HAUL | Reserved, NYX, Makeup Revolution, Freedom

Ahoj! Dnes bylo venku opravdu krásně, a tak jsme s přítelovou rodinou využili počasí ke grilování. Já jsem už potřetí upekla bulky podle receptu od Kublanky a měli jsme burgery se slaninkou, karamelizovanou cibulkou a smoked BBQ omáčkou. Výborné žrádýlko :) Taky tak milujete grilování? Já si ho strašně užívám, když už mám tu příležitost, tím, že bydlíme v bytě, to mám dost omezené. Jinak jsem se přes den učila a už mám konečně aspoň posudek od oponentky a je to moc dobré, nakoplo mě to jít dál a nepolevovat! Ještě 10 dní.
Dnes jsem si pro vás připravila haul, a to formou videa. Věcí se mi nashromáždilo dost, tak si dejte k videu něco dobrého a mrkněte na mé nové přírůstky z oblečení, doplňků a hlavně kosmetiky.

Pokud mě na YouTube ještě neodebíráte, tak to napravte, brzy zveřejním další video. A napište mi, co pěkného jste si naposledy koupili vy a co z mých novinek se vám líbí nejvíc :) Krásný víkend přeju!

1 komentářů

  1. Takhle na večer děláš teda dobrý chutě! :D :) Jinak držím palce, já to každý zkouškový vzdávám, tak pokud se nějakou náhodou dostanu ke státnicím, budou pro mě asi nadobro konečná :'D

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)