nechala jsem se v DMku zlákat tímto roll-onem s vidinou toho, že to bude pod očima aspoň hezky chladit. Odlíčím se, nanesu, super, hezky to chladí a... Aaaa! Hrozně mě to začalo štípat v očích, až jsem slzela. No dobře, tak to zkusím ještě ráno, až nebude pleť těšně po odlíčení. Skoro stejný příběh, štípalo to méně, ale štípalo. Takže skoro celé balení letí do koše, protože tohle bych nedoporučila ani nepříteli. Sice to stojí okolo 70 Kč, ale prosím, vyhněte se tomu.

Catrice Liquid Camouflage

Opět stejná pohádka jako u gelu na obočí - korektory od Catrice jsou moje stálice, tento tekutý používám pod oči a už si užívám další balení. Celá recenze TU.

Bioderma Atoderm vyživující denní krém

Uf, a jsme na konci. A skončíme velmi dobře. Tento denní krém na obličej od Biodermy jsem si velmi oblíbila, je určený na suchou pleť, kterou po ránu nádherně vyživí a připraví ji na celý den. Krém měl lehkou konzistenci, hodně rychle se vstřebával, skvěle se mi na něj nanášel BB cream nebo rovnou korektor. Měla jsem ho ráda tak moc, že jsem si ho rozstřihla a vypoužívala do poslední kapky. Ach, kdyby Bioderma nebyla tak drahá, už si ho dávno koupím znovu. Opět jsem psala recenzi, najdete ji ZDE.

Co říkáte na spotřebováno formou článku? Líbí se vám to víc než video nebo spíše naopak? A co z toho, co jsem tentokrát spotřebovala, jste zkoušeli také? Moc se těším na vaše komentáře :)

2 komentářů

  1. Teda Dazz, tohle by u mě bylo spotřebováno za rok. To je pořádný článek! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Pánii!! S tím článkem jsi si dala opravdu práci! Super článek! <3
    Používala jsem toho hodně podbného jako ty. Laky, Balea produkty a Essence. Abych řekla pravdu, tak mně poslední dobou Essence vůbec nevyhovuje. :/ Této značce se vyhybám obloukem. :/
    Krásný článek! :) <3
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)