09/06/2019

Ahojte! Květen utekl jako voda, a tak tu jsem zase s tradičním shrnutím uplynulého měsíce pomocí random fotek. Hned na začátku května jsem oslavila své čtvrtstoletí, v práci od kolegyň jsem dostala super přáníčko (poznáváte Oliverka?), kytičku z La Plevela a voucher na pleťové ošetření s masáží. Speciálně od Danielky ještě žlutý hrníček na kafe, kámoše k jejímu modrému, který jsem jí dala v únoru na její narozeniny :) No a doma od Toma mě pak čekalo překvápko v podobě večeře. Přichystal bresaolu s rukolou a granou jako předkrm, hlavní chod byl flank steak s grilovanou zeleninou a jako dezert koupil můj nejoblíbenější karamelový větrníček z Momenty. No a na pití jsme měli porto tonico. Musím říct, že jsem měla skvělý narozeninový den! 
Od mamky jsem potom dostala velice originální bonboniéru, na které bych si zuby vylámala, kdybych ji chtěla sníst :D Byla pak sranda s tím kovem jít na poštu a nechat si to proměnit v papírovou bankovku. / Ve Spielberk office areálu jsme měli v půlce května food festival, a tak v pátek po práci jsme si daly zmrzlinu od Na dřívku a skleničku prosecca. Krásné zakončení pracovního týdne!
Samozřejmě nesmím zapomenout na Oliverka, který nám dělá samou radost a během května se z něj konečně stal mazlíček, který se nechá podrbkat a pohladit a občas si pro to i sám přijde. Samozřejmě vyvádí pořád ty svoje lumpárny, ale vždycky je mu to odpuštěno, protože uznejte, s tím jeho roztomilým kukučem to ani jinak nejde O:-)
Ke konci května se taky konal již tradiční burger festival u Vaňkovky, který jsme nesměli vynechat. Konečně jsme ochutnali burgery od Amici a pochopili, co na nich všichni mají a proč už tolikrát burger festivaly vyhráli. Pak jsme ochutnali ještě z jiného stánku, ale už nás tak neoslovil. / Napravo aspoň jedna momentka z dalšího blogerského bazárku, který jsme tentokrát pořádaly zase v kavárně Limbo. Nečekaně nám vyšlo krásné počasí, tak jsme se rozhodly dát si stoly a štendry ven. A bylo to super!
Na knihu Zázračný úklid od Marie Kondo jsem slyšela samé dobré ohlasy a namotivovaly mě i holky z Acupofstyle svým videem. Tak jsem si ji nedávno taky pořídila a už ji mám skoro přečtenou. Chystám se tu "zázračnou" metodu vyzkoušet, vypadá to, že to fakt může fungovat. Tak uvidíme, pokud chcete, dám vám vědět v nějakém speciálním článku. / Spousta z vás asi ví, že mám od Vánoc řidičák. Jedním z mých cílů na tento rok bylo co nejdřív si pořídit vlastní auto a začít pravidelně jezdit. Koupila jsem si k tomu i nálepky z Fleppi, abych se namotivovala. No a koncem května se na mě usmálo štěstí a do klína mi spadlo úplně super autíčko, které už mi teď patří. Zatím je v Kroměříži, budu si tam s ním jezdit o víkendech, kdy budu u rodičů, a až se budu cítit, že zvládnu řídit sama, odvezu si ho do Brna. A výlety po Česku můžou začít!

Jaký květen jste prožili vy? Událo se u vás něco převratného? Budu se moc těšit na vaše milé komentáře a za týden si počtete o našem posledním dni ve Skandinávii, v dánské Kodani. Mějte se krásně <3

1 komentářů

  1. My jsme byli také na tom festivalu, ale naše účast byla spíše pasivní, protože jsme měli program v Kuřimi a předtím jsme měli hlad stavili jsme se do Husy a náhodou tam byl festival, ale nepočítali jsme s ním, takže jsme chutě na burger neměli :D Teď koncem června bude v Jihlavě tak snad se podívám tam, už se mi chutě sbíhají.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)