Scrub-it shower gel Guy De On

Ahojte! Dnešní den je pro mě dost hektický, ráno jsem byla ve škole, pak jsem předávala oblečení z votoče, konečně odevzdala a odeslala všechny potřebné dokumenty k Erasmu (už vidím, jak mi napíšou, že to mám všechno blbě a nikam nejedu :D), odpoledne mě čeká bazárek za účasti brněnských blogerek (přijdete?) a večer se budu ještě muset učit. Zítra a v pátek na mě myslete! Ted už k dnešnímu článku - půjde o docela neznámou značku kosmetiky, snad to pro vás tedy bude přínosné :)


Guy De On kosmetika je založena na přírodní bázi, obsahuje čisté aromatické oleje, bylinné extrakty a minerály z Mrtvého moře. Mrtvé moře podporuje omlazení, má významné léčebné účinky na pleť a díky tomu pomáhá kosmetika Guy De On léčit nejrůznější kožní problémy jako je akné, ekzém i lupénka.  Kosmetické přípravky Guy De On neobsahují parabeny, syntetické konzervační a vonné látky ani syntetická barviva. Kosmetika Guy De On přispívá k omlazení pleti, vyhlazení vrásek, pomáhá při léčbě akné. Při pravidelném používání kosmetiky Guy De On mizí lupénka a ekzém. Guy De On kosmetika neobsahuje parabeny, ropné produkty, syntetické konzervační a vonné látky ani syntetická barviva.

Tak tohle je ve stručnosti představení pro mě doposud neznámé značky, která mě svou filozofií docela zaujala. Po dlouhém zkoumání jejich stránek www.guydeon.cz jsem si k otestování vybrala tento Scrub-it sprchový gel na obličej a tělo, který je určen pro všechny typy pokožky. Odstraňuje odumřelé kožní buňky, důkladně čistí pokožku do hloubky, absorbuje epidermální mastnotu, zjemňuje pokožku a dodává jí sametový a mladistvý vzhled. Připravuje pokožku pro další kosmetickou péči. Obsahuje bahno a sůl z Mrtvého moře, levandulový a rozmarýnový olej.
 Svým vzhledem působí docela nevábně, ale přeci jen se to dá čekat, když obsahuje bahno z Mrtvého moře. Malinko jsem se obávala jeho vůně, ale zbytečně. Žádné bahno v něm opravdu cítit nejde, po otevření na vás vybafne pouze příjemná vůně již zmíněných olejů. Malinko mi to připomíná vůni pánských sprchových gelů, která mi je příjemná :)
 Otevírání a dávkování je fajn, dírka je docela malá, takže vám gel nevyteče, je docela hustý. Nicméně mi přijde, že gelu docela dost ubývá, sprchuju se s ním 2× týdně, jak je doporučeno pro normální pokožku (pro suchou je to pouze 1× týdně) a už mám cca šestinu pryč. Taky je před použitím dobré gel protřepat, párkrát se mi stalo, že mi vylezla jenom nahnědlá vodička usazená nahoře. A jak vidíte z fotky, docela se to usazuje všude okolo :D
Tím, že se jedná o scrub sprcháč, bych čekala nějaká zrníčka nebo podobné částice. Jenže tento sprcháč nic takového neobsahuje, konzistencí je úplně jako normální sprcháč. Když se s ním umývám, tak nemusím pokožku nijak drhnout, gel do ní stačí jemně vmasírovat, až napění, a pak ho smýt.
A ted už k účinkům - sprchový gel scrub-it používám měsíc, 2× týdně, jak už jsem psala, a za tu dobu jsem zpozorovala následující: už nemám pupínky na zádech! Předtím mě to docela trápilo, že se mi objevovaly na zádech pupínky a nevěděla jsem, co s tím. S používáním tohoto sprcháče pupínky pomalu mizely a pořád mizí, takže já jsem nadšená, svůj úkol sprchový gel splnil :)
Co je docela odrazující, je cena tohoto výrobku - 360Kč. Ano, opravdu 360Kč za "blbý" sprchový gel. Je to opravdu hodně, do sprchového gelu bych nikdy takové peníze neinvestovala. Ale když se podívám na ty účinky, říkám si, že do nějakého krému na obličej nebo tělového krému bych ty peníze klidně dala, kdyby mě trápilo akné ve větší míře. U těchto produktů věřím, že se investice vyplatí.

Za mě tedy gel dostává 7 bodů z 10 možných (body dolů za rychlé ubývání a cenu) a já doufám, že jsem obohatila vaše kosmetické obzory o novou příjemnou značku. Určitě mrkněte na jejich stránky www.guydeon.cz a třeba vás něco zaujme :)

6 komentářů

  1. Vypadá to zajímavě :) Určitě se kouknu na jejich stránky, ale peelingy a scruby moc nepoužívám :/

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá zajímavě :) Já mám bahenní masku z Mrtvého moře a ta je skvělá :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. No lákavě to opravdu nevypadá, ale výsledky za to určitě stojí. Každopádně cena mě bohužel opravdu odrazuje :/ :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/blogersky-tag.html

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj:) je škoda, že tu nemáš vyhledávací poličko..už párkrát jsem si chtěla nějaký tvůj článek dohledat, a nemám jak.. nechceš ho sem dát?:) díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuju za podnět ke zlepšení blogu, vůbec jsem na vyhledávací políčko nemyslela, během dneška ho přidám :) Už jse přidala kosmetické značky, takže třeba recenze můžete hledat podle nich :)

      Vymazat
  5. cena není zrovna nejnižší, ale jestli tedy opravdu funguje, tak proč ne... já jsem ochotná si připlatit, když vím, že produkt za to stojí a přinese "ovoce" :) také mě sem tam trápí pupínky na rukou a zádech, ale není to nic hroznýho. nicméně ten sprcháč vypadá docela slibně.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)