Notino Summer box | #summerisyours

Ahoj! Dnes tu mám pro vás článek s představením (letního) summer boxu plného kosmetiky, který má momentálně v nabídce Notino. Je to limitovaná edice, kterou si můžete objednat za cenu 469 Kč do vyprodání zásob, a získat tak krásný boxík se 17 produkty uvnitř. Najdete tam jak horké letní novinky, tak i oblíbené stálice a ikonické produkty značek. Takže už vám nic nebrání v tom, aby léto bylo jen vaše aneb Summer is yours ;)
Ve spojení se Summer boxem tu mám pro vás ještě jeden tip, a to na plážovou tašku s nápisem Summer is yours. Když v košíku zadáte kód "nbs50cz", tak ji budete mít o polovinu levnější, teda za 200 Kč :) Rozměry má 45x40x14 cm, takže vypadá, že bude prostorná.
Teď už k obsahu boxu - je super, že to nejsou vyloženě letní produkty typu opalováky, osvěžující vodičky, bronzery apod. Je to spíš takový mix, od všeho něco, navíc vše v menších, vypotřebovatelných baleních. Některé produkty jsou v klasické velikosti, ale většina jsou miniaturky.

Začnu zleva - štětec na make-up od značky BrushArt vypadá moc příjemně, ale nevyužiju ho, makeup si štětcem neaplikuji a plochý štětec na aplikaci masek už mám. Takže ten schovám pro vás do nějaké soutěže :) Radost mám z masek od korejské značky Korika, kterou vůbec neznám. V boxu je plátýnková maska a gelová maska na rty, na tu jsem natěšená moc! Potěšily mě i vzorečky L'Oréal Sugar scrubs, chtěla jsem tento produkt vyzkoušet a tohle je ideální forma, pak uvidím, jestli si koupit velké balení.
Nadšená jsem i z červené varianty zubní pasty Mediblanc, zmiňovala jsem ve článku s welcome boxem z Notina, že bych chtěla vyzkoušet právě tuto pastu, takže super. Od La Roche-Posay v boxu byla miniaturka opalovacího gelového krému SPF 50+, vyzkouším na obličej. Mini krémík na ruce od značky SpiriTime voní krásně ovocně, od Nivei mám další sprchovou pěnu do zásoby, tentokrát variantu malina-rebarbora - boží! Malá micelárka od Biodermy se na cesty bude moc hodit, na tu si můžete přečíst recenzi TADY, mám ji moc ráda. Od Vichy jsem v boxu našla booster na pleť s hyaluronem, ten si asi dám večer před státnicemi, ať nevypadám jako smrtka... nedala jsem si ho, hups, ale asi dobrý, na fotkách po státnicích vypadám k světu :D
A na konec kopa vzorečků - od Lancôme make-up, který mi odstínem určitě nesedne, takže ten pošlu dál, multikorekční krém a rozjasňující sérum. Od Lancôme jsem nikdy nic neměla, takže se těším i na tyhle prcky :) To stejné značka Calvin Klein, která je mimo můj finanční rámec. Dva vzorečky parfému Obsessed, dámská a pánská varianta, takže byl obdarován i Tom, kterému parfém moc hezky voní. A úplně poslední věc taky od CK, unisexová toaletka One s citrusovou vůní.

Moc děkuji Notinu za zaslání boxu, obsah mě potěšil a téměř všechno najde své využití. Jak se box líbí vám? Krásná je i samotná krabice, která se dá klidně využít na uchování vzpomínek z léta - suvenýry, fotky, pohledy, lístky a vstupenky si v ní budou lebedit :) Budu se moc těšit na vaše komentáře, mějte se krásně a užívejte léto!

5 komentářů

  1. Tu sprchovou pěnu od Nivei jsem si pořídila, tak jsem zvědavá, jaká bude :-) jinak novinka o Vichy je úžasná :) mám plné balení a naprosto doporučuji!!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. tento boxík ma zaujal, ale zatiaľ som sa k nemu ešte nedostala ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkný boxík a hodně zajímavých produktů, jak píšeš ne vyloženě jen letní produkty, to se mi taky líbí :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)