Trendhim.cz | pánské doplňky

Zdravím vás! Dnešního článku se po dlouhé době zhostil Tom, jelikož se jedná o ryze pánské téma. Před nedávnem mě oslovil e-shop trendhim.cz, jestli bych si nechtěla vybrat nějaké věci a nechat Toma zrecenzovat kosmetiku, kterou prodávají, nebo vyfotit nějaký outfit s doplňky, kterých je na e-shopu široké množství. Já jsem se to rozhodla udělat jako překvápko, protože to zrovna vyšlo tak, že měl narozeniny, a vybrala jsem mu nakonec tři věci - dva produkty na holení a krásného puntíkatého motýlka. Z věcí byl nadšený, motýlků už má několik a nosí je raději než kravatu, mně se to taky líbí daleko víc :) A posuďte sami, že bílá košile s motýlkem Tomovi fakt sluší! (Ego boost za tři, dva, jedna... :D)
Motýlek navíc přišel zabalený ve stylovém plátěném pytlíčku, který se bude dát využít k různým účelům. Motýlků najdete na e-shopu opravdu nepřeberné množství, navíc jsou za cenu okolo 500 Kč, což si myslím, že je taky super. Tento konkrétní najdete TADY a stojí 609 Kč.
A teď už pojďme rovnou na Tomovy poznatky z testování dvou produktů určených na holení!
Jedná se o krém na holení Proraso - Pre-Shave Cream pro citlivou pokožku & balzám po holení Floïd - Balsam After Shave.
Jako první se podíváme na krém, který je určený na fázi před samotným holením. Jedná se o krém od italské značky Proraso, která už se déle jak 100 let snaží mužům nabízet komfort v oblasti holení. Značka se prezentuje tak, že se snaží vytvářet a inovovat své produkty s ohledem na tradici, kterou si během třech generací dokázala vybudovat. Jejich produkty jsou založeny na přírodních a ověřených složkách.
Krém obsahuje složku zeleného čaje a ovsa. Má mazlavý charakter a díky mentolové vůni dodává pocit příjemné svěžesti. Před samotným nanesením se doporučuje tvář navlhčit vodou a slabou vrstvu krému rozetřít tak, jako když nanášíte pěnu na holení. Po krátké době se dostaví silný, chladivý efekt, který by se dal popsat asi tak, jako když se vám do tváře zapíchne tisíce tenkých jehliček. Je to opravdu zvláštní pocit, zejména tehdy, když krém užíváte vůbec poprvé.
Krém po nanesení vousy změkčí a zároveň chrání citlivou pokožku před případným říznutím během holení. Krém se hodí i jako prostředek po holení, jako takový jsem ho ale nezkoušel, tudíž nemohu přesně a objektivně popsat, jak dobře funguje.
Když už je řeč o prostředku po holení, navážu tímto na druhý produkt, který jsem měl možnost testovat. Je jím balzám po holení od značky Floïd. Stejně tak jako Proraso má i tato značka v oblasti pánského holení dlouholetou tradici, která se promítá do podoby jejich současných produktů. Firma si zakládá především na tom, že se po celou svou historii soustředila výhradně na to, aby mužům při holení poskytla co nejlepší kvalitu a pohodlí.
Balzám, který jsem testoval, je tomu skvělým příkladem. Má krémovou konzistenci a velmi příjemnou vůni, kterou si mě naprosto získal. Podíl složek extraktu ze zeleného čaje, tea tree oilu a pšenice zanechává tvář dokonale zvlhčenou a zklidněnou. Pro aplikaci stačí nanést malé množství a dokonale jej rozetřít. Pleť balzám rychle absorbuje a tvář tak není tolik mastná. Je vhodný zejména pro citlivou pokožku, která je náchylná na podráždění, které při holení občas vzniká.
U produktu oceňuji výdrž vůně, kterou po sobě balzám zanechává. Na rozdíl od ostatních prostředků po holení, které po nanesení nepříjemně štípou, je tento balzám naopak velmi příjemný a zklidňující. Podobná situace, ve které se ocitl Macaulay Culkin ve filmu Sám doma, když se poprvé holil, tedy opravdu nenastane :D

Oba dva výrobky mohu doporučit, splnily mé očekávání a holení je s pomocí těchto dvou produktů skvělým zážitkem. Krém na holení najdete ZDE za cenu 359 Kč a balzám můžete koupit TU za cenu 539 Kč. Navíc oceňuju i dopravu zdarma a celkově se mi líbí design a koncept tohoto dánského e-shopu, který funguje v několika zemích. Přečtěte si jejich příběh, stojí to za to :) Do komentářů mi schválně napište, jestli už jste tento e-shop znali nebo ne, a pokud vás zaujal, jestli tam třeba i nakoupíte nějaký stylový pánský doplněk. Jaké jiné ryze pánské e-shopy znáte?

4 komentářů

  1. Ooooo, Tom je švihák lázeňský s tím motýlkem. Škoda, že Jirka tyhle věci moc neprožívá...

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)