Essence Make me brow

Ahoj, všechny vás zdravím, jak se máte? Já docela dobře, dnes mě čeká návštěva vedoucího bakalářky, abych zjistila, co se po mně bude tento semestr vlastně chtít. Musím za ním jít osobně, protože nereaguje na e-maily, achjo, já si teda umím vybrat :) A potom mám ještě seminář, kde zase píšeme test, zatím ty předchozí dva dopadly dobře, tak snad v tom budu pokračovat! Zítřejší svátek mi dost "bodne", potřebuju si naddělat nějaké věci do školy, protože o víkendu budu v Praze a na školu myslet rozhodně nebudu. A taky se chystáme na první brněnský Food Park aneb potravinové trhy, které se odteď budou konat na Malé Americe každých 14 dní. Těšte se na vlog, a to nejen z této food akce ;)


Dnes to ale bude opět o kosmetice. Když mi došel gel na obočí ze setu Brow this way od Rimmelu, naběhla jsem do drogerie a dívala se po něčem na obočí, co bych mohla zkusit. Chtěla jsem gel od L'Oréalu, ale tam mě odradila cena (cca 200 Kč), u ostatních gelů zase obrovský kartáček jako u řasenky. U stojanu Essence jsem se zastavila o odnesla si tento Make me brow gel, stál mě 75 Kč a má 3,8 ml.

 Slibuje úpravu obočí 3 v 1 - obočí zabarví, vyplní chybějící chloupky díky obsahu malinkých vláken a nakonec zafixuje, aby celý den drželo tak, jak má. Všechny tyto funkce plní dokonale, takže to je pro mě jeden z mála produktů "x v 1", který funguje naplno.
 Moc mi vyhovuje jeho kartáček, který je malinký a krásně se s ním pracuje. Výsledkem je precizně upravené obočí. Ano, přiznávám se, že ze začátku mi trvalo, než jsem se s kartáčkem naučila, takže jsem měla barvu i všude okolo obočí. Ale tak po týdnu už jsme se skamarádili a teď jsme super dvojka!
 Dále mi vyhovuje i odstín gelu, mám 02 browny browns, což je tmavší hnědá s nádechem do šeda. Jo, do šeda, konečně něco, co nemá nádech do červena! Konečně něco se studeným nádechem, ideální pro mou přirozenou barvu obočí. Tleskám a děkuji Essence :)
Jak vidíte, obočí mi hezky zabarví, obsažená vlákýnka vyplní nedokonalá místa a obočí hezky drží tvar. Navíc vypadá stále naprosto přirozeně, žádné ostré linie a tahy. A takto vydrží celý den a klidně i noc. Zkrátka takhle super produkt za cenu 75 Kč, to se jen tak nevidí. Právem si zaslouží 10 bodů z 10 možných a já už asi nechci zkoušet nic jiného :)
Dejte mi vědět, jestli Make me brow taky máte a jak vyhovuje vám? A jaké jiné gely na obočí mi doporučíte? Vím, že hodně chválený jen ten od Benefitu, ale to je trochu jiná cenová... Těším se na vaše komentáře!

19 komentářů

  1. Tak ten vypadá vážně dobře, asi do něj půjdu! Je super, že se už vyrábí produkty bez toho děsného červeného nádechu, to bylo vždycky zklamání.. :D :/

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá dobře :-) Já na obočí používám jenom tužku na dokreslení, případně stín. Taky bych si měla nějaký ten gel už pořídit :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Make me brow jsem si chtěla koupit, už jsem ho měla v košíku, ale pak jsem zkusila hnědý gel na obočí od Alverde a je taky super! Ale pro tenhle si nakonec stejně skočím, protože je chci porovnat :)
    Ráda bych tě pozvala na mou GIVEAWAY :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tento gel je moje stálice a pak ještě fix od Catrice. Ať se daří s bakalářkou!

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  5. Na tento gel jsem taky koukala, takže děkuju za recenzi, určitě si pro něj poběžím :) Zatím používám jen tužku od Essence

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkná recenze :) já teď používám ty stíny na obočí od Essence a jsem spokojená :)

    Nikys beauty blog

    OdpovědětVymazat
  7. Také ho mám a moc mi vyhovuje. Jen občas se mi stává, že kartáček nanese víc barvy na jedno místo a míň vedle a pak to musím ještě rozmazávat kartáčkem, ale to je asi otázka mojí (ne)šikovnosti a ne kvality produktu. :)

    Janina
    janinablogopisec.blogspot.cz
    bloggopis.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nejsi sama, taky se mi to občas podaří, třeba jako dnes ráno :D

      Vymazat
  8. Líbí se mi, že vypadá opravdu přirozeně. Gel určitě stojí za vyzkoušení a v drogerii se po něm podívám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  9. Veľmi dobrý je vraj gél na obočie Alverde. Akurát dnes som si ho kúpila, takže som zvedavá, ako sa osvedčí u mňa :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ale skoro vždy je u stojanu Alverde vyprodaný a navíc ten jeho kartáček je dost velký.. Ale hodně slečnám vyhovuje, co jsem tak slyšela a četla :)

      Vymazat
  10. já nedám dopustit na paletku na obočé od elfu:)

    OdpovědětVymazat
  11. Mám ho také, ale ve světlejší verzi a jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  12. Vypadá vážně parádně, asi po něm v drogérii hodím také očko. Jinak food park jsem i tentokrát prošvihla, ale na další už konečně musím :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hoď, fakt za to stojí! A Foodpark byl super, mělo to své mouchy, ale věřím, že je do příště vychytají :) Třeba se příště i potkáme, ještě před bazárkem vlastně ;)

      Vymazat
  13. Tyjo vypadá vážně dobře. Já se gelům na obočí pořád tak trochu bráním, ale za 70 korun bych mu mohla podlehnout :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem dřív používala jen tužku, ale ty gely jsou daleko přirozenější, jakmile jsem k nim přičichla, už nechci nic jiného :D

      Vymazat
  14. To vypada velice dobre. Mrknu po nem. :)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  15. škoda, že nedělají ještě o malinko tmavší odstín, jsem totiž fakt nadšená z toho výsledku! obočí hned vypadá upravenější :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)