L'Oréal Expert Pure Resource šampon

Na vlasový přípravek tu nebyla recenze poměrně dlouho, protože jak asi víte, mnoho přípravků na vlasy nepoužívám. Vystačím si se dvěma šampony, které střídám, sprejem na ochranu vlasů před teplem a občas použiju nějaký balzám nebo masku, toť vše. Pokud by vás zajímala moje vlasová péče se vším všudy, koukněte na TOHLE video. Nedávno se mi ale do rukou dostal šampon od L'Oréalu z jejich profi řady Expert, který je určený pro normální až mastící se vlasy. Jak jsem s ním spokojená? Mastí se mi vlasy méně? To se dozvíte v dnešní recenzi.


Šampon Pure Resource mi přišel z www.parfemy-elnino.cz ve větším 500ml balení, což s mou délkou vlasů mám tak na rok, a to nepřeháním! Vyrábí se i menší 250ml balení, ale cenově to není moc výhodné, stojí 204 Kč, zatímco to půllitrové 290 Kč. Na začátek musím vyzdvihnout dvě věci - úžasnou levandulovou vůni, díky které si umývání vlasů řádně užívám, bohužel nezůstane ve vlasech dlouho, po vysušení už ji necítím. A taky praktickou pumpičku, díky které si nadávkuju přesně takové množství, které potřebuju - na první umytí dávám dvě pumpičky, na druhé jednu.

 Šampon krásně pění, což je asi dáno i složením, ale to já popravdě moc neřeším. Vlasy umyje skvěle, při smývání cítím, že vlasy "drhnou", takže jsou zbavené nečistot. Vlasy nezanechává úplně hladké, takže kdo si na to potrpí, bude muset použít konidicionér. Přijde mi, že se i malinko hůř rozčesávají, takže opět, kdo má neposedné vlasy, kondicionér nebo balzám bude potřeba. Mně postačí sprej na ochranu vlasu před sluníčkem, který vlasům dodá parádní lesk a díky kterému se lépe rozčesávají. Na sprej tu bude také brzy recenze :)
Co se týče mastnoty vlasů, vydrží mi pěkné 3 dny, někdy musím třetí den použít suchý šampon, někdy ne. Každopádně se teď snažím vlasy neumývat obden, jak jsem měla ve zvyku, a nechat to na ty 3 dny. Můžu říct, že mi k tomu pomáhá i tento Pure Resource šampon. Jak vidíte, tak jsem s ním moc spokojená! Pokud tedy máte podobnou strukturu vlasů jako já, nejspíš vám bude vyhovovat. A pokud milujete vůni levandule, je to must have :) Seženete jej TADY, v drogeriích určitě není, spíše bych se poohlédla po kadeřnických obchodech.

Máte s tímto šamponem zkušenost? Nebo celkově s L'Oréal Expert kosmetikou? A jaký šampon nejvíce vyhovuje vám? Těším se na komentáře :)

6 komentářů

  1. Tak tento šampón pro mě vůbec nebude, ale snad bych sehnala přímo pro můj typ vlasů - vypadá totiž skvěle, to už jsem ti ale psala u videa :))

    Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hádám, že tobě se vlasy špatně rozčesávají a potřebuješ je mít hladké :) Možná mají i na jiný typ vlasů, zkus mrknout :)

      Vymazat
  2. Tak ten vypadá skvěle.. Moc se mi líbí jeho balení, pumpičkové produkty jsou nejlepší :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Mě by asi vadila ta levandulová vůně, jinak se mi taky rychle mastí vlasy a umývám je co druhý den.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Vypada opravdu dobre, velke baleni i pumpicka👍👍👍 no levanduli moc nemusim
    Andreablog

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)