Spotřebováno | září, říjen, listopad 2017

Lirene krém na obličej suchá pokožka

Tento denní krém od Lirene jsem vyhrála v rámci nějaké testovací výzvy. Byl určený pro suchou až hodně suchou pokožku, díky tomu byl taky pořádně hutný. Stačilo ho malinko, roztíral se delší dobu než jsem zvyklá u jiných krémů, ale pořád se to dalo. Na obličeji pak nezasychal dostatečně rychle, takže jsem ho později používala spíš na noc než na den. Jako denní krém byl na mou normální, místy suchou pokožku moc mastný, ale jako krém na večer mi moc vyhovoval. Nebránila bych se mu znovu, ale tentokrát bych vyzkoušela spíš variantu pro normální pleť.

Nectar of beauty sprchový gel

Na tuhle značku sprchových gelů jsem se do Francie moc těšila, hrozně mě mrzí, že se nedají koupit u nás! Mají fantastické vůně a tento měl v sobě i meruňková zrníčka, takže fungoval jako lehký peeling. Jinak voněl po meruňkách a pomerančích a byl skvělý. Stojí okolo eura a půl a nejradši bych si přivezla všechny vůně domů :(

Balea a U lak na vlasy

Vezla jsem si s sebou jen toto malé balení laku na vlasy s tím, že mi to vystačí, a v půlce pobytu už mi lak došel. Proto jsem kupovala další mini balení v supermarketu U express, s tím jsem si vystačila tak tak do konce pobytu. Oba laky byly fajn, ten Balea je u mě stálicí, stačí mi.

Yves Rocher sprchový peeling

Tohle byla hodně luxusní záležitost! Vůně malin a máty, mmmm, to byla lahoda se s tímto sprchovat. Sprchový gel obsahoval zrníčka malin, takže fungoval opět jako peeling. Docela dlouho vydržel, líbí se mi i myšlenka Yves Rocher s více ekologickými obaly. Moc ráda tuto značku prozkoumám podrobněji!


Catrice Liquid Camouflage korektor

Stálice s perfektním krytím, když ho používáte jen pod oči, tak i dost dlouho vydrží, má ideální odstín a stojí pár korun. Co víc si přát?

Rimmel Wake me up korektor

I přes to, že se mi ze začátku nezdál jeho odstín (měla jsem 003 Light beige), tak jsem ho používala nakonec ráda. Neměl tak super krytí jako Catrice, ale zase tak moc nezalézal do vrásek, byl takový vodovější, ne tak moc hutný. Asi si ho nepotřebuju kupovat znovu, ale nebyl vůbec špatný :) Recenzi si přečtěte TU.

Rexona Invisible antiperspirant

Tento antiperspirant si kupuju, jenom když neseženu Maximum Protection v akci. Nefunguje mi stoprocentně jako Maximum Protection, ale není to žádný průser, takže kdo se tolik nepotíte, tento Invisible doporučuju. Akorát na černých topech mi stejně dělá bílé skvrny :D

Batiste suchý šampon Cherry

Do Francie jsem si brala jen miniaturku třešňového Batiste, ale klidně jsem si mohla vzít aspoň dvě tyhle mini balení. Moc dlouho to nevydrží, jinak samozřejmě vlastnosti super, nejlepší suchý šampon. Když se to naučíte používat, tak ani na tmavě hnědých vlasech nezanechává bílé stopy :) Podrobnější recenze Batiste k přečtení TADY.

Bioderma micelární voda Sensibio

Miniaturku micelárky od Biodermy jsem používala vždy různě na cesty, až ve Francii se mi ji podařilo dopotřebovat. Na celou recenzi mrkněte SEM, každopádně přiznávám, že chápu, v čem je Bioderma tak dobrá. Momentálně mám micelárku od Garnier, kterou mám taky hodně ráda, ale až uvidím akci 1+1 na Biodermu, asi do ní půjdu znovu.

