Spotřebováno | květen, červen 2020


Ahojte! Já nechápu, jak se to děje, ale už je skoro konec července, a já doposud nebyla schopná vydat žádný článek. A to jsem zas tolik aktivit po práci nebo o víkendech neměla, jsem ostuda. Nicméně konečně se mi podařilo nafotit spotřebované produkty a sepsat vám mini recenze. Tak pojďme na to!

L'Occitane sprej na vlasy proti slunci

Hrozně super produkt z řady Aromachologie, který úžasně voní po pěti různých bylinkách. Používala jsem ho převážně v létě, aby mi ochránil vlasy před sluncem. Tím, jak nejezdím k moři, ani nechodím nijak často na koupaliště, tak své vlasy vodou téměř nezatěžuju. Nicméně slunci se člověk neubrání, tak mi tento sprej přišel fajn. Uvidím, jestli toto léto zpozoruju nějakou změnu, když ho nebudu používat. Mám ale trochu podezření, že používání toho spreje bude placebo efekt, že žádnou změnu nezpozoruju...

Batiste suchý šampon

Batiste suché šampony jsou pro mě jednička, tohle byla myslím limitovaná edice, ale zkoušela jsem už několik druhů a vždy jsem byla spokojená. Momentálně používám suchý šampon od značky Klorane na hnědé vlasy, a nepřijde mi tak dobrý jako Batiste. Ale o tom se dozvíte víc, až ho spotřebuju. Batiste každopádně můžu doporučit.

Manufaktura jemný šampon na vlasy Dead Sea

Ta lahvička, co nemá etiketu, je šampon na vlasy s výtažky z Mrtvého moře od Manufaktury. Etiketa se mi z něj sloupla už na začátku... Šampon byl moc příjemný, stačilo ho docela málo a dobře napěnil. Vůni neměl nijak výraznou. Takový neurazí, nenadchne. Příště bych raději sáhla po tom pivním od Manufaktury, ten mi vyhovuje víc.

Pantene Pro-V intensive repair šampon

Produktů na vlasy se mi tentokrát sešlo fakt hodně! Ale já to tak většinou mívám, mám toho rozdělaného zbytečně moc a pak všechno spotřebuju během jednoho měsíce. Tento šampon od Pantene byl snad ještě průměrnější než ten od Manufaktury. Nevybavuju si k němu vůbec nic, takže očividně nebyl špatný, ale ani světoborný.


Colourbox Fat Lash mascara

Značku Colourbox, přiznám se, jsem vůbec neznala. Spadá pod Oriflame, odkud jsem si nikdy nic neobjednávala, tak to bude tím. Tato řasenka se ke mně dostala jako dárek, takže jsem byla zvědavá, jak mi sedne. A byla jsem příjemně překvapená. Kartáček má umělé štětinky, hezky rovnoměrně rozprostřené, ne moc blízko od sebe. Nenabíral nijak moc barvy, ani ze začátku, kdy řasenka bývá často příliš mokrá. Za mě palec nahoru a klidně bych si ji pořídila znovu. 

L'Occitane krém na ruce bambucké máslo

Ten nejklasičtější krém na ruce od L'Occitanu, kdo by ho neznal. Já obecně řadu bambucké máslo miluju a tento krém se řadí k těm mým úplně nejvíc top produktům. V zimě na něj nedám dopustit, je hezky hutný, výživný, ale zároveň se hrozně rychle vstřebává. Navíc nádherně, ale jemně, voní. Rozhodně si na zimu budu muset udělat zásoby!

Nivea antiperspirant black & white

Dlouhou dobu jsem nemohla nikde ve slevě sehnat svou oblíbenou Rexonu Max Protection, tak jsem sáhla úplně náhodně po tomto tuhém antiperspirantu od Nivei. No ale už od začátku používání jsem věděla, že tohle bude propadák. Víčko se mi každé ráno sundávalo neskutečně těžce, postupem času mi prasklo v ruce, a tím pádem už nikdy netěsnilo - produkt naštěstí ale nestihl vyschnout. V zimě ta ochrana byla ještě docela fajn, i když ve stresovějších dnech jsem se stejně zpotila. Nicméně nástup jara a teplejší dny už vůbec nezvládal. Občas si místo Max Protection koupím Rexonu, také tuhý antiperspirant black & white, a s tím jsem daleko spokojenější, Niveu už nikdy...

Catrice Camouflage tuhý korektor

Korektory od Catrice jsou moje stálice, jak tekutý, tak ten tuhý. Momentálně dopotřebovávám tuhý korektor od Gabriella Salvete ještě z nějakého PR balíčku, ale tomu od Catrice se bohužel nedokáže vyrovnat. Tak už se těším, až si zase koupím kalíšek Camouflage :)

Diptyque Baume généreux krém na ruce

Předposlední produkt z mého milovaného Diptyque cestovního balíčku! Tento krém na ruce jsem měla v práci na stole a kdykoliv jsem se s ním namazala, některá kolegyně se hned ptala, co to tak krásně voní. No co vám budu povídat, byl skvělý, stejně tak jako ostatní produkty od této francouzské značky luxusní kosmetiky (a vůní).

A co jste za poslední dobu spotřebovali vy? Já musím s radostí konstatovat, že moje nasyslené zásoby kosmetiky z dob, kdy jsem zkoušením nových produktů žila, se ztenčily na únosné minimum. Už pár měsíců zažívám opět běžně situaci, kdy mi dojde nějaký kousek kosmetiky a já musím jít do drogerie a dokoupit si ho, protože v zásobě už nic nemám. Je to na jednu stranu "starost" navíc, na druhou stranu už moje krabice s kosmetikou nezabírají celou jednu skříň - osvobozující pocit! Budu se moc těšit na vaše komentáře, jako vždy mě každý z nich moc potěší. Díky za přečtení článku a mějte se krásně :)

8 komentářů

  1. Loccitane krém na ruky je naozaj super a celkom má táto rada vyzerá lákavo

    OdpovědětVymazat
  2. Na antiperspiranty od Nivey mám bohužel názor úplně stejný :( Já jsem od nich měla variantu Stress protection (nebo tak nějak) a nepomáhal vůbec, vůně taky nic moc a to jsem stres neměla, natož, kdybych ho měla :D Já jsem věrná značce Dove a už měnit nechci :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to jsem ráda, že nejsem sama! Já jsem věrná Rexoně, ale měla jsem párkrát i Dove Maximum Protection a přišlo mi to dost stejné jako moje oblíbená Rexona. Takže úplně rozumím tomu, že máš ráda Dove a měnit nechceš :)

      Vymazat
  3. Jo od Nivey jsem ho taky jednou měla a byl to propadák, škoda přitom Nivea má docela povedené produkty. :) Batiste je moje stálice. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem fakt ráda, že jsem sama, komu to nevyhovovalo vůbec. Nivea umí spíš ty krémy, to je jejich gró úspěchu :) A s Batiste naprosto souhlasím!

      Vymazat
  4. Ahoj oslavenkyně ☺. Ano, Loccitane, Manufaktura jsou mé oblíbené produkty. ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Taky to jsou moje oblíbené značky, to jsem ráda, že to sdílíme!

      Vymazat
  5. Z těchto produktů jsem vyzkoušela jen ten antiperspirant a také jsem nebyla spokojená...
    Jinak jsem ráda, že jsem u tebe narazila na sprej, který chrání vlasy před sluncem. Vůbec mě nenapadlo si něco takového pořídit, ale myslím, že to má smysl a napravím to. :) A snad tedy nějakou, aspoň malou, změnu uvidím. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)