Láska ke dřevu s cistedrevo.cz


Kdo by neměl rád dřevěné věci! Souhlasíte se mnou? Já teda cokoliv dřevěného miluju. Proto když mi přišla nabídka na spolupráci s e-shopem cistedrevo.cz, odkud jsem si mohla vybrat několik produktů, udělalo mi to velkou radost. Z jejich sortimentu, který mají opravdu pestrý a podle mě si tam vybere každý, jsem si nakonec nechala doručit celkem šest věcí. 

Už dlouho jsem přemýšlela, jak lépe uskladnit cibuli s česnekem a brambory - potraviny, kterých máme vždy v zásobě velké množství a které se nám doposud jen tak válely ve skříňce pod dřezem v látkových pytlících. Proto jsem si vybrala dvě dřevěné bedýnky, jednu menší v rozměru 24,5 cm × 14,5 cm a druhou o něco větší 28 cm × 17 cm. Obě bedýnky jsou vyrobené z borovicového dřeva.

Dále jsem zabrousila do sekce s dřevěným nádobím a do oka mi padla nádherná dřevěná miska z bukového dřeva. Dokážu si ji představit jako misku na ovoce, oříšky, sladkosti nebo chipsy. I když je impregnovaná, aby do sebe nenasávala vlhkost, raději do ní budu dávat jen sypké věci, aby mi co nejdéle vydržela. Musím říct, že na tu cenu (259 Kč) je dokonale zbroušená, krásně voní, zkrátka to provedení hodnotím na jedničku. 

Posledním pomocníkem do kuchyně je kráječ na pizzu s dřevěnou rukojetí. Z takových těch kuchyňských nástrojů typu vařečky, obracečky, kleště a podobně je to snad poslední vychytávka, co nám chyběla. Ne že bychom ji využili zrovna často, ale občas se u objednané pizzy stane, že je nařezaná na moc velké klínky, jindy se člověk odbyde mraženou pizzou, kterou je potřeba nakrájet. No a nebo si udělá domácí pizzu. A ani na jedno z těchto použití prostě nůž ideální není :)

Jelikož na září chystáme s Tomem svatbu, pomalu, ale jistě začínáme s přípravami a zařizováním všeho potřebného. Takže když jsem na e-shopu spatřila kategorii svatebních dekorací, bylo mi jasné, že si něco musím vybrat i tam. Svatební fotoalba s dřevěným přebalem jsou na svatbách vidět hodně často a i mně se tento trend moc líbí. Ke každému fotoalbu automaticky dostanete i růžky na nalepení fotek a pokud byste nechtěli tohle univerzální, ale personalizované, máte možnost si zvolit jakýkoliv text a motiv a nechat si ho na album vygravírovat. 

Službu gravírování jsme ostatně využili na podložku na snubní prstýnky. Vybrali jsme si minimalistickou podložku z břízy, jedná se v podstatě o plát stromu s letokruhy, ve kterém jsou vyhloubené dva kruhové otvory na prstýnky. Pod ně se dají vygravírovat např. iniciály nebo i celá jména nevěsty a ženicha, případně i obrázek. Vaši představu stačí napsat do poznámky k objednávce (můžete tam dát i odkazy na fonty, které se vám líbí, tak jsem to udělala já) a musím říct, že výsledek je nad očekávání.


Je super, že tyhle dřevěné podložky budeme mít na místě i jako dekorace na stolech nebo ve sweet baru, takže to k sobě všechno krásně bude ladit. 

Objednávka proběhla úplně hladce, i když jedna položka nebyla v den objednání skladem, musela jsem mít štěstí, že ji hned vzápětí naskladnili a druhý den už zásilku odesílali. Dva dny po objednání už jsem ji měla připravenou k vyzvednutí v Zásilkovně. Vše bylo pečlivě zabaleno tak, aby se zboží nepoškodilo. Já jsem moc spokojená!

A na konec ještě přidám informaci, že cistedrevo.cz za každou provedenou objednávku přispívá společnosti Arnika na výsadbu stromů, což mi je hodně sympatické. 

Tímto děkuji e-shopu za příjemnou spolupráci a věřím, že se vám článek líbil. Třeba jste v něm načerpali inspiraci na vánoční dárky, protože těch se dá na cistedrevo.cz pořídit opravdu nespočet a jak jste viděli, můžou být krásně personalizované :) Budu se moc těšit na vaše komentáře!

4 komentářů

  1. Krásné produkty sis vybrala :) Moc se mi líbí dřevěné svatební dekorace, kdybych se někdy vdávala, tak bych si něco podobného také chtěla pořídit :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Domi, určitě jednou, až budeš nevěsta, tak si taky něco podobného budeš moct pořídit :)

      Vymazat
  2. Moc pěkná inspirace Aničko a myslím, že čisté dřevo je universální kousek do každé domácnosti.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)