Ziaja peelingová pasta Manuka & tonizující voda Olivové listy

V dnešní recenzi vám představím dva produkty péče o pleť, oba dva od Ziaji, mé oblíbené značky. Jedná se o peelingovou hloubkově čistící pastu z řady Manuka a tonizující vodu z řady Olivové listy. Oba produkty jsou hezky laděné do zeleno-bíla a obsahují výtažky z rostlin, a tak jsem i jejich fotky ladila tak nějak přírodně.

Manuka - hloubkově čistící peelingová pasta

Peelingová pasta? To zní skvěle, řekla jsem si hned, když jsem brouzdala na e-shopu Ziaji. Pasta je určená pro mastnou a smíšenou pleť, já mám pleť normální, teď přes zimu spíš suchou, ale neustále bojuju s nedokonalostmi. Tak jsem tento produkt chtěla vyzkoušet. Pasta obsahuje hydrofilní výtažek z listů stromu Manuka a zelený jíl. Čistí póy od nadbytečného mazu, má mírný stahující a exfoliační účinek. Zabraňuje tvorbě komedonů a nových kožních nedokonalostí.
Používá se k čištění pleti stejně tak jako čistící gely nebo peeling. Tím, že pasta obsahuje hrubší zrníčka, nepoužívala bych ji každý den. Mastné pleti to možná vadit nebude, ale mému typu ano, proto ji používám cca 1× týdně. Krouživými pohyby ji nanesu na celý navlhčený obličej, asi 5 min obličej masíruju a pak jej opláchnu. Pleť je nádherně vyčištěná, není podrážděná, ale po použití Manuka peelingové pasty určitě potřebuje hydratovat. Z dlouhodobého hlediska nevidím žádné extra účinky, pořád se mi sem tam nějaké nedokonalosti tvoří, někdy více, někdy méně. To bych se asi musela zamyslet spíš nad tím, co jím O:-)
Ale o tom třeba někdy jindy. Mně se tento produkt velice sympatický a určitě vám ho doporučuju k vyzkoušení. Seženete ho konkrétně TADY za cenu 109 Kč. Pasty je 75 ml a ještě jsem zapomněla zmínit, že moc příjemně voní, docela mi to připomíná pastu na zuby!

Olivové listy - tonizující voda s vitamínem C

Tonizující voda ve formě jemné mlhy je vhodná pro všechny typi pleti, i pod makeup. Obsahuje výtažek z olivových listů, d-panthenol a vitamín C. Osvěžuje a posiluje pokožku, chrání před transepidermální ztrátou vody. Voda se používá tak, že se buď nastříká přímo na obličej, krk a dekolt, nebo se stříkne na vatový tamponek a tím se přejede obličej. Zkoušela jsem oba způsoby a vyhovuje mi ten línější způsob - jen to nastříkat na obličej. Tím, že rozprašovač je velmi jemný, vznikne z toho mlha, a na obličeji to je moc příjemné.
Tonizující vodu používám právě po vyčištění pleti peelingovou pastou, proto i tyto dva produkty recenzuji při jednom. Pleť je okamžitě osvěžená, hydratovaná, vypadá svěže. Vodu ale klidně používám i v průběhu dne, když jsem doma a nejsem nalíčená. Třeba když se učím a cítím, že bych potřebovala osvěžit, sáhnu po tonizující vodě. Probudí to jak mou pleť, tak i mysl :) Opět super produkt, který jen tak nevypotřebujete. Voda má 200 ml a stojí také 109 Kč, koupíte ji TADY.

Jak vás tyto dva produkty od Ziaji zaujaly? Máte některý z nich doma? Pokud ne, jaké pomocníky v péči o pleť nejraději používáte? A držíte se pořád těch samých nebo zkoušíte i zajímavé nové produkty? Těším se na vaše komentáře :)

1 komentářů

Děkuju moc za každý komentář :)