Vánoční & zimní plakáty z posterstore.cz

Ahojte! Vánoce jsou sice za námi, a teda nevím jak vy, ale mně vánoční nálada (když už se mi ji podaří pracně získat pár dní před Štědrým dnem) drží ještě nějakou chvíli po svátcích. Pokud si pamatujete na můj článek z dubna, tak víte, že nám na zdech visí několik rámu s plakáty. Nicméně ty motivy jsou spíše letní a už jsme je přeci jen během několika měsíců měli okoukané. A tak jsem ráda, že jsem si na skandinávském eshopu posterstore.cz mohla vybrat nové motivy a sladit je do celkové vánoční, respektive zimní atmosféry.



Ty dva malé do kuchyně nesou motivy perníčků a čokoládových brownies. Nejenom motivem samotným, ale i teplými barvami přispívají k útulné atmosféře. Plus v tom můžete hledat i skrytý význam - oboje se peče a my jsme Pekařovi :) Jenom teda vždycky, když jdu okolo, dostanu chuť na něco sladkého, to je trochu nevýhoda. Teď v období vánočních svátků, když má člověk napečené cukroví, to ještě zvládám s perníčkem v puse, ale co budu dělat v lednu... No, asi budu muset víc péct.


Od minulé objednávky jsem si nesprávně pamatovala, že ten největší obraz má rozměr 50x70 cm (dokonce jsem to tak měla i napsané ve článku, teď už je to opraveno). Jenže to byla chyba lávky, měl 40x50 cm. A já objednala plakát s lodičkou na jezeře a zasněženými vrcholky v tom větším rozměru a neměla tak velký rám. Naštěstí existuje Ikea, tak se to docela rychle a elegantně vyřešilo. A teda musím říct, že tenhle větší rozměr, jak je zarovnaný s těmi dvěma malými nahoře, se mi líbí asi ještě o krapet víc než ten 40x50 cm. Do dvou A4kových jsme tentokrát zvolili motiv dřevěných kmenů a zasněženou vesničku, která mi dost připomíná Prasinky z Harryho Pottera.


Když už jsme u Harryho, tento plakát s bradavickým expressem si možná pamatujete z minulého článku. Do této objednávky jsem k němu přihodila i tzv. poster hanger, alternativu k dřevěným rámům, která funguje na principu magnetů, jež drží vrchní i spodní dřevěnou lištu při sobě. Takže pokud nejste fanoušky rámů a chcete jen jednoduše své plakáty zavěsit, na Poster Store mají i poster hangery.


No a poslední obraz na protilehlou stěnu nad skříňku s kávovarem jsme vybrali geometrický, s motivem horských vrcholků a Měsíce, v tlumených barvách. Musím říct, že jsem s výběrem a kvalitou tisků opět velmi spokojená. Těch motivů na eshopu za pár měsíců přibylo fakt hodně a opět jsme s Tomem měli problém si z toho množství vybrat a nakombinovat to tak, aby nám to v interiéru ladilo. Ale myslím, že se opět povedlo.


Jak se vám náš současný výběr líbí? Znali jste už eshop posterstore.cz? Pokud ne, mám pro vás skvělou zprávu - domluvili jsme se na slevovém kódu pro mé čtenáře. Sleva 45 % už je dost lákává, co myslíte? Při dokončení nákupu stačí v košíku zadat kód DAZZ45EXTRA a odečte se vám 45 % z ceny objednávky. Kód je platný od 4.1. do 11.1.2022, přičemž sleva platí pouze na plakáty, ne na rámečky. Pokud si nakoupíte, určitě mi pak dejte vědět, co jste vybrali a jak jste si zkrášlili domov :)

Zastoupení Poster Store děkuji za opětovnou milou spolupráci, vám všem za přečtení článku. Budu moc ráda, když mi zanecháte komentář, vždy se na vaše reakce těším. Fotky prosím opět berte s rezervou :) Pro tento rok to ode mě bude vše, ale nebojte, o tradiční shrnutí mého roku nepřijdete - jen ho publikuju až na začátku ledna. Krásný nový rok, mějte se jak nejlíp to jde!

14 komentářů

  1. Poster store má nádherné plakáty, sama jsem nevěděla, které vybrat dříve. :) Ty motivy nemají chybu! :))
    Přeji ti vše nejkrásnější do nového roku! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Člověk by tam opravdu strávil hodiny vybíráním :)
      Děkuji Pavli a tobě také, krásný nový rok!!

      Vymazat
  2. Vybrala sis krásné motivy :) Moc se mi líbí i ten skrytý význam s Pekařovými :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Vybrala si si moc pekné plagáty. Mňa zaujal hlavne ten posledný. Ten je prekrásny! Okrem toho prajem len to krásne do nového roka!♥

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si jím nebyla jistá, ale teď když tady visí, vím, že jsem vybrala moc dobře, líbí se mi moc! Děkuju Alex, tobě taky je to nej do nového roku :)

      Vymazat
  4. Ty perníčky asi nic pro mě, protože přesně jak zmiňuješ, asi bych potom chtěla pořád něco sladkého a toho už mám dost teď. Ty lodičky jsou ale naprosto krásný! :) Už se nemůžu dočkat, až začneme tenhle rok snad konečně žít v něčem stabilnějším, co budu taky moct vydekorovat. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele nakonec to není tak hrozný s těmi perníčky, zvládám to! :D Lodičky se mi líbí fakt hodně, kor v tom velikém rozměru to fakt vynikne. Držím palce, ať vám to vyjde!

      Vymazat
  5. Vybrala sis parádně. Vnímala jsem fotku už na instagramu a pojala jsi to velmi originálně :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Ty fotky jsou super! Zimní plakáty jsou hezky zvolené, už i ty předchozí byly pěkné. Krásně to u vás prokouklo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, díky Baru! Jo, vypadá to tady fakt útulně :) P.S.: Dokonce už jsem konečně přemalovala ten proužek nad šoupačkama do kuchyně na bílo! Strašně mě tam ta oranžová štvala, tak konečně na to došlo haha :D

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)