Rexona Maximum Protection Stress control

Opět moje stálice, nepoužívám jiný antiperspirant. Jen pokud neseženu tyhle zrovna v akci, což se občas stane, a proto si pak koupím ten Invisible, co vidíte taky na fotce.

Frais Monde parfémované olejíčky

Spotřebovala jsem vůni Vanilka a Lesní plody. Na těchto olejíčcích miluju, že jsou malé, tedy vhodné na cestování, koncentrované, takže jich stačí málo a hodně dlouho vydrží. A hodně dlouho vydrží i vonět, ještě s žádným parfémem se mi nestalo, že bych vůni ze sebe cítila ještě večer, ale u těchto olejíčků to je běžný stav. Hlavně ten vanilkový jsem milovala a dostávala na něj spoustu komplimentů! Recenze vanilkového TU. Rozhodně doporučuju zkusit, tohle je můj nej produkt od Frais Monde :)

Yves Rocher Oui a l'amour EDP vzoreček

K nákupu v YR jsem ve Francii dostala vzoreček parfému Oui a l'amour, což byla na podzim jejich novinka. Voněl nádherně, květinovo-ovocná vůně, které já preferuju. Nebránila bych se plnému balení, tohle se povedlo!

Balea balzám na rty třešeň

Stoletý balzám, který jsem ve Francii konečně dodělala! Nebyl špatný, na to, že Balea balzámy stojí dvacku, tak na takové to přetření sušších rtů přes den hydratoval docela dobře. Nepotřebuju ho znovu, mám lepší balzámy, ale neříkám, že to byl propadák.

Le Petit Marseillais výživný krém na ruce

Na značku Le Petit Marseillais jsem se taky hodně těšila, nakonec jsem si od nich koupila jen tento krém na ruce. Ale byla to sázka na jistotu, příjemný krémík s jemnou vůní, hydratoval dobře, rychle se do dlaní vstřebával a ruce vydržely vyživené dlouho. Moc příjemná záležitost a uvítala bych lepší dostupnost LPM produktů u nás.

Essence Make me brow gel na obočí

Není třeba komentovat, mám už asi páté balení. Miluju odstín, velikost kartáčku, množství barvy, co to nanáší, výdrž, i cenu. Všechno na tomto produktu je prostě dobře! Pro přečtení ještě větších ód klikněte SEM ;)

Manufaktura krém na ruce Sedmikráska

Krémy na ruce od Manufaktury jsou sázka na jistotu. Krásné vůně, dobrá hydratace, docela velká tuba krému, která dlouho vydrží. Plus ten design všech Manufaktura věcí, jo, skvělá záležitost. Celou recenzi na sedmikráskovou řadu najdete k přečtení TADY.

Avon Mark. řasenka na objem řas

Obavy z velkých přírodních kartáčků už po mnohých pozitivních zkušenostech nemám, tak jsem se nebála ani této řasenky od Avonu. No a vyhovovala mi, řasy neslepovala, hezky je natočila a zahustila. Nic neopadávalo pod oči a řasenka se pak dobře odličovala. Neměla jsem s ní jediný problém, takže můžu doporučit. Celou recenzi si přečtěte TU.

Frais Monde řasenka

Moje první zkušenost s přírodní dekorativkou! Tato řasenka měla úplně klasický přírodní kartáček, nic extra inovativního. Řasy neslepila, lehce je natočila a malinko i zahustila, ale nějaké prodloužení nebo efekt mrkací panenky se nekonal. Pro někoho, kdo má rád hodně přirozeně zvýrazněné řasy, bude tato řasenka ideální. Já mám ráda, když je vidět, že jsem nějakou řasenku použila, nepotřebuju vypadat úplně jako mrkací panenka, ale preferuju větší prodloužení a zahuštění než s Frais Monde řasenkou. Znovu ji nemusím mít, ale nebyla vyloženě špatná, v zahraničí posloužila, stejně jsem se tam moc nemalovala :)

