L'Occitane sprej na ochranu vlasů

Ahoj! Dnes bych vám chtěla představit sprej do vlasů, který, jak už jsem psala v recenzi na šampon od L'Oréalu, ráda teď používám. Jedná se o sprej na ochranu vlasů před sluníčkem, a tedy UV zářením, od značky L'Occitane. Sprej v sobě obsahuje 5 esenciálních olejů, díky kterým nádherně svěže voní jak sprej, tak potom i vlasy.


Oficiální popis produktu: Lehký sprej pomáhá chránit vlasy před UV zářením, a to po celý rok. Svěží formule 5 esenciálních olejů (máta, tymián, grep, cedr a levandule) je obohacena o UV filtr, který pomáhá vlasy chránit před škodlivými účinky slunečního záření. Po jeho použití jsou vlasy jemné, lehké a lesklé. Zároveň jsou provoněny svěží, čerstvou vůní.
Musím konstatovat, že všechno splňuje do puntíku. Vlasy jsou po jeho použití opravdu jemné, lehké a lesklé, plus nádherně voní a vypadají svěže. To, jestli vlasy chrání před sluncem, nemohu posoudit, do vnitřní struktury vlasů opravdu nevidím :) Ale když jsem si dnes ráno prohlížela konečky vlasů, nestačila jsem se divit, že jsem našla jeden roztřepený koneček! Zbytek všechno zdravé konečky, a to podotýkám, že jsem hodně dlouho nebyla u kadeřníka, takové 4 měsíce to budou.
Těžko říct, jestli k mému celkovému stavu vlasů přispěl i tento sprej, ale ráda tomu budu věřit. Získal si mě svou vůní, svými účinky i jednoduchým použitím - stačí natříkat do vlhkých nebo i suchých vlasů a je to. Sprej seženete TADY za cenu 535 Kč, mají i variantu pro neposlušné vlasy za 480 Kč, kterou jsem si původně objednávala, ale asi se vloudila chybička. No, vůbec mi to nevadí a věřím, že oba spreje jsou super. Celá řada Aromachologie od L'Occitane se mi moc líbí, možná si pamatujete recenzi na šampon ze stejné řady, už ho mám pryč, uvidíte ve spotřebovánu :)

Zaujal vás tento sprej? Co používáte do vlasů vy, abyste je chránily před sluncem? Těším se na vaše komentáře!

1 komentářů

Děkuju moc za každý komentář :)