Essence Blue addicted

Konečně jsem se odhodlala - první den 30Day Shred je za mnou! Dala jsem si do těla, ale cítím se skvěle. Jasně, ráno jak budu umývat schody, tak budu říkat něco jiného :D Snažím se i změnit jídelníček, vynechat brambůrky a čokoládky a takové věci, tak uvidíme, jak dlouho mi to vydrží. Nechci nějak zhubnout, 59kg na 172cm je úplně normální, ale spíš zpevnit tělo - stehna, zadek, břicho.
A taky jsem si stihla nalakovat nehty novým miláčkem z Brna, konečně. Obdivovala jsem ho na hodně blozích a konečně je taky můj :)


Pro srovnání - jedna vrstva a na fotce pod tři vrstvy (ne ani dvě nestačily, ale přežila jsem to, schne celkem obstojně).

 Jak vidíte, tak je to tmavě modrý lak s maličkýma třpytkama, většíma modrýma třpytkama a dokonce obsahuje i zelené větší třpytky. Je nádherný, nemám k němu slov, jsem nadšená. Odlakování zřejmě bude možné pouze alobalovou metodou, ale to mi nevadí. Výdrž si myslím, že bude slušná, dám vědět.

A co vy? Máte ho? Jste s ním spokojené? Půjdete si ho koupit po přečtení tohoto článku? :)

36 komentářů

  1. mě se strašně líbí, ale netuším kde ho u nás sehnat, jelikož laky od essence nikde nevedou..
    jinak se taky snažím trochu zpevnit tělo, nejhorší jsou stehna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás je to taky tragický, tak jsem si ho koupila v Brně :)
      Jo na ty stehna to chci hlavně, snad se nám to povede!

      Vymazat
  2. Ja ho mám a ked som ho videla vedela som ze musi byt moj ! :D Tiež som ho obdivovala vždy ked som sa pozrela na ruku.. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Rozhodně si ho koupit nepůjdu :D

    V.

    OdpovědětVymazat
  4. Je nádherný, kúpila by som si ho určite, možno v hnedozlatej by bol ešte krajší ak taký je ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V hnědozlaté asi ne, ale koupila jsem si ještě podobný ve vínovo-hnědé, nevím přesně, jak to popsat, uvidíte ho časem taky :)

      Vymazat
  5. jednym slovom krasne :)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Ten je skvělý,musím si pro něj skočit :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem si ho chtěla koupit,ale nakonec jsem si místo něj vzala stříbrný třpytkový. Když ho teď, ale vidím, tak nad ním zas uvažuju, i když tři vrstvy by se mi asi lakovat nechtělo, jsem lenoch. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stříbrný třpytkový už mám, proto jsem chtěla tento. A ono když si nalakuješ černý nebo tmavěmodrý základ a na to teprve tento, tak si myslím, že bude stačit i ta jedna vrstva ;)

      Vymazat
  8. pokud chceš jen zpevnit tělo, tak je 30 day shred ideální, dodělala jsem ho minulý týden.. a pokud nechceš zhubnout, tak dál, že to tak musím říct.. tak dál žer, jinak zhubneš, spolu s dietou tuším půjdou kila domů samy, já jsem dál jedla, co mi přišlo pod ruku a stejně jsem zhubla :D

    PS: třetí den je největší krize, překonej to a dál už to půjde samo! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že jsem si vybrala správně. Prý žer dál, hezky :D Já jsem právě četla u jedné bloggerky, že už má 10 dní za sebou, žrala normálně a stejně zhubla a zpevnila břicho. Tak, nebudu to nějak přehánět s tou zdravou stravou! Děkuju za tipy, třetí den je vždy krizový, u čehokoliv, snad to zvládnu, vzdávat to nechci :)

      Vymazat
  9. Já ho mám také :) Odlakovaní je šílenost ale miluju ho :)

    OdpovědětVymazat
  10. to první vrstvě vypadá trošku tragicky, ale potom! parádní, už jsem ho snad také někde viděla, moc se mi líbí. ale laky od essence moc ráda nemám... no, možná ho zkusím, uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
  11. Musím se k jeho koupi taky dokopat, nebo budu pořád jenom slintat a všem ho závidět... :D

