Spotřebováno | září, říjen 2019

Ahojte! S neuvěřitelným zpožděním, kdy jsem nafocení produktů odkládala asi 3 týdny, tu mám pro vás konečně spotřebováno za uplynulé dva měsíce (a vlastně částečně i za začátek listopadu...). Produktů tentokrát není zas tolik, celkem 11. Tak se pojďme podívat, jak si u mě vedly a jestli bych si je koupila znovu!

Manufaktura sprchový gel z pivní řady

Velice příjemný sprchový gel a netypickou vůní, která většině lidem bude připadat jako pánská. Mně teda voní moc a Tomovi také :) Ještě momentálně používám šampon, balzám na vlasy a krém na ruce, se vším jsem moc spokojená. Rebranding této pivní řady se Manufaktuře moc povedl a věřím, že nadále zůstane jejich nejprodávanější. Určitě si ráda pořídím cokoliv z této řady znovu.

Tutti Frutti sprchový peeling

Ve sprše ještě chvíli zůstaneme. Vedle sprchového gelu používám vždy i nějaký peeling, scrub apod., minimálně jednou týdně na obroušení staré pokožky. Hodně mi vyhovují scruby od Dermacolu nebo od Ziajy, ale z Notina se ke mně dostal tento melounový Tutti Frutti. Voněl božsky, skoro tak jako ten můj oblíbený melounový právě od Dermacolu. Struktura mi taky vyhovovala a myslím, že tahle značka ani není vůbec drahá. Klidně bych si pořídila znovu.

Balea lak na vlasy na objem

Tohle už je moje stálice, netřeba komentovat a samozřejmě už používám další balení :)

Manufaktura Rebarbora & divoká třešeň krém na ruce

Víceméně od září / října nastalo období, kdy z téměř nulové spotřeby krémů na ruce množstevní křivka vylítává exponenciálně nahoru a mažu se v podstatě po každém umytí rukou. Takže teď přes zimu očekávejte nálož spotřebovaných krémů. Prvním z nich je rebarborovo-třešňový od Manufaktury, což byla myslím jarní limitka. Moc příjemná vůně, lehounká, ale výrazná, a sladká. Už tu několikrát zaznělo, že krémy na ruce od Manufaktury mám fakt ráda, ani tento nebyl výjimkou.

V. Gřešík bylinná koupel Na dobrou noc

Tento produkt se ke mně dostal v PR balíčku od Astridu, byl to bonus k jejich produktům. Nechala jsem si ho na podzim a byla jsem fakt zvědavá, jak to bude fungovat. Jde o to, že to byl takový velký pytlík naplněný bylinkami - dobromysl, meduňka, chmel -, který bylo potřeba nechat vylouhovat ve vaně. Představte si to jako pytlík s čajem :) Voda se potom zabarvila do takové nahnědlé barvy (nic extra lákavého, Lush to není, ale tak je to přírodní) a uvolněné bylinky vás měly zrelaxovat a navodit klidnou mysl na dobrou noc. No, musím říct, že byla docela otrava pak ten pytel vyndat, vymačkat z něj vodu (samozřejmě se při tom natrhl...) a pak ho vyhodit do koše. Nechala jsem ho ve vodě o dost déle než bylo doporučené a stejně se voda zbarvila jen lehce, nějakou vůni bylinek jsem vůbec necítila a účinky na spánek jsem taky vůbec pocítila (i když já usínám a spím dobře úplně normálně). Tak nevím, tohle bych fakt nepotřebovala znovu, stejně mám nejradši pěny do koupele.

Gabriella Salvete gel a tužka na obočí

Když to porovnám s mým nejoblíbenějším gelem (Essence - Make me brow) a tužkou (NYX - Micro brow pencil), ani jeden z GS produktů je rozhodně nepředčil. Gel jsem měla teda o něco raději než tužku, barevně mi hodně dobře seděl. Ale bohužel měl dost velký kartáček, kvůli kterému to nanášení nebylo tak easy peasy jako u Make me brow. A to je stěžejní věc, kterou od gelu na obočí po ránu chci. No a tužka? Ta bohužel byla odstínově o něco světlejší, a tak jsem ji používala jen občas na dokreslení těch předních chloupků u kořene nosu. Ale docela se lámala a byla taková suchá. Takže za mě ne, zůstanu nadále věrná svým stálicím.

Ziaja Manuka čisticí peelingová pasta

Tento produkt od Ziaji jsem měla hodně ráda! Dokonce tak, že jsem si ho šetřila a pak už mu prošla expirační lhůta... No ale vlastnosti měl pořád stejné, tak jsem ho dopoužívala. Byla to taková bílá pasta s tmavě zelenými zrníčky. Používala jsem ji buď jako čisticí gel na obličej, kdy jsem krouživými pohyby malé množství pasty nanesla na obličej a hned opláchla. A nebo jsem občas pastu nanesla prsty na obličej jako masku, nechala ji zaschnout a potom teprv opláchla. Řada Manuka je určená na problematickou pleť a tuhle pastu za sebe můžu doporučit, tu péči o pleť jsem si s ní užívala.

Avon Anew Perfect skin Wake up cream

Tento denní krém na obličej jsem si dost oblíbila! Měl v sobě i ochranný faktor SPF 25 a byl takový ideálně lehký na léto. Více si případně přečtěte v recenzi, nicméně já jsem docela ráda, že mám ještě malý vzoreček na cesty a tento krém bych si klidně znovu pořídila :)

Vichy Idéalia Life sérum

Mini vzoreček séra na obličej, který se mnou cestoval do Barcelony. Používala jsem ho jako denní krém na obličej a taky večer před spaním (vydržel teda tak na 3 aplikace) a všechno v pořádku. Plnou velikost si ale určitě nepotřebuju kupovat, nějaké obličejová séra doma mám a stejně je zatím moc nevyužívám, jsem na to holt líná :D

Ecocera banánový pudr

No a konečně jsem spotřebovala i třetí z přírodních pudrů od polské značky Ecocera! Tento byl banánový, tím pádem měl i žluté zbarvení. Na pleti to naštěstí vidět vůbec nebylo, i když nějaký lehký žlutý podtón jí to možná propůjčilo. No a vyhovoval mi ze všech nejméně, hlavně tou svou konzistencí. Byl hodně jemně namletý, takže se ho na štětec vždycky nalepilo hodně, tím pádem jsem štětec vždy musela hojně oklepávat a stejně při aplikaci na obličej se pudr ještě dost prášil všude okolo. Měla jsem teda raději ten rýžový nebo ten třetí, co si teď nepamatuju, jak se jmenoval. Mrkněte každopádně na recenzi všech těchto pudrů, ať si uděláte představu.

A to už bude z dnešního článku úplně všechno. Dejte mi vědět, jestli máte s některým z produktů zkušenost nebo jestli vás něco zaujalo. Budu se moc těšit na vaše komentáře! Mějte se krásně <3

1 komentářů

  1. Tak ta bylinková koupel se mi dost líbí, i když dávám přednost spíše takovému typu kosmetiky. Jinak super recenze, něco určitě stojí za to vyzkoušet. I ten tutti frutti gel vypadá dobře a jestli voněl po melounu, tak musel být vážně dokonalý :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)