Lush šampuk Honey I washed my hair

Ahojte! Omlouvám se, že včera sem nic nepřibylo, byla jsem z toho horka úplně zmožená. Navíc jsme ve čtvrtek popíjeli na Petrově, takže ráno trochu kocovinka, a odpoledne jsme jeli autobusem domů do Kroměříže. Už nikdy nejedu v tomhle horku odpoledne, když už pojedu domů, tak tím nejpozdějším autobusem! Myslela jsem, že umřu... No nic, dnes se držím doma a až navečer jdeme k přítelově rodině grilovat. A zítra se chystáme konečně se podívat do naší Květné zahrady, která se na podzim znovu otevřela po rekonstrukci a tento víkend je tam vstup zdarma, tak se toho musí využít :) Schválně mi napište, byli jste někdy v Kroměříži na výletě? Jestli ne, doporučuju (mrkněte na spot, ten se fakt povedl).


Dnešní recenze bude úplně první recenze na něco od Lush. Jediný obchod v ČR je v Praze a víte, že tam já byla asi pětkrát za život. Obchůdky ale ráda navštívím na cestách, tedy tu možnost jsem měla ve Vídni a v Budapešti. A právě v Budapešti jsme trávili s Tomem Valentýna, a tak mi nabídl, že mi něco od Lush koupí, abych si vybrala, co chci. Po příjemné konverzaci se slečnou prodavačkou jsem si na hotel odnesla tento šampuk - kdo byste nevěděl, je to šampon ve tvaru puku. Voní po medu a měl by vlasům dodávat objem.
Jeho používání je jednoduché - šampuk vezmete, párkrát s ním přejedete po namočených vlasech a vlasy začnete umývat. Šampuk úplně parádně pění, opravdu stačí malé množství a vlasy nádherně umyje. Já napoprvé přejíždím 5× a napodruhé 2-3× a bohatě to stačí. Vlasy jsou nádherně umyté a vydrží mi klidně 3 dny, přičemž standardně si je umývám obden. Ale pozor, kdo máte suché vlasy, je potřeba ještě použít kondicionér. Tento šampuk totiž neobsahuje parabeny a silikony apod., takže se vlasy po něm mohou zdát sušší než normálně.
Velkým plusem je jeho vůně - provoní celou koupelnu a potom i náš pokoj, když ho nechávám na sluníčku na parapetu vyschnout. Tohle je hodně důležité - nechat šampuk vyschnout a skladovat ho pak v nějaké plechovce nebo krabičce. Pokud ho necháte na vaně v loužičce vody, počítejte s tím, že se vám rozpustí. A to vážně nechcete, tenhle zázrak skoro neubývá a já mám pocit, že mi vydrží roky.
Šampuk seženete v Lushi nebo TADY na jejich stránkách a stojí 265 Kč. Poměr cena-výkon-výdrž mi přijde naprosto v pořádku, dávám ale 9 bodů z 10 možných, ne každému musí vyhovovat to skladování a to, že vlasy jsou sušší. Zmíněná vůně se taky zrovna moc nepřenáší do vlasů, pokud máte rádi vonící vlasy, tak možná budete zklamaní. Já jsem s ním ale moc spokojená a doporučuju vám ho :)

A co vy a Lush, máte něco? Taky nějaký šampuk nebo jiné vonící rozkošnosti?

11 komentářů

  1. Od Lush jsem ještě nic neměla. Tak to já mám suché vlasy, takže kondicionér nebo masku používám při každém umývání

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tento sampon by byl urcite pro me. No asi budu muset mrknout tady v Uk do jejich odchudku, vzdy kdyz jdeme kolem nej tak tak to tam nadherne voni.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anoo ta vůně je neuvěřitelná, ale teda pracovat bych tam nemohla, by mě z toho bylo špatně každej den :D

      Vymazat
  3. O Lush jsem už hodně slyšela, ale pořád jsem od nich nic nevyzkoušela, i když mě jejich výrobky moc lákají. :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
  4. Nic takového jsem ještě nezkoušela. Škoda, že se vůně nepřenese i do vlasů. Jinak by mi vyhovovalo. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Na Lush šampuky se chystám, jen se děsím toho, že netrefím hned ten správný.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je vážně velká náhoda ;) já si tento týden pořídila zrovna první šampuk od Lush - Brazilliant a jsem absolutně SPOKOJENÁ!! Vůně je moc příjemná, vlásky jsou po něm krásně měkké a i vůni z nich cítím, a přiznám se, že ta vůně je na nich ještě daleko příjemnější, než jak voní samotný šampuk při mytí ;)
    Nechápu, proč jsem je nevyzkoušela dřív ;) každopádně si myslím, že jsou perfektní na cestování, nikde se vám nic nevyleje ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda, že sis je taky oblíbila! Koukám, že ten tvůj voní po pomerančích, to musí být také skvělá vůně. A s tou praktičností na cestování máš pravdu, zřejmě si ho beru s sebou na festival :)

      Vymazat
  7. Já už si asi 4 roky kupuju pravidelně New šampuk a jsem z něj taky úplně nadšená! Strašně mi totiž padaly vlasy a co jsem ho začala používat, tak to úplně přestalo, takže ho teď používám tak jednou za týden pro udržení. Možná bych ale mohla vyzkoušet i tenhle, nalákala jsi mě :)

    OdpovědětVymazat
  8. Konečně nějaká recenze na Lush!:D Já tuto kosmetiku naprosto miluju..Nejen proto, že je veganská, ručně vyrobená, a netestovaná na zvířatech, ale taky právě pro jejich úžasné výrobky.. ! Jestli ti mohu něco doporučit, tak rozhodně šampon Daddy-o , je sice napsáno pro blondýny , ale já jsme taky tmavovlasá a tento šampon je úúplně boží .VÁŽNĚ! Potom z šamponů miluju ještě big , ta vůně je neuvěřitelná ! A co se týče jejich výrobků do vany..To je teprve něco.! Jejich balistiky už jsem snad vyzkoušela všechny, a můžu říct, že má nejoblíbenější je stmívání, je to velmi krásná balistika. :) Kosmetika Lush je sice dražší , ale vážně kvalitní a moc krásná.. :-) A taky jsem moc vděčná za to , že se lidi více a více zajímají o to testování na zvířatech , jelikož je neskutečné co se na těch zvířatech provádí.. Nejhorší kosm. značka je Dove, mají nejdrastičtější testování na zvířatech.. Je to smutné.. .. B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tipy, šampon Big má spolubydlící, tak už jsem ho ve sprše očuchávala a vypadá vážně skvěle! Balistiku jsem měla jednou, to je pro mě docela dost drahá záležitost, když tam tu kouli musíš hodit celou a máš to na jednu vanu. Ale jednou za čas, za odměnu, proč ne :) Věřím, že kdybych měla Lush blíž, tak neodolám a mám víc produktů. Jinak Dove mi nějakým způsobem není vůbec sympatické, a to jsem ani o tom testování nevěděla... Ach jo :(

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)