Spotřebováno | červenec, srpen, září 2020



Balea sprej do bot a na nohy Be Well

Tohle je také taková moje letní stálice, kterou si kupuju pořád dokola. Vyhovuje mi, že se sprej může použít jak přímo na nohy, tak i do bot. Voní mi, účinkuje, stojí asi 50 Kč a vydrží mi celé léto - značka ideál. 

Oriflame exfoliační sprchový gel Love Nature

Tento sprchový gel jsem společně s mýdlem a tělovým mlékem dostala v dárkové sadě od babičky na Vánoce. Jedná se o exfoliační sprcháč s jemnými zrníčky na obroušení staré, odumřelé kůže. Gel voní po malinách a mátě, takže taková osvěžující letní kombinace. Používala jsem ho moc ráda, byl fajn. Oceňuji i způsob dávkování přes pružnou membránu, která zajistí, že vám produktu z lahvičky nevyteče až moc. Klidně bych si ho pořídila znovu, i když z Oriflamu nic neobjednávám.

Alcina A\CPlex šampón

Tento šampón se ke mně dostal díky blogerské akci od Alciny, kde jsme těch dárečků dostaly několik. Šampón byl jedním z mála produktů, které jsem si nechala. A\C Plex šampón slouží k posílení a zpevnění vlasů, jejich většímu lesku, odolnosti a pružnosti. Je takový gelovitý, jemný, dobře se nanáší, pění, zkrátka se mi dobře používal. Nějaké extra účinky jsem nezpozorovala, ale vlasy se mi po něm víc nemastily, takže to je pro mě známka dobrého šamponu. Není to úplně produkt, který by mě nadchnul, ale to vlastně můžu říct o šamponech obecně, já je stejně ráda střídám a většinou se nevracím k těm stejným. Další balení už nemám potřebu si kupovat, ale jak říkám, nebylo na něm nic špatného. Alcina je profesionální kosmetika, která se dá sehnat pouze v kadeřnických salonech.

Rituals sprchová pěna The Ritual of Hammam

Sprchovou pěnu od Rituals jsem vždycky chtěla vyzkoušet, tak jsem byla přímo nadšená, když mi kamarádka loni na Vánoce jednu nadělila. Rituals má těch pečujících řad několik, tahle voní po eukalyptu a rozmarýnu, takže taková hodně svěží vůně, ale zároveň smyslná. Produktu vždy ve sprše stačilo vymáčknout malinko, hned se vytvořila bohatá, pečující pěna, kterou jsem si namydlila celé tělo. Ta nádherná vůně na mě byla schopná ještě pár hodin po sprše vydržet. A celková výdrž téhle 200ml lahvičky byla také neuvěřitelná. Můžu říct, že i když to je dost drahý produkt, poměr cena / výkon je skvělý a stojí to za to. Jsem rozhodnutá si pořídit další balení a vyzkoušet tentokrát jinou vůni.

Bioderma micelární voda Sensibio

Tahle micelárka od Biodermy je u mě naprostou stálicí. Momentálně používám tu zelenou (Sébium), která je určená na smíšenou až mastnou pleť a kterou jsem si objednala jen proto, že růžovka nebyla skladem. Ale vím, že příště se zase vrátím k Sensibiu. Plnohodnotnou recenzi si můžete přečíst po rozkliknutí podnadpisu.


Essence transparentní pudr

Tento pudr jsem měla také již po několikáté a je to vesměs fajn transparentní pudr. Jediná jeho nevýhoda je, že je presovaný, tudíž když se mu dostanete na dno, má tendenci se lámat a drolit, takže práce s ním se stává noční můrou a velká část skončí na zemi / v umyvadle apod. Proto mám raději sypké pudry - momentálně jsem se vrátila k tomu od NYXu. Je to fajn produkt, ale z výše uvedených důvodů už bych si ho znovu nekoupila.

