Follow them! part 3

Uf, tak Gaudeamus definitivně za mnou. Rozhodnutí? Mezinárodní vztahy/obchod na VŠE v Praze nebo cestovní ruch na Mendlovce v Brně. VŠE je lepší, ale je v Praze. Chci do Brna. Tak se ještě uvidí, čas do února :) Ulovila jsem si v sekáči rukavice a košili za pár korun, tak jsem spokojená. Co vy a Halloween, slavíte? Já jenom symbolicky tématickými nehty, jinak to jde mimo mě.
1. Boulevard de Prague
Jana je šíleně kreativní holčina, spoustu oblečení si šije nebo vyrábí sama a všechno vypadá jako z obchodu! Má úžasný smysl pro kombinování a vždycky přijde s něčím novým. Pro mě je co se mody týče velkou inspirací, myslím, že osloví i vás.


2. LaylaNell
Tyhle dvě holky jsem poznala teprve nedávno, ale oblíbila jsem si je moc. Obě jsou moc stylové a mají i krásné fotky. A rozhodně si zaslouží více čtenářů, tak šup šup :)

3. I like to do it myself
Domča je nesmírně kreativní a ráda vyrábí různé brože, lepí si své vzpomínky či sny do krásného notýsku, zkrátka radost pohledět. Někdy nad jejími nápady opravdu žasnu. Já už si u ní našla pár tipů na vánoční DIY dárky nebo metody na balení dárků a hodlám je pořádně využít. Tak mrkněte taky a odstartujte stylové DIY Vánoce :)
A vaše oblíbené blogy? Pište mi je do komentářů, ráda objevuju nové talenty :)

19 komentářů

  1. prostřední mám strašně moc ráda, našla jsem si přes lookbook a je super!
    tak jsem zvědavá pro co se rozhodneš :)

    OdpovědětVymazat
  2. Janu sleduju, podle mě je to jedna z nejlepších "fashion" blogerek, protože je originální, šikovná a krásná, s perfektním stylem:)

    OdpovědětVymazat
  3. dominiku sledujem už veeľmi dlho,je skvelá!

    OdpovědětVymazat
  4. Všechny vypadají dobře :)
    Bezva inspirace!!

    http://imperfect-fashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Dominiku a Janu sledujem dlho:) na tie stredné sa pozriem :) dakujem za dalšie tipy :) vždy vyberieš tých naj :)

    OdpovědětVymazat
  6. první dva blogy sleduju taky :) Janu ale od nedávna teprve :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já Halloween obvykle neslavím, ale včera jsme byly na Halloweenské párty a bylo to super:)
    Na blogy se určo mrknu

    OdpovědětVymazat
  8. já se včera zhelouvýnovala...
    brno je takový fakt studentský město, což je dobře...ale praha je praha:D s mnoha plusy i minusy.....VšE ti nemůžu uplně doporučit, ale taky nemůžu říct, určitě sem nelez...dá se to, ale jsou i lepší školy:D

    OdpovědětVymazat
  9. taky jsem v úterý byla na Gaudeamu :)

    OdpovědětVymazat
  10. Layla a Nell jsou skvělý! :) zbytek je pro mě novinkou.

    OdpovědětVymazat
  11. Super blogy. Hned je musím omrknout:)

    OdpovědětVymazat
  12. v Brně jsem tě viděla, ten tvůj zelený pruh svítil na míle daleko! :D
    a jinak, jestli chceš na ten mezinárodní obchod kvůli jazykům, tak v tomhle je to prý pěkně nanic. taky jsem o tom kvůli jazykům uvažovala, ale co jsem pak vyčetla v diskuzích, že je ho tam strašně málo, snad jenom hodina týdně, tak jsem si to pěkně rychle rozmyslela. navíc VŠE, jednou nedáš zkoušku a letíš, žádné náhradní termíny. no... hodně štěstí při rozhodování :D:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha tak to děkuju teda :D
      No chci tam hlavně kvůli jazykům, to mi teda říkáš nepěkné informace.. Žádné náhradní termíny? A sakra. No já se včera dívala víc na tu Mendlovku a líbí se mi to, tak uvidíme, jak to nakonec dopadne :) Každopádně díky za info!

      Vymazat
    2. taky jsem právě chtěla něco s jazykama, hlavně s angličtinou, takže nakonec to vidím na angličtinu v manažerské praxi ve zlíně, kde s fce certifikátem berou bez přijímaček, což je super.
      no, nemáš za co. uvidíš, jak se teda nakonec rozhodneš :)

      Vymazat
    3. To já se zas chci zaměřit hlavně na fráninu, anglinu už beru jako samozřejmost, i když se pořád mám co učit. FCE si jdu dělat ted v prosinci, tak to by bylo super, kdyby mě někdy vzali bez příjmaček :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)