Anděl radosti | Le Chaton & La Chèvre

Ahoj! Dnes bych vám ráda představila novou značku, kterou jsem doposud neznala a která se u mě na blogu ještě neobjevila. Jedná se vlastně o dvojici značek společnosti Kosmetika Capri, a to Le Chaton & La Chèvre. I přes francouzský název značek (le chaton je koťátko a la chèvre koza) je kosmetika česká. Produkuje výrobky podle vlastních receptur na bázi kozího mléka, doplněné surovinami mořského původu a rostlinnými extrakty. O filozofii značky a jejích účincích si podrobně můžete přečíst na TOMTO odkaze.
V květnu Kosmetika Capri uvedla na trh nádherné balíčky z Andělské kolekce. Na výběr byly 4 varianty balíčků - Anděl naděje, Anděl odvahy, Anděl lásky a Anděl radosti, který jsem si vybrala na testování já. Ostatní balíčky obsahovaly vždy tři produkty od značky Le Chaton, ten můj byl nakombinovaný produkty obou značek a seděl mi obsahově - denní a noční krém, pleťový balzám s všestranným využitím.

La Chèvre výživný denní krém s Q10 a vitamínem E

Obecně jsou krémy od těchto značek určeny pro starší věkovou skupinu, konkrétně tyto výživné pro dámy 30+, ale v nabídce mají i pár produktů pro mladou pleť 20+. Líbí se mi praktické balení krémů s pumpičkou. Oba krémy - jak denní, tak noční - mají podobnou konzistenci, jsou docela hutné. Nicméně se dobře roztírají, do pleti se vstřebávají rychle a nejsou nijak mastné. Co se týče účinků, ty zatím nevidím, krémy používám chvilku, teď se mi jich sešlo hodně, takže nedokážu posoudit. To pak uslyšíte, až krémy spotřebuju.

Krém má 50 gramů a zakoupíte ho TADY za cenu 365 Kč. Na eshopu se dá koupit i tester za 55 Kč.

La Chèvre výživný noční krém

Zatímco denní krém je vhodný pro všechny typy pleti, ten noční bude nejlépe sedět normální a smíšené pleti, vhodný je i pro tu citlivou. Navíc oproti dennímu krém obsahuje ještě derivát vitamínu A, který zabraňuje předčasnému stárnutí pleti.

Krém má 50 gramů a zakoupíte ho TADY za cenu 336 Kč. Na eshopu se taky dá pořídit tester za 55 Kč.

Le Chaton pleťový balzám s vůní

U tohoto produktu jsem si napřed nebyla jistá, jak se používá, přeci jen název pleťový balzám indikuje mnohé využití, ale v popisu jsou hlavně rty. Nicméně balzám se dá využít opravdu mnoha způsoby a je vhodný i pro muže a děti. Já ho zatím zkoušela na rty, které příjemně hydratuje a provoní. Obsahuje bambucké a kakaové máslo, extrakt z kadidlovníku a opět vitamín E jako předchozí dva produkty. V zimě ho určitě využiju i na suché lokty nebo na horách na obličej ošlehaný větrem a mrazem, možná ho zkusím teď přes léto i na suché paty.

Balzám obsahuje 4 gramy produktu a koupíte ho ZDE za krásných 62 Kč.
Tady jsem vám vyfotila podrobný popis produktů, takže koho to zaujalo, přečtěte si o produktech na fotce, abych to zbytečně nevypisovala a nebylo to tu dvakrát :)
Co na tyhle produkty říkáte? Slyšeli jste už někdy o této české kosmetice nebo to je pro vás také novinka? Já jsem moc ráda, že jsem krémy a balzám mohla vyzkoušet. Není to nic "wow", co by mě oslovilo ve všech směrech, ale jedná se o moc příjemnou záležitost, která mi je sympatická tím, že je lokální a z velké části přírodní. Navíc produkty nejsou zas tak drahé, podle obalů bych na první pohled řekla, že půjde o nějakou luxusní lékárenskou kosmetiku typu Vichy nebo La Roche-Posay. Moc děkuji zastoupení Kosmetika Capri za zaslání balíčku a vám za přečtení článku. Budu se těšit na vaše milé komentáře! Mějte se krásně a udržujte si svého Anděla radosti :)

4 komentářů

  1. značku nepoznám, no produkty vyzerajú veľmi fajn :)

    Sabi z blogu Beautiful savage
    VEĽKÁ GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle kosmetiku nepoznám a velmi mě překvapilo, že se jedná o českou značku. Výrobky vypadají zajímavě. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle značku neznám ale vypadá to zajímavě hlavně mě překvapilo složení :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
  4. Značku vůbec neznám, ale líbí se mi balení a ty andílci:) Je to takové hezké.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)