Plakáty & rámy ve skandinávském stylu | posterstore.cz

Ahojte! Všechny vás zdravím takhle při začátku dubna, doufám, že se máte v rámci možností dobře. Toho času stráveného doma moc neubývá, že? Člověk pak neustále přemýšlí, co by ještě mohl přikoupit, předělat, vylepšit, aby se doma cítil komfortně a nebyla to nuda. My jsme s Tomem už docela dlouho uvažovali, že bychom si koupili nějaké stylové plakáty, printy nebo i obraz, protože doposud nám toho na stěnách moc neviselo. Pouze stará korková nástěnka s mixem fotek a jeden rám z Ikei, ve kterém byly navěšené na šňůrkách další, polaroidové fotky. 

Proto když mi v mailu přistála nabídka na spolupráci s eshopem posterstore.cz, probudil se ve mně kreativní duch a začala jsem vymýšlet, které plakáty by se nám líbily a do našeho bytečku by se hodily. A když už si vybereme motivy, kterou velikost zvolit? Jak dané plakáty k sobě nakombinovat, aby to ladilo, ale nebylo přeplácané? Přeci jen je na Poster Store výběr z více než 1300 motivů (plakáty přírody, fashion plakáty, černobílé obrazy, ...) a nové přibývají každým týdnem!

Poster Store je původně švédský obchod s plakáty a rámečky, který ke konci loňského roku pronikl i na český trh. Všechny produkty, včetně inspirativních fotek s nápady na kombinování obrazů, v sobě nesou skandinávský minimalismus a cit pro design. Jsou moderní, ale zároveň cenově dostupné. Ty z vás, které zajímá udržitelnost, určitě potěší, že dřevo použité pro tisk plakátů pochází z lesů s nejvyššími ekologickými a sociálními standardy.

Kromě plakátů samotných na Poster Store koupíte i fotorámečky, ať už dřevěné v několika barevných provedeních, kovové, případně poster hangery. Pokud byste tápali podobně jako já, můžete mrknout na jejich zeď inspirace, kterou budete projíždět desítky minut - to vám zaručuju. Je to pastva pro oči, stejně tak jako jejich Instagram. Některé ty fotostěny už mi přijdou až moc přeplácané, ale nad většinou úplně žasnu, jak skvěle ty dekorace na stěnu někdo dokáže nakombinovat!

Doručení z eshopu trvá 3-5 pracovních dní a pokud objednáte nad tisícovku, máte poštu zdarma. Balík doručuje Česká pošta a v mém případě všechno proběhlo hladce.

Vybírání těch správných motivů nám s Tomem zabralo spoustu času, ale ve výsledku jsme moc spokojení s tím, jak to vypadá. Vymysleli jsme to tak, že objednáme jeden obraz v rozměru 40x50 cm, nad něj dáme dva malé v rozměru A4 (21x30 cm). Na druhou stěnu pak přijde jeden samotný ve velikosti 30x40 cm a ještě si vylepšíme i kuchyň dvěma malými, tematickými obrázky. 

Největší fotoobraz zachycuje bradavický express - oba jsme velcí fanoušci Harryho Pottera a líbila se nám i ta krajina okolo vlaku. Nad ním visí obrázek s růžovými vanem, surfařským prknem a palmou v pozadí, doplněný statement plakátem s nápisem "wanderlust" a vysvětlením tohoto slova. Oba milujeme cestování, takže naše volba padla nakonec na tyto motivy. Stěna s těmito obrazy je momentálně naší nejoblíbenější - v kombinaci s poličkou vedle, kterou zdobí Marshall reprák, kaktusky, sušená levandule atd. to podle nás vytváří super dojem.

Jelikož tyto tři obrazy nejsou zas tak výrazné, chtěli jsme na vedlejší stěnu (hned vedle "dveří" do kuchyně) něco fakt barevného. Cool jízdní kolo opřené o mentolovou cihlovou stěnu, jo, to je ono! Navíc nám ta mentolová barva ladí s nalepovací mapou světa, kterou máme nad postelí. K těmto plakátům jsme zvolili černé dřevěné rámečky.

