opio Twin Effect směs olejů & hyaluronové sérum

Ahojte! Po dlouhé době si dnes dáme recenzi kosmetiky, která pro vás, věřím, bude zajímavá. Jedná se totiž o českou, autentickou, čiště přírodní kosmetiku, která pochází z Brna. To, společně s atypickým názvem, přírodním složením a líbivými, minimalistickými obaly, rozhodlo, že chci tuto kosmetiku otestovat a napsat na ni recenzi. Tímto děkuji zastoupení opio za poskytnutí produktů, BIO směsi olejů a hyaluronového séra.

Kosmetika opio je šetrná k pokožce stejně jako k přírodě. Je etická, ekologicky bezpečná, bez parabenů a 100% vegan. opio produkty jsou na trhu dostupné prozatím dva, pod názvem Twin Effect - fungují totiž nejlépe společně. Krém složený ze směsi esenciálních olejů a bambuckého másla obnovuje pleť. Hyaluronové sérum jí dodává vitalitu a energii. Produkty opio jsou vhodné pro všechny typy pleti. Tím, že jsou čistě přírodní, bez parfemace, tak nijak nevoní, ale zrovna u produktů péče o pleť mi tohle vůbec nevadí, ba naopak.

Ráda bych se pozastavila ještě u balení, do kterého jsem se bez výhrad zamilovala. Minimalistické, černé, matné obaly vypadají luxusně, takže v koupelně je budete určitě chtít mít vystavené, na zavření do skříňky jich je škoda. No uznejte sami, že jsou dost photo- a Instagram-friendly! Dokonce za jejich produktový design opio získalo i několik prestižních ocenění.


Hyaluronové sérum intenzivně podporuje přirozenou regeneraci i hydrataci pleti a předchází vzniku vrásek. Sérum funguje jako dokonalý podklad pro opio směs olejů. Stačí nanést pár kapek pomocí kapátka na obličej, krk i dekolt. Díky 6 % kyseliny hyaluronové intenzivně podporuje přirozenou regeneraci i hydrataci pleti a předchází vzniku vrásek.

Hlavní složkou krému je makový olej, dále obsahuje olej šípkový, avokádový, sezamový a meruňkový. A aby tato směs držela pohromadě, je přidané ještě nerafinované bambucké máslo, samozřejmě v BIO kvalitě. Zjemňuje a vyživuje pokožku, přes noc vyhojí drobné ranky a rozjasní pleť.


Sérum nanáším na pleť poté, co nanesu svou klasiku niacinamide & zinc od The Ordinary nebo MU Revolution. Roztírá se jedna báseň a do pleti se ihned vsákne, nezanechá ji lepivou, naopak příjemně vypnutou a hydratovanou. Krém nebo-li směs olejů nanáším vzápětí na celý obličej a krk, opět se roztírá jako dobře povolené máslíčko na chleba. Pleť zanechá pořádně "napapanou", jak já ráda říkám, chodím spát se spokojenou glowy skin. Přes noc se všechno vsákne a i ráno je vidět, že je pleť zdravá a stále rozzářená.

Mám svoji péči o pleť už dost vychytanou, takže jsem očekávala, že tyto nové produkty v tom moc velký rozdíl neudělají. Ale je pravda, že často zapomínám na noční krém a používám jenom ten denní každé ráno. Takže se mi díky testování opio podařilo konečně pravidelně zařadit i tu noční péči a pleť mi za to děkuje.


Sérum má 30ml a samostatně stojí 799 Kč. Krém má 50ml a samostatně stojí 1099 Kč. Dohromady jako Twin Effect je pořídíte za 1599 Kč a doprava je zdarma. A jak vidíte na fotkách, dost vymazlené mají i balíčky, fakt je vidět, že myslí na všechno, a to já vždycky dokážu ocenit. Doručují po ČR, na Slovensko i do Polska.

Když to shrnu, tohle kombo si získalo pevné místo na mojí poličce a v mojí večerní pečující rutině. Za necelý měsíc testování jsem si krém i sérum hodně oblíbila. A ráda si je dokoupím a podpořím lokální přírodní kosmetiku. Slyšeli jste už o opio? Pokud ne, oslovila vás tato kosmetika? Určitě mi dejte vědět do komentářů, budu se na ně jako vždy těšit. Mějte krásné jarní dny :)

5 komentářů

  1. Produkty majú fakt pekné obaly :-) O značke som však ešte nepočula, prvýkrát teraz čítam o nej v tvojom článku :-)

    L I V E I N F O X W O R L D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že jsi se dozvěděla něco nového :) Díky za komentář!

      Vymazat
  2. O této kosmetice z Brna čtu poprvé, líbí se mi, ale cena je pro mě šílená :) nicméně chápu, že se za kvalitu platí.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cena je dost vysoká, to rozhodně, ale jak píšeš, za kvalitu se holt připlácí.

      Vymazat
  3. Wow, olejíčky vypadají velmi kvalitně, určitě se vyplatí do takových produktů investovat. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)