Sobotní brunch & nákupy v sekáči

Ahojte! V sobotu jsme po dlouhé době šli na snídani, respektive brunch, a to do naší oblíbené Večerky. Víkendový brunch pořádali už potřetí, a tentokrát spojili síly s úžasným Chleba Brno a nejlepší zmrzlinou Ještě jednu. Chleby byly na výběr celkem tři, já si vybrala ten s pestem z vietnamské bazalky, hlívou ústřičnou, cherry rajčátky, ořechy a koprem. Na první dobrou to zní jako šílená kombinace, ale musím říct, že to bylo luxusní! I Tom, který zvolil batátové pyré, roastbeef a vodní špenát, musel uznat, že ta moje varianta chutná o dost líp, originálněji. Krajíc chleba byl přímo dřevorubecký, a tak mi Tom musel pomoct ho dojíst. Já si šetřila místo ještě na vanilkovou zmrzku a Tom i tak zvládl ještě čokoládový kopeček Ještě jednu :)

Jelikož to byl jeden z posledních teplých dnů, kdy mi nevadilo mít holé nohy, zvolila jsem tento outfit - midi plisovanou barevnou sukni značky Mavi a starorůžovou halenku značky Only, oboje ze Zalando Lounge. Jsou to na mě dost nezvyklé barvy, hlavně ta starorůžová (co na fotkách a i na webu vypadá spíše jako meruňková), ale já ráda občas vybočím ze své komfortní zóny :) 

Outfit už jsem pak doladila pouze klasickými černými balerínkami a přes ramena jsem si raději vzala svůj oblíbený černý křivák, přeci jen ráno a hlavně ve stínu už byla na tričko s krátkým rukávem zima. Top určitě ještě na podzim využiju a sukni se silonkami nebo i silnějšími punčochy taky. Takže i když to jsou primárně letní kousky a sice mi ze Zalando Lounge stihly přijít až na konci léta, párkrát je letos určitě unosím. 

Předchozí fotky byly focené v sobotu, tyto dnes ve čtvrtek, kdy už jsou opět povinné roušky ve vnitřních prostorech. Ne že bych toho byla kdovíjaký zastánce, nicméně to dodržuju a ani na fotky jsem si roušku nesundávala. Vypravili jsme se s Tomem po práci mrknout do sekáče / outletu Charley. Tuto síť obchodů znám už pěkných pár let, kdysi to v Kroměříži býval jediný přijatelný obchod s oblečením, kde se daly nakoupit pěkné kousky za fajn ceny. Funguje z velké části jako outlet, kde pořídíte značkové nenošené kousky za zlomek původní ceny, a zbytek sortimentu je doplněný secondhandovými, nošenými kousky za ještě nižší ceny.

Brněnskou pobočku jsem také několikrát navštívila, a tak když jsem si všimla na Instagramu, že mají relativně nový profil a pro prvních 1000 followerů nabízí poukázku na 200 Kč, neváhala jsem. Konečně zase příležitost se tam vypravit! Na sebe jsem si vzala nové oblíbené kalhoty od značky Hollister, opět z objednávky na Zalando Lounge. Mají 7/8 délku, hodně vysoký pas se zapínáním na zip a pásek z té samé látky jako kalhoty. I když jsou ušité z viskózy jen ze třetiny (zbytek je polyester a elastan), jsou na těle neskutečně příjemné, krásně mi sednou a nemusím se bát se v nich pořádně najíst - mají takový "mom jeans" styl volnějších nohavic.

Tím, že jsou kostkované, chce to k nim vzít už jen jednobarevný, jednoduchý top. Dnes jsem zvolila tento královsky modrý ze SheIn, ale už jsem k němu měla i červený, i ten starorůžový z prvních fotek tady ve článku. Křivák už je klasika a z doplňků jsem přidala baby blue kabelku Parfois a moje milované lakované oxfordky Vagabond.

V Charleym jsem si nakonec koupila cihlově červenou až skoro hnědou, rádoby semišovou mikinu značky Yaya. A jeden kousek si vybral i Tom, do oka a na tělo mu padla džínová košile ze Zary. 

Znáte obchody Charley, chodíte tam rádi? A objednávali jste si už něco ze Zalando Lounge? Já tam teď vyhlížím nějakou kolekci společenských šatů, protože si potřebuju koupit nějaké nové na svatbu našich kamarádů, kam jedeme na začátku listopadu. Tak snad nějaké vhodné šaty ulovím tam nebo možná během dnů Marianne, které probíhají příští víkend a na kterých jsem loni pořídila právě Vagabond oxfordky za super cenu. Díky moc za přečtení článku a zase brzy ahoj u dalšího :)

10 komentářů

  1. My šli do Večerky na brunch v neděli a bylo to výborný! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc se mi líbí tvůj druhý outfit, asi se inspiruji a podobné kousky si také pořídím :) Já byla v Charley nedávno, ale úplně mě v něm nic nezaujalo, třeba mu dám ještě další šanci :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Domi a budu ráda, když se inspiruješ! Mně taky v Charleym dost často nic nezaujme, není to takový ten sekáč, kde seženu vždycky něco. Ale když už se zadaří, jsou to super kousky. Určitě mu dej ještě šanci ;)

      Vymazat
  3. Jé, krásnej článek :) Do Večerky se chystám už hrozně dlouho, ty snídaně mě strašně lákají :)
    Sarushef blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Sáro! A určitě se tam konečně vyprav, stojí to rozhodně za to :)

      Vymazat
  4. Ta halenka ze Zalando je moc hezká! :) Jinak ze Zalando Lounge jsem objednávala jen jednou, jinak ale na klasickém Zalandu jsem nakupovala už nekolikrát. Jak se mi normálně v obchodech nic moc nelíbí, tak tady bych si dokázala vybrat snad vždycky :D A jak už jsem psala na instagramu, do Charley si taky musím naplánovat cestu.
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Kači, taky jsem víckrát nakupovala na klasickém Zalandu a na Lounge poprvé, ale docela se mi ten princip zamlouvá. Taky si lépe vyberu na eshopech než v kamenných obchodech, tam už mě skoro vůbec nebaví chodit popravdě.

      Vymazat
  5. Já byla v Charley v Brně asi dvakrát a pokaždé jsem tedy odcházela celkem zklamaná .. tak buď jsem zrovna neměla štěstí nebo není tenhle typ outlet sekáčů prostě pro mě, nevím no :/ ale asi mu zkusím po návratu do ČR dát teda další šanci :D
    Ten růžový/meruňkový top ze Zalanda je vážně krásný! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně přijde trochu menší než ten v Kroměříži, což je docela překvapivé. Takže asi fakt záleží, jaké značky mají zrovna v nabídce, na co natrefíš. Mohla jsi mít jenom smůlu, zkus tomu dát ještě šanci :) A děkuju!

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)