Pánský kožený opasek z Trendhim

Ahojte! Dnešní článek bude poněkud netradiční, na fotkách tentokrát neuvidíte mě, ale mého přítele snoubence Toma. V minulosti se tu pár jeho outfitů už objevilo - najdete je pod tagem boyfriend. Jednou už také recenzoval produkty z pánského eshopu Trendhim, a tak když mě z Trendhim opět oslovili ke spolupráci, nabídla jsem Tomovi, aby si na webu něco vybral. 


Do oka mu padl černý kožený opasek s matně šedou sponou. Doposud měl totiž jen jeden hnědý opasek, ale černá je univerzálnější a hodí se mít dva pásky v záloze. Pásek zkombinoval do již úplně podzimního outfitu s kloboukem, přechodovým kabátem, rolákem a polobotkami. Nesmí chybět barevné ponožky, bez těch by to nebylo ono :)


Klobouk - H&M
Kabát - Zalando
Rolák - Peek & Cloppenburg
Kalhoty - Reserved
Pásek - Trendhim
Polobotky - Baťa
Ponožky - Baťa


K focení jsme si vybrali prostředí bohunického kampusu a konkrétně venkovních prostor okolo budov Masarykovy univerzity. Spojení rákosu s těmi moderními budovami okolo nás baví!


Musím říct, že i když už téměř vůbec nefotím outfitové fotky, bylo pro mě i tak divné stát na druhé straně fotoaparátu. A pro Toma jakbysmet :) Ale myslím, že jsme to zvládli oba skvěle a vznikly z toho super fotky. Jak se vám Tomův outfit líbí? Já musím říct, že se vedle takového stylového štramáka cítím skvěle! Budeme se moc těšit na vaše komentáře. Mějte se krásně a zase brzy ahoj! 

2 komentářů

  1. Opasek je krásný a přítel je pěkně vystajlovanej, pochval ho :)

    somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  2. Tomovi to sekne! Obdivuji, jak přirozeně a samozřejmě zapózoval. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)