Avon | Anew Perfect Skin

Ahoj! Jen takové krátké info na začátek - dneškem mám za sebou úspěšně státnice z francouzské části mého studia, takže teď toho času zase bude trochu víc, jupí :) No a v dnešním článku vám představím novinkovou řadu od Avonu - Anew Perfect Skin určenou pro mladistvou pleť, kterou snad ve svých 24 letech ještě pořád mám :D Řada obsahuje povzbuzující péči o pleť, denní krém a BB krém. O povzbuzující péči jste si mohli zasoutěžit na mém Facebooku, ta už má svou novou majitelku. Jinak mě dost bavilo tyhle produkty fotit, protože přišly v nádherné krabici a taky jsem k nim využila skvostné pivoňky, aby to všechno ladilo do růžova.

Anew Perfect Skin povzbuzující péče o pleť

Oficiální popis: Začni svůj den s hydratační a rozjasňující péčí, která vyživí tvou pleť, zredukuje mdlost a viditelnost pórů, vyhlazuje a zkrášluje. Tento inovativní produkt funguje jako každodenní krok mezi čištěním a krémem a jeho účinky jsou srovnatelné s použitím hydratační masky. Nanes malé množství do dlaní a jemně vklepej na čistý obličej a krk. Nech oschnout a následně použij hydratační krém.

Příjemně voňavá vodička, která slouží jako hydratační maska na pleť, akorát její aplikace vám nezabere víc než 15 vteřin. Stačí si trochu nalít do dlaní, vklepat do pleti a nechat zaschnout, což proběhne opravdu v okamžiku. Moje pleť je po použití této extra péče nádherně rozjasněná, zářivá a vyhlazená. Je to skoro jako bych použila primer, akorát méně pracné. Rozhodně tento produkt můžu doporučit, příjemná záležitost :)

Povzbuzující péče o pleť je nyní na e-shopu Avon dostupná za cenu 159 Kč, normální cena je 320 Kč. Mimochodem produkty od Avonu se od června nově dají objednávat právě i přes e-shop a ne jen přes Avon Lady, což je podle mě super novinka!

Anew Perfect Skin Wake up cream - denní krém

Oficiální popis: Tento krém hydratuje, vyhlazuje a redukuje póry. Navíc obsahuje faktor SPF 25, který ochrání tvou pleť přes sluncem. Komplex Perfect Cell s výtažkem z hedvábí byl vytvořen k maximalizaci obnovy pleťových buněk a vnitřní struktury pleti. Pomáhá předcházet poškození, které má za následek nejednotný tón pleti a tvorbu vrásek.

Krémík moc příjemně voní, na první pohled se zdá, že je dost bílý a nebude se dobře roztírat, ale opak je pravdou. Stačí ho malinko, na obličeji se roztírá velmi lehce, není nijak mastný a rychle zasychá. Je to skvělý podklad pod makeup, pleť je hydratovaná celý den a i makeup vydrží krásně, i když zrovna státnicujete a venku je horko :) A zatím jsem se ani nespálila, takže SPF faktor taky funguje dobře. Je to fajn denní krém, určitě je spousta podobných, ale pokud si potrpíte na produkty péče ze stejné řady, tak jako doplněk k té povzbuzující péči je tento krém perfektní.

Denní krém seženete na e-shopu také momentálně za 159 Kč jako ostatní produkty z této řady, původní cena je pak 320 Kč.

Anew Perfect Skin BB cream

Oficiální popis: Zkrášlující BB krém s SPF 20 a antioxidačními vitaminy A, E a C chrání pleť před předčasným stárnutím. Unikátní komplex Perfect Cell s výtažkem z hedvábí byl vytvořen k maximalizaci obnovy pleťových buněk, nápravě vnitřní struktury pleti a prevenci poškození, která mohou vést k nerovnoměrnému tónu a vzniku vrásek. Tato malá tubička toho umí opravdu hodně: sjednocuje tón pleti, hydratuje, kryje nedokonalosti, zmatňuje, zmírňuje viditelnost pórů, redukuje zarudnutí, omezuje tvorbu kožního mazu, předchází předčasného stárnutí, chrání před UVA/UVB zářením a obnovuje mladistvý jas.
Myslím, že oficiální popis toho o produktu řekl asi úplně všechno a já vám to zatím bohužel ani nepotvrdím ani nevyvrátím, protože mi nesedí odstín tohoto BB krému. Na obalu má sice vyraženo "Light", ale jak tak koukám na webu, odstín ani není na výběr. A bohužel mi přijde dost oranžový a na mě zatím tmavý... Snad chytnu aspoň trochu bronzu, ale já se celkově moc neopaluju, tak bych řekla, že tohle BBčko spíš někomu přenechám. Použila jsem ho jednou a necítila jsem se úplně ok, protože i když jsem se snažila, bylo vidět, že mi odstín nesedí.

BB krém je nyní dostupný za cenu 159 Kč, původní cena je 250 Kč. Jelikož ho nejspíš mají v jednom rádoby univerzálním odstínu, tak vám jeho koupi naslepo úplně nedoporučuju.

Jak se vám nová řada od Avonu pro mladou pleť pozdává? Zaujalo vás něco nebo to není nic pro vás? A jak se vám líbí fotky? Dejte mi vědět do komentářů, mějte se krásně, užívejte víkend a krásné počasí. A jestli vás čekají ještě nějaké školní nebo pracovní povinnosti, přeju hodně štěstí :)

4 komentářů

  1. mňa zaujal ten BB, škoda že ti nesadol odtieň :-) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  2. Podobný nebo totožný (teď nevím) BB krém jsem zkoušela před více jak rokem a byla jsem s ním spokojená :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. BB cream vypadá moc hezky od avonu jsem ještě žádný BB cream nezkoušela škoda jen ty odstíny :/
    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)