Yellow scarf

Jak jsem říkala v haulu, tak tu mám dnes pro vás outfit v hlavní roli se šedo-žlutou šálou a puntíkatými silonkami z Wayfareru. Na silonkách se mi líbí, že mají malé puntíky, které ani z dálky nejsou moc vidět, jsou fakt decentní. Vybrala jsem si je v šedé barvě, aby byly zajímavější, a i když mi určitě někdo napíše, že vzorované a jiné než černé silonky jsou out, tak na to kašlu. Mně se to líbí a když mám černou pouzdrovou sukni, tak k ní nechci nosit černé punčochy jak na pohřbu :)
Co se týče šály, tu jsem si naprosto zamilovala. Je z velmi příjemného materiálu, zahřeje a přitom není zas tak objemná, aby mi obepínala krk a nedalo se v ní pomalu ani dýchat. Nejvíc se mi na ní líbí ta žlutá barva, nosím ji k jednoduchým outfitům, které skvěle ozvláštní. Dostala jsem na ni už několik pochval, ale bohužel jsem viděla po Brně už pár žen, které mají šálu dost podobnou nebo možná i stejnou. Ale ono se není čemu divit, je skvělá :)
Za fotky opět děkuju mému Tomovi - i když jsme fotili za ostrého zimního sluníčka, které házelo nechtěné dlouhé stíny, Tom to zvládl nafotit tak, aby jeho stín na fotkách nezavazel. A já jsem se na pár fotkách zvládla neksichtit a nemračit se do sluníčka :D
kabát - Camaieu
rukavice - Camaieu
sukně - Reserved
silonky* - Wayfarer
šála* - Wayfarer
boty - Deichmann
kabelka - kabea.cz
Jak se vám tento můj jednodušší outfit líbí? Máte nějakou podobně barevnou šálu, kterou rády obohacujete své outfity? Už se těším na vaše reakce :)

12 komentářů

  1. Ta šála je skvělá. Chci si nějakou novou pořídit, ale zatím jsem v obchodě nenašla žádnou, která by mi vyhovovala :D
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
  2. Tady mi popravdě ta šála přijde jako jsem si já vybrala na recenzi z poštovné zdarma akorát má místo žluté ružovou :D nebo se prostě jen tak podobá :) Ale je boží a tobě to v outfitu sluší :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti to sluší Aničko :-) a máme dokonce stejný šátek koukám.
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Sala je super, vsak ono je podobnych tedka plno v kazdym obchode, no a co teprv kdyz projdes podchodem, ze... no a taky na kazdym druhym cloveku, hlavne tech uplne mega, taky jednu obri mam a je skoro vetsi jak ja... :D

    OdpovědětVymazat
  5. Jj, sály jsou něj věc. I já mám jednu takovou v zimních nezbytnostech.

    OdpovědětVymazat
  6. Jé, ty silonky si snad taky koupím! Krásný celý outfit..

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, vypadá naprosto krásně, ten outfit ti naprosto sedl. Hlavně ta šála ten outfit celý oživila :) Já dost poslední dobou zkoušela do mého outfitu přidat dámské nadkolenky a musím říct, že když se to sladí, tak je to nádhera :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuju! Pořád mám tu šálu hodně ráda, právě pro to oživení mých většinou spíš tmavších outfitů :) Nadkolenky jsou super, měla jsem je ráda, když mi bylo 17/18 let, teď už vůbec žádné nemám. Je pravda, že se to musí dobře sladit. A já sukně a šaty přes zimu téměř nenosím, na to jsem moc velký zmrzlík :D

      Vymazat
  8. Ahoj, ta šála je opravdu super. :) Mám ráda hodně výrazné šály. Ještě takhle v kombinaci z tmavým kabátem vždycky moc krásně vyniknou. Ani se nedivím, že je to tvá oblíbená šála. Moc ti sluší. ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)