Spotřebováno | únor, březen, duben 2019 | 1. část

Ahojte. Po posledním natočeném videu, kterým bylo tradičně spotřebováno, jsem usoudila, že je zase potřeba přejít k fotkám a článkům. Videa zkrátka už nestíhám natáčet a stříhat, na focení a psaní se čas ještě najít dá :) A tak jsem tu dnes s pěkně opožděným dílem spotřebováno, nastřádalo se toho za ty tři měsíce tolik, že jsem to rozdělila na 2 části. Jinak by to nikdo nečetl. Budu se snažit být stručná, tak jdeme na to.

Balea lak na vlasy na objem

Moje stálice, kupuju pořád dokola, nemám co dodat. Rozhodně doporučuju.

Nivea sprchová pěna malina & rebarbora

Tuhle sprchovou pěnu už mám taky několikátou, předtím jsem měla variantu s lemongrass. Tahle nebyla tak svěží, ale zase mi víc voněla. Sprchuje se s ní skvěle, stačí stříknout málo, napění to jak tužidlo a užíváte si bohatou pečující pěnu po celém těle. Moc doporučuju.

Rexona antiperspirant Maximum Protection

Není třeba komentovat, kupuju pořád dokola. Nejraději mám variantu Stress control, ale tahle růžová Confidence je asi druhá nejlepší za mě.

Dermacol Aroma Ritual tělový peeling

Kdysi dávno jsem měla melounovou variantu, teď jsem dopotřebovala hrozny s limetkou, což je moje asi nejoblíbenější Aroma Ritual vůně a navíc je antistresová. Tyhle peelingy jsou hodně chválené a já se pod to můžu podepsat taky. Úžasné vůně, tak akorát hrubost cukrových krystalků, zároveň hodně oleje, který pokožku vyživí. Ze sprchy jdu vždy vydrbaná, nevysušená a provoněná. Za mě taky vřelé doporučení :)

Bioderma micelární voda Sensibio

Zmiňovala jsem ji v jednom z minulých článků, objednávala jsem si půllitrové balení, což myslím mluví za vše. Společně s Garnier micelárkou (taky růžovou) jsou to za mě nejlepší micelárky, co jsem kdy měla a budu mít. A i když je Bioderma drahá značka, zrovna jejich micelárky jsou pořád někde v super akcích a slevách, vyplatí se to.

Manufaktura sůl do koupele Lípa

Moc příjemná záležitost! Celá lipová kolekce se mi moc líbila. Soli je v pytlíčku vždycky 300 g a doporučuje se ji použít na třikrát. Já mám teda raději do koupele pěnu, se solí nikdy nemám pocit, že by ta voda byla nějaká jiná, ale zkrátka vždycky je super si do té koupele něco hodit. Koupelové soli si z Manufaktury můžete odnést ve vlastních skleničkách, abyste šetřili plastové obaly. Naváží vám kolik jen budete chtít :)

Astrid krém na ruce Velvet Touch s avokádovým máslem

Krém na ruce, co jsme dostaly od Astridu na jejich akci loni v únoru, byl hodně hutný, vyživující a krásně jemně voněl. Byla radost ho používat, pokud nemáte rádi výrazné parfemace krémů na ruce a chcete něco, co ruce hlavně přes zimu hezky vyživí, tohle je fajn volba. Pořád u mě sice na prvních příčkách jsou krémy od L'Occitane a Manufaktury, ale tenhle jim dost šlapal na paty a stojí pár korun.

Manufaktura krém na ruce Fialka

A když už jsme u těch krémů od Manufaktury, tak tu mám dopotřebovaný ten fialkový z loňské jarní kolekce. Opět celá kolekce byla povedená a krém jsem používala moc ráda. Měla jsem ho na stole v práci a kdykoliv jsem se jím namazala, kolegyně to podle vůně poznaly. Byl takový řidší než krémy ze stálé kolekce Manufaktury, ale v jeho super vlastnostech to žádnou změnu neznamenalo.

Mediblanc zubní pasta Whitening

Normálně do spotřebováno zubní pasty nedávám, ale tuhle jsem chtěla. Je dost drahá (myslím 270 Kč) a na Notinu dost vychvalovaná. Doposud jsem zkoušela jen vzorečky jejich různých variant, pak jsem se rozhodla tu bělící vyzkoušet v plném balení. A verdikt? Neviděla jsem vůbec žádný rozdíl a ještě ke všemu pasta nemá fluorid, což je složka, kterou já na svoje zuby náchylné ke kazům potřebuju. Takže za mě bohužel velké NE, za ty prachy to fakt nestojí, to už si raději kupte bělící pásky na zuby, bělit zubní pastou podle mě fakt nelze, ať stojí sebevíc...

Yves Rocher denní krém Hydra Végétal

Tohle byl fakt super denní krém na obličej. Vhodný pro suchou pokožku, nebyl nijak mastný, krásně se do pleti vpil a vyživil ji na celý den. Byl to i dobrý podklad pod makeup. Řada Hydra Végétal od YR je moje oblíbená, takže jedině doporučuju.

Yves Rocher denní krém Sensitive Végétal

A jako poslední tu mám vzoreček denního krému z řady Sensitive Végétal. Ten jsem měla tak na 4 použití, takže ho nemůžu plně zrecenzovat. Nicméně se mi zdál stejně dobrý jako jeho modrý kolega. Možná jen nebyl tak vyživující ve smyslu hydratace, takže já osobně bych dala přednost variantě Hydra Végétal. Ale pro ty z vás, co máte citlivou pokožku, bude tento nejspíš vhodnější.

Jak se vám minirecenze kosmetických produktů líbily? Máte s některým z nich zkušenost? Dejte mi vědět do komentářů, těším se na ně :)

7 komentářů

  1. Taky mám doma ten lak na vlasy od Balei a je super. Zkušenost mám ještě s micelární vodou a antiperspirantem od Rexony. U obou výrobků taky velká spokojenost.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Tie vzorky pasty Mediblanc som skúšala tiež, ale veľmi ma neoslovili, takže by som do plného balenia určite nešla. :/

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Ani, ja pouzivam uz roky Rexonu Maximum Protection, striedam fialovu a modru. Podla mna nie je nic spolahlivejsie ked je vonku fakt horko. Ked nie je leto, pouzivam obycajne deodoranty, napr. od fa. Tento novy format "spotrebovancov" sa mi paci, kludne v tom pokracuj, rada si precitam a necham sa inspirovat :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Zuzi, ano přesně, do těch letních veder to je to nejspolehlivější. Já ji teda používám celoročně, ale vím, že to je dost drasťák, tak možná zvážím přes zimu přechod na obyč deodoranty :) Moc děkuju, už brzy chystám další díl a mezitím se zase v krabici střádají prázdné obaly :)

      Vymazat
  4. Pěkná recenze, ten vzoreček krému od YR jsem měla taky a byl skvělý třeba když jsem jela jen na chvíli za přítelem. :) Ale taky víc zkušeností s ním nemám.


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)