Do kuchyně jsme vybrali dva motivy - něco s kávou se nabízelo zcela samozřejmě, jelikož během pandemie a práce z domu se z přípravy filtru na V60ce stal náš každodenní rituálek. No a potom nás naprosto dostal plakát s jokem o nádobí - taky vám připadá, že během korony, kdy si člověk daleko víc vaří doma, neděláte nic jiného, než jen umývá nádobí (pokud nemáte myčku tak jako my)? Pokud ano, taky se nad tímto plakátkem srdečně zasmějete :) K těmto dvěma obrázkům jsme vybrali světle hnědý dřevěný rám z dubového dřeva.

Jak se vám náš výběr, rozmístění a finální podoba našeho pokoje líbí? Znali jste už eshop posterstore.cz? Pokud ne, mám pro vás skvělou zprávu - domluvili jsme se na slevovém kódu pro mé čtenáře. Sleva 35 % už je dost lákává, co myslíte? Při dokončení nákupu stačí v košíku zadat kód dazz35 a odečte se vám 35 % z ceny objednávky. Kód je platný po dobu 1 měsíce, tedy do 7.5.2021, přičemž sleva platí pouze na plakáty, ne na rámečky. Pokud si nakoupíte, určitě mi pak dejte vědět, co jste vybrali a jak jste si zkrášlili domov :)

Zastoupení Poster Store děkuji za milou spolupráci, vám všem za přečtení článku. Budu moc ráda, když mi zanecháte komentář, vždy se na vaše reakce těším. Mějte se krásně a zase brzy u dalšího článku ahoj!

15 komentářů

  1. Plakáty vypadají super, Ani. Díky za inspiraci, do domu se budou hodit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Evi za komentář a nemáš vůbec zač! Už abyste byli ve fázi dekorací v domečku, co, a řešili už jen tyhle malichernosti :) Držím palce, ať to jde rychle!

      Vymazat
  2. V první řadě ti chci poblahopřát ke krásné spolupráci! ♥ O této značce slyším upřímně i poprvé, tak myslím, že si vybrali i správného člověka na spolupráci. Moc krásný článek a hlavně si plakáty moc zajímavě využila a vymyslela. Hned jsem začala sledovat i tvůj Instagram, aby mi nic neuniklo :) ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji, hodně si toho cením, že to tak vnímáš, Jani <3 Děkuji za komentář i za follow na Instagramu!

      Vymazat
  3. Tenhle styl obrázků se mi také moc líbí a určitě si něco podobného dám také do bytu. Vypadají nádherně! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se ti to líbí, Pavli! Kdybys chtěla vybírat obrázky k vám do bytu už teď, určitě neváhej využít slevový kód, který platí do 7. května :)

      Vymazat
  4. Skvělý článek, vybrala jsi moc pěkné plakáty. :) Zaujal mě ten Bradavický express.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Kači. Nás taky, proto jsme ho vybrali jako ten v největší velikosti :) Není to nijak nápadný "HP merch", líbí se mi, jak je to tam skryté a nijak to neřve. Na první pohled prostě krásná krajina s vlakem.

      Vymazat
  5. Máte to tam moc hezké, Aničko. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, moc děkujeme Baru :) Byla docela fuška to tam navěsit, ani háčky do panelu se moc nechytaly... Budeme muset potom trochu sádrovat, až se budeme jednou stěhovat, ups :D

      Vymazat
    2. Však s tím se počítá. :D :D

      Vymazat
  6. Plakáty sis vybrala perfektně. Taky jsem dostala nabídku spolupráce a rozhodně jsem brala inspiraci na zdi inspirací a teda to bylo fakt peklo, strávila jsem nad tím půl dne hledáním všeho možného. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé super, taky s Poster Store? Koukala jsem na tvůj blog a zatím tam článek nevidím, tak se těším, až ho vydáš a přečtu si ho. Jsem zvědavá, co jsi vybrala ty! Ano, času nad vybíráním jsme taky s Tomem spálili hodně, ale stálo to za to :) Díky za komentář, Míšo.

      Vymazat
  7. Ty obrázky na zdi jsou moc hezké :) I zarámované nápisy/citáty. My toho na zdech moc nemáme... máme snad jeden jediný obraz, který jsem pověsila až teď nedávno a mám ho z dětství, tak snad někdy v budoucnu naší zeď nějak víc ozdobíme :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc za komentář. Taky nám toho doposud na stěnách moc neviselo, jak jsem psala. Ale hned se tady s těmi několika obrazy cítíme útulněji, tak doporučuju to promyslet a víc ozdobit :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)