L'Oréal Volume million lashes Féline mascara

Ahoj! Dnes se mi povedlo dopsat bakalářku, závěr a všechno, tak už jen čekám na vyjádření vedoucí. Určitě to budu ještě dost předělávat, ale snad příští pátek v klidu odevzdám, už mám i objednané desky. Sázím na klasiku - modrá se stříbrným písmem :) Jak jste na tom vy, kdo prožíváte to stejné? Mě čekají hned v týdnu od 2. do 6. 5. písemné státnice, a to překlad odborného textu a komplexní test z francouzštiny (takže si budu muset projet a zopakovat celou gramatiku během týdne, krása). No a pak budu mít 4 týdny na naučení se stovek stran k ústním státnicím z ekonomie a francouzštiny. Co vám budu povídat, děsím se toho, na druhou stranu už se nemůžu dočkat, až to bude za mnou a budu si moct užívat letních dnů :)


Dnešní recenze se týká řasenky Volume Million Lashes Féline od L'Oréal, která mi přišla na testování v rámci spolupráce s krasa.cz. Už když jsem ji vybalila, nadchnul mě její obal. Uznejte, že vypadá elegantně, spíš až luxusně. Zlatá barva s tmavě zelenou, to ve vás zanechá wow efekt.
Řasenka Féline má klenutý kartáček, jehož štětinky jdou od nejdelších po nejkratší. Krásně tak kopírují tvar a délku řas. Řasenka obsahuje arganový a heřmánkový olej a má speciálně tvarované hrdlo, které zachytí přebytečné množství barvy. Musím říct, že řasenka opravdu není mokrá, nabírá tak akorát barvy. S kartáčkem se mi pracuje krásně, řasy skoro neslepuje, hezky je prodlouží i docela zahustí. Je potřeba se s ní naučit pracovat, já mám třeba pořád problém s tím, že pravé oko mám hezčí než levé :D Féline dělá i krásné spodní řasy, díky mini štětinkám na spodní straně kartáčku. Super je, že řasenka nežmolkuje, nedrolí se a neopadává. Celý den zůstane tak, jak ji ráno nanesete, navíc je hodně lehounká, řasy nezatěžuje.
Volume Million Lashes Féline seženete na krasa.cz, konkrétně TADY za cenu 359 Kč. Je to dost, ale L'Oréal řasenky ani o moc levnější nebývají. Sama ji řadím k těm nejlepším řasenkám, které jsem vyzkoušela (a že mi jich rukama a řasama prošlo habaděj) a pokud na ni narazíte někdy v akci, neváhala bych a pořídila si ji :)

Je tu někdo, kdo ji zkoušel? Nebo jinou Volume Million Lashes od L'Oréal? A také jste takové řasenkové maniačky, že jich máte naráz otevřených klidně 5? Těším se na vaše komentáře :)

11 komentářů

  1. Zaujal mě jak její obal, tak tedy kartáček, ten by se líbil i mým řasám :). Ani držím pěsti, ať už na práci nemusíš nic extra předělávat a může jít do tisku :). Já si v květnu zase budu vybírat téma diplomky a příští rok mě to čeká taky, uklidňující je, že už je to můj poslední rok studia snad :D

    OdpovědětVymazat
  2. Obal má opravdu nádherný a výsledný efekt na řasách se mi taky moc líbí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Přeju hodně štěstí u státnic! :) Řasenka vypadá pěkně, asi se po ní podívám.

    Chic by Jane

    OdpovědětVymazat
  4. Jejich řasenky jsou skvělé, já miluji tu fialovou! =)
    Seulement Teresa

    OdpovědětVymazat
  5. spodné riasy vyzerajú naozaj skvele, skoro úplne ako prirodzené :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Gumové kartáčky moc nemusím.. :/ Ale řasy dělá moc pěkné :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Dělá krásné spodní řasy, určitě se na ní podívám, nyní jsem nějaké vyřazovala, tak super tip, díky moc. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. tuhle jsem sice nevyzkoušela, ale podobný kartáček mi moc vyhovoval u řasenky Lash Sensational od Maybelline. jinak mám moc ráda klasickou Volume Million Lashes, k té jsem se teď po dlouhé době zase vrátila :)

    OdpovědětVymazat
  9. Obal je dokonaly, ale moc se mi nelibi kartacek, rasy ude!a pekne.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)