    OdpovědětVymazat
  12. Ty joo.. Vypadá to dokonale:'))

    OdpovědětVymazat
  13. já ho mám doma ale protože se mi nechtělo dávat 3 vrstvy dala jsem pod něj černý lak a taky to vypadalo dobře:) Odlakování je fakt strašné ale je nádherný<3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To věřím, právě jsem přemýšlela, že si pod něj dám tmavěmodrý base coat a teprve nalakuju tento, asi by to bylo lehčí :)

      Vymazat
  14. moc pěkný, asi bych si ho konečně měla pořídit. :D

    jinak jsi dobrá, že ses odhodlala ke zpevňování těla, já pořád jen říkám, že ho zpevním, ale jinak nic. :D

    OdpovědětVymazat
  15. Já myslím, že ho teď právě z prodeje stahují.. :( já ho tedy ulovila už dávno a miluju ho.. zrovna předevčírem jsem ho sundala.. :) samozřejmě alobalovou metodou, jinak se to nedá :D a já teda dávám vždy 2 vrstvy a stačí mi to :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo? Tak to jsem dvojnásobně ráda, že jsem ho ještě ulovila! A ono by možná 2 stačily, ale na palci toho bylo nějak málo, tak jsem preventivně přelakovala i ostatní nehty třetí :D

      Vymazat
  16. Ten lak je moc pěknej :) A že si až ták vysoká jsem si nemyslela :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiš! Díky za tvůj komentář, přepsala jsem se, měřím 172cm, ne 179cm jak tam bylo předtím :D Nevím, na co jsem myslela!

      Vymazat
  17. taky chci mít tak krásné ruce a nehty!! proč musím mít všude záděry zrovna já?:( ..musím říct, že ten lak je úžasný:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem dřív mívala všude záděry, kousala jsem si kůžičku kolem nehtů, ale naštěstí jsem se toho zbavila, chce to hodně mastit ruce krémy a vyživovat je :) Děkuju!

      Vymazat
  18. lak jsem tento týden viděla jako novinku a pořád jsem se rozhodovala jestli si jej vzít nebo ne, nakonec jsem ho nechala tam! ale když teď vidím, jak fantasticky vypadá, musím se pro něj vrátit zpět!!
    -zvu tě na GIVEAWAY
    http://terezapolomikova.blogspot.com/2012/02/1-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  19. Už o něm taky dlouho pokukuju:-)

    http://luczynky-world.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  20. Vidíš to...já se 175 cm a 59kg si připadám, že hubnout potřebuju. Ale to je individuální a hlavně záleží na stavbě těla. Sama mám silnější stehna, tak se pokouším něco zhubnout a taky je zpevnit.
    Jakou nosíš velikost kalhot a topů?
    Jinak teda 59 kg bych ti netipla ani náhodou, maximálně 55. Ale podle fotek je to těžko říct. Mám ale dojem, že jsem tě v Brně zahlídla a i naživo bych ti netipovala 59. To je pochvala;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo taky mám silnější stehna a spousta lidí by mi to netipovala. Velikosti jsou hodně individuální, třeba ted jsem si v Brně koupila sukni velikosti XS, ale kalhoty M! Sama to nechápu někdy :D
      Jé a děkuju moc, jsi měla pozdravit, i když bych nevěděla, kdo jsi :)

      Vymazat
  21. máš krásně posty! :-) nehty vypadají super, dokonce jsem i mrkla na video s alobalem :-D ..určitě to tak taky někdy vyzkouším :-)

    OdpovědětVymazat
  22. moc pěkné, ale odlakovává se to pekelně, mám ten samý jen circus.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten jsem taky chtěla ten top coat circus confetti :) Ale odlakování je fakt hnus, odlakovač mi vezme barvu z té třpytky, ale ty třpytky musím seškrábat jiným nehtem, jinak to nejde prostě :X

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)