A to je z tohoto spotřebováno úplně všechno. Snažila jsem se ve Francii dopotřebovat, co se dalo, abych toho domů vezla co nejméně. A myslím, že se mi to povedlo docela slušně, ze tři měsíce to je dobrá spotřeba. Máte s některým z produktů zkušenost? A co jste naposledy spotřebovali vy? Těším se na vaše komentáře, díky za přečtení článku a těším se na vás opět u dalšího ;)

14 komentářů

  1. Mám zkušenost s více výrobky a v podstatě jsme se shodly na názoru. Micelárka od Biodermy je super, olejíčky od Frais Monde taky patří mezi mé oblíbené a korektor od Catrice se mi taky velmi osvědčil. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. S Manufakturou, YR a Catrice se naprosto shodneme. :) Tyto věcičky mám také ráda.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Já za poslední dobu dodělala tři krémy Manufaktura - grep, malina a švestka. V zásobě mám ještě zbytek meruňky,dále sedmikrásku a rakytník, tak se moc těším. jinak já třeba rexonu mám velmi ráda, nezradí mě a podrží.

    OdpovědětVymazat
  4. Olejíček Frais Monde vanilka mám taky a nosím ho s sebou do práce v kabelce je úžasný!

    OdpovědětVymazat
  5. Olejíčky Frais Monde mám už dlouhou dobu v hledáčku a musím si také nějaký pořídit. Koukala, že mají i můj oblíbený kokos, takže asi do toho půjdu :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  6. Olejíčky Frais Monde jsou super! :) Co nemusím je Rexona, mě přijde, že na mě absolutně nic nedělá a nezabraňuje pocení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha to mě mrzí, přijde mi, že na Rexonu slyším jen pozitivní ohlasy, ale nemůže vždy všem všechno vyhovovat :)

      Vymazat
  7. Rexonu používám také stále dokola a peelingy od YR také miluji.

    OdpovědětVymazat
  8. Od Yves Rocher som mala malinový sprcháč a voňal dokonale, s peelingom som bola taktiež spokojná :) Catrice korektory som používala a stále jeden používam, mini balenie Biodermy je rozkošné :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  9. Catrice korektor je perfektní :) Teď na Vánoce dostanu ten od Nyx, konečně, tak se na něj hrozně těším :)

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám ten HD od NYX v zásobě, vrhnu se na něj za chvilku, taky se těším!

      Vymazat
  10. Já mám zkušenost s tím stejným suchým šamponem od Batiste. Jenom se chci zeptat: jak je možné, že všechny youtuberky vychvalují zrovna suché šampony od Batiste? A tak je to se vším, všechny ukazují Baleu, Kiehls, a tak dál, nevíš, proč to tak je?

    Zuzka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Zuzko, to je záludná otázka, asi ti na ni nedokážu objektivně odpovědět. Ale většinou to bývá tak, že tyto značky se známými blogerkami / youtuberkami často spolupracují. Buď to může být kvůli tomu, i když to si nemyslím, v dnešní době už snad nikdo nevyžaduje pozitivní recenze a ódy na produkty, i když to není pravda. Nebo díky spolupráci blogerka vyzkouší spoustu produktů od dané značky a některé z nich ji fakt osloví, je s nimi spokojená, tak je chválí. Ale těžko říct, ten, kdo sleduje blogy a YouTube, by si měl spíš najít pár blogerek, se kterými se ztotožní, jejichž názoru opravdu věří, a ne slepě následovat rady a názory úplně všech, na které natrefí :)

      Vymazat
    2. Ahoj Ani, promiň, že píšu až teď, jak to tak čtu, tak si myslím, že máš asi pravdu. Já jsem dřív hodně sledovala youtuberky a teď jsem přešla na blogerky, ty dávají na koncích článků lepší otázky, než youtuberky, takže tak.

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)