Bioderma Sensibio micelárka, Atoderm sprchový olej & denní krém

Ahoj! Doufám, že jste tento týden započali skvěle, já si pondělní promoce moc užila. S rodinou jsme si zašli na slavnostní oběd v La Strada restauraci (vaří tam vážně skvěle, určitě doporučuju, mají pobočky ve více městech po republice), dostala jsem tolik květin, jako snad nikdy. Ta nejkrásnější byla od Toma, vážně jsem takový pugét nečekala! Moc se mi jím trefil do vkusu, prý ještě v květinářství říkal, že by to chtěl ladit do stylu Provence, no není to zlatíčko? Osvědčilo se mu květinářství Rosebud, které asi fakt stojí za to, protože s kytkou odtamtud přišel i kamarádčin přítel :) Pokud chcete vidět nějaké fotky, sledujte mě na instagramu a na Facebooku, teď už se pustíme do dnešního článku!

Značka Bioderma pro mě byla dlouhou dobu neznámá, popravdě mě zas tolik nelákalo jejich produkty vyzkoušet, odrazovala mě vyšší cena. Ale ve skrytu duše jsem samozřejmě doufala, že někdy vyzkouším aspoň tu opěvovanou micelárku. Příležitost se mi naskytla na akci Jsme jen ženy (report tady), kde jsme každá dostala taštičku se třemi produkty - Atoderm sprchovým olejem, Atoderm denním vyživujícím krémem na obličej a miniaturkou právě Sensibio micelární vody. Díky soutěži, která v průběhu večera probíhala, se mi podařilo vyhrát ještě další Sensibio micelárku a taky pleťové sérum (nebo krém?) Matriciane, které putovalo mé mamce.
Začnu sprchovým olejem Atoderm, ten jsem začala používat nejdříve, ještě v zimě. Je určený pro suchou, velmi suchou až citlivou pokožku, již intenzivně vyživuje a zvláčňuje, chrání ji před vnějšími vlivy a obnovuje kožní bariéru. Sprchový olej se používá stejně jako sprchový gel, jen skoro vůbec nepění a je o dost tekutější než klasické sprchové gely nebo krémy. Nečekejte ale, že by jeho textura byla typicky olejovitá, a tím mastná. To pro Atoderm sprchový olej neplatí, jeho textura je krémová a nemastná. Musím říct, že pokožku vážně nádherně hydratuje, dovedu si představit, že bych ho s sebou měla na horách, kde je pokožka vystavena extrémnějším vlivům a trpí.
Vyživující krém na obličej ze stejné řady jsem si kupodivu také velmi oblíbila. Pokud mě sledujete dlouho, tak víte, že já jsem na mazání lenoch. Mazání obličeje už docela zvládám na denní bázi, mazat si zbytek těla je pro mě stále nuda. K tomu, abych si obličej denně mazala, nejvíce přispěl právě tento krém. Je opět určený pro suchou až velmi suchou pleť, já mám pleť normální se sklony k vysoušení, takže je pro mě OK. Krém se může používat jak ráno, tak večer, já ho používám jenom ráno, na večerní mazání jsem si tedy ještě nezvykla. Má skvělou lehkou konzistenci, takže mi nevadí ani teď přes léto. Skrz to, že je určený pro suchou pleť, jsem čekala, že bude krém hodně hutný, ale právě naopak. Do pleti se rychle vstřebává a opravdu hezky ji hydratuje. Líčení mi pak drží krásně celý den a když se večer odličuju, ani nemám potřebu obličej znovu krémovat.
A když už jsme u toho odličování, na konec vám představím Sensibio micelární vodu. To 250ml balení momentálně používám, 100ml miniaturku jsem si vzala s sebou do Berlína a na festival FingersUp, je to skvělá cestovní velikost. Micelárka Sensibio je určená pro citlivou pleť, čistí a odličuje jak tvář, tak i oční okolí. Já jsem zvyklá micelárku používat jenom na tvář, na oční makeup se mi dlouhodobě osvědčily dvoufázové odličovače, ale pro účely recenze jsem Sensibio micelárku vyzkoušela i na oči. A musím říct, že je odlíčí velice obstojně. Já většinou používám jenom řasenku a neutrální stín do záhybu oka, s čímž si poradí snadno. Tvář se mi s ní odličuje hravě, stačí mi dva tamponky na odlíčení a potom pleť dočišťuju ještě tonikem. Micelárka na obličeji vůbec nelepí, je hypoalergenní, neparfémovaná, v očích neštípe, pleť nedráždí, zkrátka skvělý produkt! A když tak nad tím přemýšlím, zhruba od té doby, co jsem ji začala používat, nepozoruju na obličeji žádné velké nedokonalosti. Na akné netrpím, pupínek se mi udělá sem tam, ale poslední dobou mám pleť úplně nádhernou. Nemusí to být pouze touto micelárkou, každopádně já jsem spokojená jako nikdy a dost uvažuju o tom, že si koupím balení dvou půllitrových micelárek, až bude někde v lékarně v akci.

Dejte mi vědět, zda máte se značkou Bioderma nějaké zkušenosti, a pokud ano, tak jaké. Je tu někdo, kdo na jejich micelárky nedá dopustit? Moc se těším na vaše komentáře :)

2 komentářů

  1. Ten denní krém já používám pod makeup a je uplně dokonaly :) Jinak zelená micelární voda u mě vede :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Sprchový olej mě v zimě moc nenadchnul, ale teď v létě po opalování ho opravdu ocením! :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)