Astrid Citylife Detox

Ahojte! Na závěr měsíce si dáme kosmetický článek, tentokrát vám představím relativně novou řadu pleťové péče od Astrid - CityLife Detox. V balíčku od zastoupení Astridu mi přišla velká 400ml micelárka, denní a noční krém, maska, bylinná koupel od Valdemara Grešíka a jako bonus v malém pytlíčku i aktivní uhlí, základní složka produktů z této řady. Většinu produktů jsem ještě nezkoušela, tento článek tedy berte opravdu jako představení novinek a mé první dojmy, nejedná se o recenzi.
Zrovna pleťové krémy nejspíš ani zkoušet nebudu a dám vám je brzy do soutěže, stále mám těch krémů na obličej dost velké zásoby a nestíhám to sama spotřebovávat. Navíc noční krémy ani nepoužívám, tak věřím, že někomu z vás udělají radost.
Krémy obsahují oba dva účinnou látku d-tox peptid, která funguje jako antioxidant, ochranný štít a stimulant přirozené obranyschopnosti. Dále krémy obsahují již zmiňované aktivní uhlí, které zachycuje nečistoty na pleti, a AHA ovocné kyseliny, jež odstraňují odumřelé kožní buňky a napomáhají tvorbě nových.
Maska je slupovací a těším se na to, že bude černá. Zcela upřímně pochybuju, že by mi vytáhla z pleti černé tečky a zredukovala rozšířené póry, na to mi zkušenosti s podobnými maskami říkají, že tohle nikdy fungovat nebude. Ale já obecně masky ráda používám, tak se i na tuto těším. Líbí se mi, jak na pytlíčku vždycky píšou 2 použití, ale přitom každý ten pytlíček je na dvakrát, takže celkově na čtyřikrát - mohli by to začít dávkovat úsporněji. Dám vám hned vědět ve spotřebováno, jakmile ji vyzkouším :)
Micelárku jsem jako jediný produkt už začala používat. Trochu jsem se bála, že se mi bude špatně dávkovat (tzn. vyteče jí na tamponek děsně moc kvůli dost velkému vršku), ale naštěstí je to v pohodě. Make-up odlíčí dobře, já pleť pak ještě dočistím gelem a jsem spokojená. Zatím vypadá obstojně, opět dám vědět ve spotřebováno, až se mi podaří ji dodělat, ale bude to asi za dlouho, jelikož má 400ml.

A na konec tu mám bonusový produkt do koupele, který už jsem v chladných dnech bohužel nestihla využít, takže na mě nejspíš bude čekat až do podzimu. Jedná se o směs bylinek do koupele - dobromysl, meduňka a chmel. Má pomoci k lepšímu usínání a klidnějšímu spánku - s tím já problém nemám, usíná se mi v naprosté většině případů lehce a spím jako hozená do vody skoro vždy do té doby, než mi zvoní budík. Ale tak pokud se vyskytne nějaká neklidné / stresové období, vím, čím to ho zpříjemnit. Pytlíček i přes obal krásně bylinně voní, fakt se na tu koupel těším. Jinak se nebojte, že by se bylinky sypaly do vody jen tak a pak skončily v odpadu, pytlíček funguje v podstatě jako čaj, nechá se ve vaně vylouhovat a pak se celý vyhodí :) Pan Grešík má těch koupelí několik druhů, stojí 33 Kč, akorát moc nevím, jestli se to dá koupit někde v drogerii nebo jiném kamenném obchodě. Pokud víte, určitě napište do komentářů!

Jak se vám článek líbil, už jste se s řadou Citylife Detox od Astridu setkali? A jak se vám líbí bylinná koupel od pana Grešíka? Budu se na vaše komentáře moc těšit, mějte se krásně a zase u dalšího článku ahoj :)

6 komentářů

  1. Micelární vodu už testuji a ta je fajn. :) Masku jsem zkoušela, ale za mě teda nic moc.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas! Micelárka je fajn, masku jsem vyzkoušela včera večer a teda nic moc... Docela špatně se mi nanášela i štětcem, dlouho zasychala a efekt nula nula nic :(

      Vymazat
  2. Sada vyzerá super. :) Najviac ma zaujala tá zlupovacia maska, práve nejakú novú hľadám. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  3. Sada je moc fajn, hlavně ty krémíky :-)

    OdpovědětVymazat
  4. túto radu by som rada vyskúšala, vyzerá dobre

    OdpovědětVymazat
  5. Ještě jsem nezkoušela a ani nevím, že nová řada je, každopádně vypadá zajímavě.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)