Revlon Colorstay quatro paletka očních stínů

Revlon - opět si rozšiřuji kosmetické obzory a zkouším pro mě doposud neprobádanou značku, která se relativně nedávno dostala do parfumerií a pak i drogerií. K nejznámějším produktům od Revlonu určitě patří Colorstay makeup a korektor, ale makeupy, jak víte, skoro nepoužívám, a korektorů mám dost. Když jsem si vybírala věci z Elnina, zalíbila se mi tam právě tato Colorstay paletka se čtyřmi očními stíny. Quatro paletku jsem si vybrala v odstínu Precocious 510.

Obsah paletky

Paletka obsahuje světlý třpytivý stín, šedý, světle fialkový (šeříkový) a tmavě fialový. Všechny stíny mají shimmer, žádný tedy není matný. V paletce se nachází i pěnový aplikátor, který je ale nepoužitelný, tady ty malinké jsou opravdu na nic. Paletka nemá zrcátko, ale to mi vůbec nevadí. Obal je z pevného černého plastu, vypadá docela bytelně. Paletka je hezky minimalistická, ale stejně bych řekla, že svým vzezřením spadá spíš do té drogerkové kosmetiky.

Pigmentace stínů, nanášení

Pigmentaci asi není třeba popisovat - tu vidíte na swatchích na fotce. Stačilo jednou nabrat stín na prst a tohle je výsledek. Stíny jsou opravdu syté a chovají se tak i na víčku. Stíny mírně práší, zvláště ten nejsvětlejší, ten mi přijde, že se chová spíše jako slisované třpytky. Stíny se hezky blendí - většinou jako blendící používám ten tmavě fialový nebo šedý.
Tady už vidíte ukázku líčení s paletkou přímo na mně. Nejraději nanáším světlě fialkový stín na celé víčko, do vnějšího koutku rozblendím tmavě fialový a do vnitřního koutku a pod obočí nanesu světlý třpytkatý na projasnění pohledu. Šedý občas dám do banánku, ale to jen když chci ještě výraznější líčení.

Shrnutí, dostupnost, cena

Colorstay quatro paletka se Revlonu opravdu povedla, a i když mám doma jiné a hlavně větší paletky, po této sahám překvapivě často. Stíny mi na víčku vydrží bez problému celý den, neslévají se ani neubírají během dne na intenzitě. Na Elninu paletku seženete za krásných 163 Kč, mají ji ještě v dalších 5 odstínech. Ten můj - Precocious - najdete TADY.

A co vy a Revlon? Máte doma něco od této značky? Co mi doporučíte, abych vyzkoušela? A jak se vám zamlouvá tato paletka? Těším se na vaše komentáře :)

4 komentářů

  1. Od Revlonu jsem nic nezkoušela, ale tahle malá paletka mě vážně zaujala svou pigmentací a složení odstínů :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Paletka vypadá skvěle a i podle toho, co píšeš. Určitě bych ji ráda vyzkoušela. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  3. Na mě jsou barvy hodně fialové, ale tobě to sluší :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. pekné odtiene, presne tieto by si obľúbila hlavne moja mamina :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)