Avon novinky | léto 2017

Ahoj, dnes tu pro vás mám recenzi na celkem pět novinek od Avonu, které se ke mně přes léto dostaly díky spolupráci se značkou. Jedná se o bronzující pudr, summer skin cream, řasenku, lak na nehty a tělové mléko. A přesně v tomto pořadí recenze na produkty ve článku najdete, tak jdeme na to :)

Avon True Glow bronzing powder

Bronzující pudr mě hodně potěšil, už jen podle obalu jsem na něj byla zvědavá. Obal je poměrně velký, bytelný, má fajn zavírání (stačí kliknout a lehce otevřít, nemusíte nic páčit a lámat si na tom nehty) a uvnitř se nachází velké použitelné zrcátko. Samotný pudr má krásný letní reliéf s vyraženým sluníčkem, a i když se zdá, že bude obsahovat třpytky, tak opak je pravdou. Třpytky jsou jenom v horní vrstvě, po jejím setření na vás čeká super bronzer v hodně dobře padnoucím odstínu. Já mám odstín Deep glow, ještě existují další tři. Pudr má 10 gramů, takže obří balení, které jen tak nespotřebujete. Na pleti vypadá krásně, dodá jí nádech opálení a celkem obstojně vydrží. Momentálně ho seženete za 139 Kč a tohle můžu fakt vřele doporučit! Mrkněte SEM nebo do katalogu.

Avon True Summer Skin Cream

Summer skin cream neboli hezky česky tónovací pleťový krém. Já jsem si na první dobrou myslela, že to je takový ten makeup, který sice z tubičky vyleze průhledný / bílý, ale na pleti se jakože má přizpůsobit vašemu odstínu. A ono ne. Tohle funguje trochu jako samoopalovací krém, akorát to nemá tak rychlý účinek. Podle popisku by tento tónovací krém měl postupně pleti dodávat bronzující efekt opálení bez šmouh, zanechává bezchybný a jednotný tón pleti a dlouhodobě hydratuje. Má SPF 15 a existuje ve dvou odstínech - Light Medium a Medium Dark.
Takhle - krém je na pleti moc příjemný, hezky ji rozjasní, trochu sjednotí tón pleti, ale moc dobře se do ní nevsakuje. Makeup se mi na něj nenanáší tak dobře jako na klasický denní krém a že bych měla po několika použitích pleť opálenější mi taky nepřijde. Tohle mi přijde jako zbytečnost, kdo chce, volí samoopalovák na obličej, kdo nechce, stačí mu denní krém a makeup. Kdyby vás tento krém ale zaujal, mrkněte SEM, teď stojí 99 Kč.

Avon Mark. řasenka Big and False

Tato řasenka značky Mark. je zahušťující, má vytvořit efekt umělých řas. Přitom ale nevytváří žmolky a nerozmazává se, vydrží celý den. Líbí se mi její obal, ten fialový detail nahoře je fakt efektní. Řasenka má přírodní kartáček, který je poměrně velký a štětiny jsou v něm nahuštěné blízko sebe. Já osobně preferuji silikonové kartáčky, ale vím, že i tyhle velké přírodní mým řasám svědčí.
Nejinak je tomu i u této Big and False řasenky, řasy mi dělá fakt krásné - jsou husté a vytvoří mi fakt vějíř. Řasenka opravdu nežmolkuje, řasy neslepuje, během dne se nerozmazává ani neopadává pod oči. Její odličování probíhá také v pohodě. Když to shrnu, nemám jí co vytknout. Za 139 Kč příjemná záležitost, koukněte TADY a vybrat si můžete mezi černou a černo-hnědou variantou.

Avon Mark. saténově matný lak na nehty

Jak vám popsat saténově matný efekt? Asi tak, že i když lak v lahvičce vypadá jako klasický kovově lesklý, tak na nehtech zaschne do matna a povrch vypadá jako satén. Tento efekt se bohužel docela ztratí, když použijete top coat jako já, ale i tak vypadá lak na nehtech pořád skvěle. Ke mně se dostal odstín Disco Diva, což je nádherná stříbrná. Dostupných je dalších 5 odstínů v růžových, červených a fialových tónech, já jsem za ten stříbrný moc ráda. Se širokým štětečkem se mi lakuje hezky, stačí dvě tenčí vrstvy, lak rychle zasychá a na nehtech mi vydrží standardních 3-5 dnů. Moc příjemná záležitost, laku je 10 ml, takže poměrně velké balení, a stojí 79 Kč. Seženete TU a já můžu jen doporučit.

Avon Naturals tělové mléko s růžovým grepem a mátou

První věc, která mě na tomto tělovém mléku zaujala, byl nápis "dazzling". No jestli toto mléko není určené pro mě, tak nevím :) Vůně grapefruitu jsem se trochu bála, tohle je jeden z mála druhů ovoce, který mi nechutná ani nevoní. Naštěstí to v mléce moc necítím a ta máta tomu dodává příjemnou svěžest. Díky mátě je tělové mléko i lehce chladivé, takže ideální teď na léto. Konzistencí je docela vodové, nic extra hutného a výživného, takže opět využitelné spíše v létě.
Já mám s tímto mlékem jediný problém - na těle dost lepí. Sice se do pokožky vsákne docela rychle, ale zůstane po něm lepivý pocit. Mám doma od Avonu ještě jedno tělové mléko, taky z řady Naturals, s melounovou vůní, a dělá mi to samé. Nevím, nějak mě to nezaujalo a k životu to nepotřebuju. Stejně jsem na to mazání těla lajdák, a když už, mám lepší tělová mléka nebo másla. Tohle grepovo-mátové najdete TADY za cenu 149 Kč a mají ho i v dalších různých vůních.

To bylo zase vyčerpávající! Nejen pro mě na sepsání, ale asi i pro vás na čtení. A to se vždy snažím být stručná :) Zaujala vás některá z Avon novinek? Já jsem nadšená z bronzeru a hodně dobrá je i řasenka a lak na nehty. Napište mi, jestli jste něco z toho taky zkoušely, a mějte se krásně!

8 komentářů

  1. Pěkné novinky, mě hodně zaujala řasenka. Líbí se mi její kartáček a může být opravdu fajn. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Ten tónovací pleťový krém jsem si taky koupila a bylo to pro mě docela zklamání.. řasenku mám taky a jsem s ní moc spokojená:)

    http://windypinkstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Tělové mléko mám a dokonce jsem si objednala celou sadu i s vůní a sprcháčem :)

    OdpovědětVymazat
  4. Noo bronzer mi akurát dochádza, tento sa mi ale celkom páči! :)
    www.recenzie-kozmetiky.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. To tělové mléko mám, jen si nejsem jistá jestli tuto vůni. :) Bronzer se mi líbí.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. ten lak je najväčšia láska na svete, prekrásny odtieň :O a najnovšie som si z Avonu objednala telový sprej presne v tej edícii, ako tvoje telové mlieko, tak sa naň veľmi teším :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  7. No je to jasný, prostě pudr je favorit a o zbytku by se dalo pouze polemizovat :).

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)