Balea party face mask

Komu se podaří dostat dvě jedničky a jednu dvojku za jeden den? Mě zrovna dneska jo. A dokonce jednu za popis naprosto šíleného obrazu, jupí! Taky jsem váhala v sekáči nad úžasnýma holínkama a pár kozačkama, no nakonec jsem si nevzala ani jedny. Možná chyba. Zajdu tam ve čtvrtek a uvidíme, pokud něco zbyde, asi to beru. Zítra jedu do Brna na Gaudeamus, je šance se s někým třeba vidět? :) Byla bych moc ráda.


Dnes bude řeč o další masce od značky Balea, o té malinové jste se mohli dočíst tady. Tahle je určená na použití před a po párty. Vaši plet má nachystat na perfektní party makeup a potom ráno jí dopřát potřebnou hydrataci a energii. 
 Balení je rozděleno na dva 7,5ml pytlíčky, každý z nich obsahuje jinou masku.

Maska "před party" je lehce oranžové barvy se spoustou třpytek, je velmi klouzavá, takže mi pořád klouzala z prstu, když jsem chtěla vyfotit její konzistenci :D Voní po grepfruitech, stejně tak jako její sestřička. Po nanesení se maska nemá smývat, ale jelikož jsem usoudila, že vypadám jako Edward třpytící se v záři slunce, tak jsem si ji raději smyla :D Protože tolik třpytek bych fakt nesnesla, nehledě na to, že by na ně asi ani nešel pořádně nanést makeup.
 I tady vidíte, jak se to třpytí, škoda, že nemám fotku na sluníčku :D
Maska "po párty" je na první pohled hutnější, má bílou barvu a taky voní grepově. Tahle se má nechat působit 10-15 minut a poté smýt vodou, což jsem taky učinila. A během těch 15 minut jsem znatelně cítila, jak maska moji plet vypíná, tak příjemně to chladilo a zároven malinko štípalo. Fakt bylo cítit, že to něco dělá. Po vysušení obličeje jsem se cítila daleko příjemněji, i když kocovinka stále trošku byla :P

Takže za mě další povedený tah od Balei. Masku zakoupíte v drogeriích DM, i když už zdaleka ne ve všech. Sice to není limitka, ale už ani u nás v Kroměříži jsem neviděla, že by ji prodávali. Každopádně pokud na ni narazíte, stojí směšných 18Kč a to za vyzkoušení vážně stojí :)
8 bodů z 10 možných

22 komentářů

  1. Jako Edward se cítím každý ráno když si nanáším makeup Wake me up. Taky obsahuje třpytky, ale i přesto ho mám ráda. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, povídej mi! :D
      co se masky týče, ty třpytky by mi asi vadily, ale nápad je to super - jedna před party a další po :))

      Vymazat
    2. No mě stačil kdysi pudr se třpytkama, v létě jsem byla furt jak Edward. Ale jinak byl skvělej no!
      Tady ty třpytky prostě smyju, jak jsem psala, ale tím pádem je ta maska asi na prd. Spíš budu používat tu po party. Teda, asi jednou ji ještě použiji, zas tolik tam toho není :D

      Vymazat
  2. tak to je určitě fajn věc, ale všechny party jdou bohužel mimo mě, tak by mi byla asi stejně na prd :D

    OdpovědětVymazat
  3. tu vidím poprvé, tak se po ní podívám:)

    OdpovědětVymazat
  4. Vravíš, že to tu mám nakúpiť vo veľkom a ísť predávať k vám? :)) Krásny post. Určite ju vyskúšam teda. ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Tu jsem ještě neviděla. Ta první vypadá dost zajímavě, jen škoda těch třpytek, nesnáším, když jsem v obličejí jak diskokoule:D Uričtě se po ní mrknu:)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty třpytky jsou trochu moc, ale pro slečny asi milá vychytávka :) Proč by ne.

    OdpovědětVymazat
  7. tieto masky mám doma,ale keďže nechodím na žiadne párty,ešte som ich nepoužila,asi si ich nechám na nejaký náročný deň v škole :D

    OdpovědětVymazat
  8. vyzerá super :) ja mám rada veci Balea.. sú lacné a dobré! :)

    OdpovědětVymazat
  9. a já zas měla dneska den, že jsem byla zkoušena o fyzice, kde se nade mnou profesor smiloval a neznámkoval mě, teda spíš se smiloval nad mým mizerným výkonem :D pak na matice, kde mi snad poprvé po stole letech vyšel příklad! a pak ještě z češtiny, to jsem se naštětstí známku ještě nedozvěděla :D masky jsem použila jen jednou a mám doma ještě 3 balení.. po nanesení té třpytkované jsem se uklidňovala, že ty třpytky zmizí, ale po tom co jsem na pleť na nesla BB cream a někde lehce zapudrovala, tak jsem byla třpytkatá od hlavy až k patě a všechno šlo hned dolů :D a po zkušenosti z tou první jsem tu po párty ani neotevřela:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsi měla ještě lepší den než já teda :D No já se tím nenechala odradit tou třpytkatou a zkusila jsem i tu 'po' a ta je stokrát lepší, tak to někdy zkus ;)

      Vymazat
  10. A hele! :D:) Já tam jedu. Ale s maminkou... :) Když uvidíš někoho mávat, tak jsem to já :D:)

    OdpovědětVymazat
  11. Odpovědi
    1. Černý, u kotníku se zlatou přezkou a za 90Kč! Akorát byly na pár místech roztrhlý no, plus mi dělaly mega chodidlo, proto jsem je nevzala.

      Vymazat
    2. roztrhlý nebrat, budou jiný=)

      Vymazat
    3. Jojo, taky jsem si říkala :) Zítra tam zas jdu na čumendu :D

      Vymazat
  12. ó trblietky milujem :D ja som minule dostala 4 jednotky a 1 dvojku! :D :D

    OdpovědětVymazat
  13. Tyhle pleťové masky jsem ještě nezkoušela, ale až budu v DM tak po nich juknu:) A gratuluji ke známkám!:)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)