3v1 - Batiste šampony, Balea micelárka, Pedag Silky touch

Ahoj! Dnes vás zdravím u nového formátu článků, který jsem pojmenovala 3v1. Bude spočívat v tom, že v jednom článku se objeví 3 minirecenze na 3 kosmetické produkty. Bude se jednat o produkty, které vám chci na blogu ukázat, ale kdybych měla psát recenzi na každý zvlášť, nestálo by to za řeč. Takže jednou za čas vždy spojím tři takové produkty do jednoho článku, dnes vám představím suché šampony od Batiste, micelárku od Balei a sprej na nohy Pedag. Jdeme na to!

Šampony Batiste jsem vyzkoušela teprve nedávno, vlastně až když se dostaly do DM drogerií. Od mamky k Vánocům jsem dostala ten třešňový, ze začátku jsem z něj byla rozpačitá, protože jsem do té doby neuměla správně použít suchý šampon, jak jsem zjistila z různých tutoriálů na YouTube. Pak už se to zlepšilo a já tak můžu účinky Batiste jen potvrdit, vážně mi dají vlasy do pořádku a vydrží mi hezké ještě celý den, než si je musím znovu umýt.
Bohužel mi ta třešňová verze jakožto tmavovlásce zanechává bílé stopy ve vlasech, které naštěstí jdou docela dobře vyčesat, ale potom se kvůli tomu vlasy stanou takové matné a nevypadají nejlépe. Proto když už jsem se blížila ke dnu, rozhodla jsem se vyzkoušet verzi pro tmavě hnědé vlasy. Produkt je opravdu zabarvený do hněda, ale jinak dělá to, co jeho třešňový kolega. Když si potom vlasy umýváte, teče trochu nahnědlá voda, ale nic to nezabarví. Takže já jsem nadmíru spokojená, a i když ta tmavě hnědá verze stojí 139 Kč oproti 119 Kč za třešňovou, ráda si připlatím a mám vlasy bez bílých stop.
Micelární vodu od Balei jsem taky dostala od mamky k Vánocům, spolu s Batiste šampony jsem ji měla na wishlistu už dlouho. Mám verzi pro smíšenou a citlivou pokožku, mamka nejspíš nevěděla, že se dělá i verze pro suchou pleť a vzala mi tuhle. Nevadí, i tak jsem se pustila do testování a byla jsem zvědavá, s čím se Balea vytáhne tentokrát. Micelárka není parfemovaná, alkohol obsahuje až na 7. místě a celkově se tváří příjemně. Odličuje hezky, s řasenkou si poradí taky, ale silnější oční makeup nezvládá. To já od micelárek ale stejně nečekám, na to existují dvoufázové odličovače.
Jediné, co bych jí vytkla, je nepatrný ulepený pocit, co zanechává na obličeji. Plus teda při aplikaci na tamponek docela pění. Já jsem zvyklá dočistit pleť ještě tonikem, micelárkou by se stejně končit nemělo, takže mi to až tak nevadí. Myslím si, že je to fajn produkt, pokud jej používáte převážně na pleť a vyhnete se očím. Balení má 400 ml a stojí 99 Kč, za málo peněz hodně muziky. Přeci jen mi ale více vyhovovala micelárka od Garnier, ta má stejný objem a v akcích se dá sehnat lehce přes stovku, takže příště sahám po ní :)
Sprej Pedag Silky touch je antibakteriální sprej na chodidla s vůní grapefruitu a s obsahem hedvábí. Jeho složení vytvoří na chodidlech velmi tenký film, který nohy chrání po celý den. Tomuto spreji se tak přezdívá tekuté silonky nebo silonky ve spreji, protože chrání chodidla před nepříjemnými otlaky a oděrkami. Vyživuje a zvlhčuje pokožku na nohou a snižuje efekt lepení a pálení chodidla při používání obuvi naboso. Navíc pohlcuje nepříjemné pachy a snižuje pocení nohou, slouží i jako prevence před vznikem plísní a mykóz.
Aplikuje se velmi jednoduše, stačí ho nastříkat ze vzdálenosti 20 cm na nohu nejlépe ráno před tím, než se obujete. Velmi pěkně citrusově voní, vůně grapefruitu není moc výrazná, spíš to je takový příjemný nádech grepu. Balení je praktické, vejde se do kabelky a vystačí zhruba na měsíční používání. Musím říct, že se sprej Silky touch stal mým letním pomocníkem a jeho účinky jsou opravdu příjemné. Seženete jej buď na stránkách www.czpedag.cz, v prodejnách sítě W&R obuv nebo na Zootu za cenu 159 Kč.

Co na nový formát článku říkáte, uvítáte ho tady čas od času? Zkoušeli jste některý ze zmíněných produktů? Budu se těšit na vaše komentáře :)

12 komentářů

  1. Taky dávám přednost micelárce od Garnier, ale tu od Balea jsem ještě nezkoušela, tak možná někdy..:)
    A šampony Batiste si nemůžu vynachválit, navíc ten třšnový skvěle voní :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sprej na chodidla mě tedy velmi zaujal, hodil by se mi :)
    A tento formát se mi zamlouvá, určitě v něm pokračuj!

    Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  3. Já používám Batiste na hnědé vlasy jako nouzovku a celkem mi vyhovuje. Jinak pěkný formát, mně se líbí :)
    Gabrieless

    OdpovědětVymazat
  4. Já právě zkouším micelárku od Garnier a zatím je fajn. A sprej na chodidla by se mi urcite hodil :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Pořád přemýšlím, jestli tu Balea micelárku budu chtít vyzkoušet :) Jinak nový typ formátu za mě určitě ano :)

    OdpovědětVymazat
  6. ten hnedý suchý šampón Batiste som mala a je skvelý :) dokonca mi ani nejak nešla hnedá voda, keď som si ich potom umývala :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já většinou i vidím ve vlasech, že je mám zabarvené. Pak když si šampon vmasírovávám, tak mám nahnědlé prsty. Ale jak píšu, smýt to jde v pohodě, takže s tím nemám problém :)

      Vymazat
  7. Batiste šampony jsou u mě již stálicí a micelárku Balea mám také doma, ale zatím se na ní nedostala řada, tak uvidíme...
    Narozeninová giveaway

    OdpovědětVymazat
  8. Já si nedávno koupila Batiste šampon kvůli Fingres Up :D A je fakt, že to na festivalu bylo moje největší must-have.

    Fingers Up 2016

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na fesťáky to je skvělý pomocník, viděla jsem tam víc holek chodit s Batistem do sprch. Mně naštěstí vlasy ty 2-3 dny vydrží v pohodě, na Colours už bych si "sucháč" rozhodně letos vzala, kdybych tam jela :)

      Vymazat
  9. Mně všichni vždycky řikaj, jak milujou ty svoje suchý šampóny, a já přesně jak ty říkáš je nemám moc v lásce kvůli tý matnosti a celkově tý textuře. Asi se musíme spokojit s tím peklem umývání i když nestíháme :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)