Dermacol express odlakovač & L'Occitane olejíček na nehty

Ahoj, doufám, že se máte dobře a do nového týdne jste vykročili pravou nohou! Já měla včera nabitý den, byla jsem v práci a večer jsem opět doučovala angličtinu. Dnes už mě čeká první přednáška ve škole a k večeru jdeme ke kamarádům popít nějaký ten burčák, když je sezóna :) Jinak jsem vám chtěla napsat, že pečlivě chystáme už třetí blogerský bazárek v Brně, tentokrát se bude konat 25.11. v předsálí Sálu B. Bakaly, zkrátka za kavárnou Atlas. Veškeré info najdete tady v události na FB, časem toho bude přibývat, chystáme nějaké věci navíc, tak snad to klapne, přijde vás hodně a všichni si to společně užijeme :) Mějte se krásně!


V dnešní recenzi vám představím mé dva oblíbené pomocníky v péči o nehty, a to expresní odlakovač od Dermacolu a olejíček na nehty a nehtovou kůžičku od L'Occitane. Někteří z vás už budou článek pomalu zavírat, protože recenze na tento odlakovač se objevují všude a každý ho chválí. No, musím vám říct, že já nebudu výjimka. Ale napřed vám povím něco o olejíčku od L'Occitane.

Olejíček obsahuje 30 % bambuckého másla, díky čemuž změkčuje nehtovou kůžičku a posiluje nehty. Taky po bambuckém másle krásně voní. Na nehty a kůžičku se aplikuje šikovným štětečkem, takže stačí tubičku mírně zmáčknout a štětečkem danou oblast potřít. Pak je vhodné olejíček ještě trochu vmasírovat a nechat chvilku vsáknout, než půjdete spát. Já ho totiž používám před spaním a je to zároveň i příjemný relax. S olejíčkem jsem maximálně spokojená, mám totiž takový zlozvyk, že si loupu nehtovou kůžičku a potom se mi dělají nepěkné záděry... Naštěstí to už není tak hrozné, jak když jsem byla mladší. Ale když mě to popadne, nanesu potom večer na kůži olejíček a do rána mám ruce jako ze žurnálu! Nehty mám od přírody dost pevné, ale čas od času se mi nalomí. Po použití tohoto olejíčku mám pocit, že jsou nehty tvrdé, jak z oceli. Takže už asi tušíte, že si zaslouží hodnocení 10/10 a je to můj oblíbenec. Seženete v obchodech L'Occitane nebo TADY za cenu 225 Kč. Obsah 7,5 ml.
A teď k onomu opěvovanému odlakovači. S obsahem mandlového oleje a naopak bez obsahu acetonu odlakovač slibuje vyživené nehty, které odlakuje snadno a rychle. Všechno splňuje, do posledního puntíku. Já dřív používala odlakovač od Ebelin, po kterém jsem nehty měla v hrozném stavu (vysušené, náchylné k lámání), ale říkala jsem si, že to dělá každý odlakovač. A ono ne, expresní odlakovač od Dermacolu zanechá nehty po odlakování vyživené a pěkné, navíc odlakovač hezky voní, zřejmě po tom mandlovém oleji. Tedy aspoň mě voní, protože já už ten klasický smrad z odlakovačů necítím, jak jsem na to zvyklá :D Klasický lak odlakuje na dvě přetření tamponkem, jde to opravdu bez námahy. Se třpytkovými a efektovými laky už je to horší, ale pořád to jde relativně dobře a nemusíte používat alobalovou metodu, což vám jiný odlakovač nedopřeje. Opět můj velký oblíbenec s hodnocením 10/10, seženete jej ve všech drogeriích nebo na e-shopu parfemy-elnino.cz, konkrétně TADY za cenu 65 Kč. Obsah 120 ml.
To bylo tedy mé oblíbené kombo, které používám na nehty, abych si je udržela zdravé a krásné. Podělte se se svými oblíbenci v péči o nehty v komentářích a pokud máte zkušenost s některým z mých želízek v ohni, napište mi to. Budu se těšit :)
P.S.: Doufám, že se vám líbí fotky, zase jsem si s tím vyhrála!

11 komentářů

  1. Fotky jsou krásné a zpráva o bazárku taky. Odlakovačem DC jsem si před chvílí odlakovala nehty, mám ho ráda, ale mohl by méně pronikavě "vonět".

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  2. Ani, odlakovač jsem měla, kupovala jsem ho jednou za super výhodnou akci kdy k němu byl v Rossmanu lak od Dermacolu zdarma :) a odlakovač mi vyhovoval, teď zrovna používám od Rossmanna, teď nevím, jestli je mandlovej nebo třešňovej :D

    OdpovědětVymazat
  3. Wow! Boží fotky. :o Číms to fotila? :o

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky díky, mám zrcadlovku Nikon D5000 a pak fotkám upravuju ve Photoshopu jas, kontrast a křivky, ale nic víc :)

      Vymazat
  4. Dermacol odlakovač miluju a jiný už si nekoupím :)

    http://ili-libertad.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Dermacol má super odlakovače:)
    Olejíček měla kamarádka a byla s ním taky spokojená, takže si ho možná taky někdy pořídím:)
    http://clarathing.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Ten olejíček mě v celku i zaujal :)))
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  7. Škoda, že mi cesta do Brna trvá 3 hodiny, říkala jsem si, že bych si udělala výlet, ale nestihla bych to ze školy :( Tak vám aspoň budu držet palce, ať to všechno dobře dopadne a je to fajn :)
    Olejíček jsem neznala, vypadá zajímavě. O odlakovači jsem už četla hodně a až dodělám ten, co teď mám, pořídím si ho taky, abych vyzkoušela, jestli je všechna ta chvála opodstatněná :))

    OdpovědětVymazat
  8. Odlakovač je i můj oblíbenec, je to nejlepší odlakovač, který jsem kdy vyzkoušela. Perfektně a rychle odlakuje lak a navíc nehty nevysušuje!

    Hanďa

    OdpovědětVymazat
  9. Ani jednu věc jsem nezkoušela, ale ten odlakovač si chci pořídit :)

    September Favourites

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)