3v1 recenze | Rimmel stíny, Bourjois tužka na oči, Ziaja Mintperfekt

Ziaja Mintperfekt Sensitiv pasta na zuby a ústní voda

O dentální hygieně už tu několik článků bylo, dnes přidám další minirecenzi na řadu Mintperfekt Sensitiv od Ziaji, která obsahuje duo zubní pasty a ústní vody. Oba produkty jsou určené ke zmírnění přecitlivělosti zubů, Mintperfekt ale obsahuje i duo produktů působících proti zubnímu kazu a remineralizující pastu a vodu. Jak pasta, tak ústní voda obsahují přírodní betain, fluor a dusičnan draselný. Chrání sklovinu a dásně před bakteriemi, kyselými a studenými pokrmy a nápoji.
Oba produkty mají jemnou mátovou chuť, která mi zezačátku nebyla příjemná, protože jsem zvyklá na silnou mátovou chuť, ale po delším používání už jsem si zvykla a asi začnu vyhledávat spíše pasty s jemnější chutí. Oproti takové Lysterine jsem tuto ústní vodu vydržela mít v ústech klidně i dvě minuty, nijak mě nepálila. Ústní voda má 500 ml a stojí 99 Kč, pasta se vyrábí v balení 75 ml za cenu 69 Kč. Současné používání těchto produktů mě bavilo a ústní dutinu a zuby jsem měla v super stavu. Asi to není nic, co byste museli mít, ale pokud budete z e-shopu Ziaji objednávat, nebojte se přihodit i tyto produkty.

Rimmel Scandal Eyes Eyeshadow Stick

Tuto tužku na oči nebo spíš oční stíny v tužce už má Rimmel v nabídce nějakou dobu. Já jsem měla možnost vyzkoušet odstín 006 Paranoid Purple, což je tmavá fialová barvička. Tužka se dá používat jako oční stín nebo i jako linka, ale tu bych nedoporučovala dělat rovnou tužkou. Spíš to chce nabrat si barvu na štěteček a teprve nanášet na víčko, jinak byste vypadaly jako panda s tlustou linkou. Já tento "stick" používám stejným způsobem jako Color Tattoo, tedy jako základ pro další oční stíny. Ono totiž tím, že je produkt krémový, tak se nedá zrovna dobře rozmazávat do ztracena. Jako podklad pro další podobně barevné stíny ale slouží skvěle. Vydrží na víčku celý den. Na Elninu seženete tento stick za 62 Kč, přičemž produktu je v tužce 3,25 g. Jedná se o ořezávací tužku, takže je potřeba mít ořezávátko i na tlusté tužky :)

Bourjois Contour Clubbing tužka na oči

Jednu tužku z této řady od Bourjois už doma mám (recenze), a dokonce v dost podobném odstínu. Tato je v odstínu 59 Dynamint, což je tmavší mentolová zelená. Pro spoustu z vás asi nenositelná barva, já si ji užívám zejména na jaře a v létě, kdy si jedu na barevných linkách. Většinou si nakreslím klasickou černou tenkou linku, pak vezmu barevnou tužku a ve vnějším koutku oka udělám nad černou linku ještě druhý ocásek barevnou linkou. Hezky to prozáří pohled a dodá líčení šmrnc. S touto Contour Clubbing tužkou se kreslí hezky, pigmentace je na výbornou, je hezky měkká a na víčku mi opět vydrží celý den bez rozmazávání nebo drolení. Tužka má být voděodolná, což já snad nikdy nezkouším, nevyhledávám to, ale co tak koukám do mé recenze toho druhého odstínu, tak na tom není tak dobře. Každopádně za mě moc příjemná záležitost, kterou seženete na Elninu za 119 Kč, přičemž mají ještě růžový odstín. V drogerii bude těch odstínů daleko víc, ale zase za vyšší cenu :) Tužka je opět ořezávací.
Jaký produkt vás z této 3v1 recenze zaujal nejvíc? Máte s některým z nich zkušenosti? Dejte mi vědět, jestli používáte barevné tužky na oči a oční stíny v tužce. Už se na vaše komentáře moc těším!
P.S.: Obě zmíněné tužky jste mohli vidět v barevném halloweenském líčícím videu, mrkněte SEM :)

6 komentářů

  1. To že má Ziaja v ponuke už aj produkty na ústnu hygienu, tak to je pre mňa novinka, ale vyzerá to fajjn :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  2. No na tu Ziaju si mě nalákala, právě se prodává v Tetě, nějaké produkty, tak třeba i to tam bude. :) Já oční stín v tužce mám jeden od NYX a celkem jsem spokojená :)
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
  3. Škoda, že tužky nejsou automatické, hrozně nemám ráda jejich ořezávání a to jak pak vypadají :(

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  4. Ziaju mám ráda, hlavně jejich tělovou kosmetiku. A to že mají i ústní kosmetiku je příjemná novinka.

    OdpovědětVymazat
  5. tá ústna voda môže byť fakt dobrá, mala by som ju skúsiť :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  6. Ty tužky vypadají super, asi pro ně hned skočím :D

    http://katehavlova.blogspot.cz/?m=1

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)