Catrice Camouflage tekutý korektor

Další Camouflage padl za vlast! Stálice mých stálic a myslím, že ten příští už ani nebudu do spotřebovaných produktů zařazovat, protože už fakt nevím, co k tomu psát :)

Manufaktura toaletní voda Rebarbora & Divoká třešeň

Tohle byla myslím v pořadí druhá toaletní voda od Manufaktury, a na rozdíl od té první (lipové) již měla etiketu i na samotné lahvičce, takže vypadá fakt nádherně. Celou tuhle limitovanou řadu jsem měla moc ráda, kombinace sladké třešně a kyselé rebarbory je fakt dokonalá. Takže ani tato toaletka nebyla výjimkou, moc ráda jsem ji používala zejména na jaře a přes léto. Klidně bych si pořídila znovu.

Aknelot pleťový roll-on

Kdo by neznal český Aknelot! Pleťová kosmetika pro mladou, aknózní pleť, kterou seženete snad v každé drogerii. Já už jsem ve svém boji s akné po vysazení HA vyzkoušela všechno možné, takže i tento roll-on se zařadil na můj seznam kosmetiky na akné. A bohužel, jako všechno ostatní, ani tohle mi nepomohlo. Používala jsem ho lokálně na pupínky a rozšířené póry, které měl vysoušet, stahovat a hojit. Ale bohužel jsem takové účinky nezaznamenala. Vím, že spousta holek s ním má dobré zkušenosti, na moje problémy ale bohužel nepomohl. Každopádně to je věc za 80 Kč a určitě jsem ráda, že jsem ji zkusila.

NYX houbička na make-up Complete Control

Už je na několika místech roztrhaná a používala jsem ji fakt dlouho, takže je čas ji vyhodit. Každopádně to byla skvělá houbička na make-up, kupodivu se i velmi dobře prala a stopy od make-upu na ní nezůstávaly - to bohužel o té stávající, která je růžová, říct nemohu... Byla i skvěle tvarovaná, díky té zkosené horní části se s ní dalo dobře dostat do míst okolo nosu nebo očního okolí. Až mi doslouží ta stávající z Douglasu, vrátím se k této.

Lush Snow Fairy tělový kondicionér (vzoreček)

A už jsme u konce, posledním produktem je vzoreček tělového kondicionéru od Lushe. Snow Fairy je snad asi jejich nejznámější vánoční limitovaná vůně, která se každý rok vrací. Tom loni na Vánoce objednával sestře balíček produktů a dostal k tomu i pár vzorečků, které jsem si ukořistila já. Přiznám se, že jsem fakt netušila, jak používat tělový kondicionér - asi by bylo logické použít sprcháč a potom kondicionér, podobně jako u šampónu a kondicionéru. Ale já jsem ho použila dvakrát místo sprchového gelu - jasně, nepěnilo to, ale pocit umyté a voňavé pokožky jsem rozhodně měla. Super ozvláštnění do sprchy :) A jako cukrová vata jsem voněla ještě dlouhé hodiny po sprše!

Máte s některým z produktů zkušenost? A co jste za poslední dobu spotřebovali vy? Díky moc za přečtení článku a jako vždy se budu těšit na vaše komentáře!

5 komentářů

  1. Ahoj, růžová Bioderma je skvělá, k tomu není snad více co dodat! Sprchových pěn jsem příliš neměla, ale značka Rituals mě oslovilo loni, kdy jsem si v kamenné prodejně chtěla pořídit jeden z jejich adventních kalendářů a bohužel se nezdařilo. Nikdo si mě v malé prodejně nevšímal, celkem byla cítit i jistá neochota, chvíli jsem vybírala, koukala až mě tento přístup natolik odradil, že jsem odešla. Nechci dávat min. 1500Kč někomu, z koho mám pocit, že ho svou přítomností obtěžuji. Škoda. Možná letos zkusím jinou prodejnu - tedy pokud situace dovolí. ☺

    OdpovědětVymazat
  2. Oriflame sprchové gely jsou fakt super i tento jsem měla a byl boží. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Rituals peny sú geniálne! Odporúčam oranžovú alebo červenú variantu :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)