28/02/2019

Ahoj! Tak jsem těch článků za únor nestihla o moc víc než v lednu. Prvních 14 dní jsem si zvykala na práci na plný úvazek a doháněla resty z ledna, dalších 14 dní jsem zařizovala věci okolo promoce a naší dovolené na horách, odkud jsme se včera vrátili. No a zítra už únor končí, je to přeci jen nejkratší měsíc :) Na random ale nikdy nezapomenu, tak se se mnou pojďte podívat, co jsem v únoru prožila.
Od Toma jsem ještě za státnice dostala nádhernou kytičku z La Plevela. Pivoňky, růže, eukalyptus a další kytičky, všechno krásně různě barevné. Uznejte, že to je pastva pro oči, byla jsem z toho ohromně nadšená a kytičku jsem si i usušila. / Rodiče mě ten víkend po státnicích vzali v sobotu na oběd, tak jsem si dala slaninový burger, k tomu byly hranolky v roztomilé mini fritéze a coleslaw. Na kroměřížské poměry fakt dobrý burger, i rodičům moc chutnala žebra. Radegastovnu u Bílého Lva můžu doporučit, tak pokud někdy budete v Kroměříži, tady máte tip na restauraci.
V únoru měl v práci pořád někdo narozeniny nebo svátky nebo zkrátka některá z kolegyň přinesla dobrůtky jen tak. No a tak jsme měly i tyhle výborné koblížky a donutky, homemade mňamka. / Po extra dlouhé době selfíčko, z šaliny po cestě na páteční party. Takhle mě v zimě potkáte často, když mám culík, nosím pletenou čelenku, šedý kabátec mám poměrně nově z Mohita a oboustranná obří šála už je stará z Pimkie.
Za benefitní body jsme si o víkendu zašli do Maximus resortu. Já tam byla s Tomem poprvé a dost mě celý ten wellness svět nadchl. Šli jsme i na dva saunové ceremoniály a byl to super zážitek. Celkově moc doporučuju, sice je to dražší relax, ale pokud máte Multisportku nebo benefitní body, tak se to jednou za čas dá :) / Od kamarádky mám teď půjčenou knížku od Jana Krause - Můj soukromý buzynes. Jsou to takové krátké příběhy o různých jeho výdělečných aktivitách od malička až po současnost. Nečekejte nějaké extra literární dílo, to vůbec, ale je to dost srandovní. Fajn oddechovka a pokud máte Krause rádi, tak se vám to bude líbit.
V únoru byl Valentýn, což je svátek, který s Tomem nijak extra neslavíme. Většinou si jen uvaříme nebo koupíme něco dobrého k jídlu. Letos jsme jeli na sladkém - jak v práci (dobře, srdíčkové preclíky byly slané, ale gumových bonbónků bylo víc), tak potom doma. Tom koupil 4 mega donuty z La Donuteria (Lotus, malina, jahoda, nutella) a já si V Melounovém cukru vyzvedávala dva red velvet éclairky. Co k tomu říct, láska prochází žaludkem :)
A znovu jsme u dobrůtek v práci, naposledy měla narozeniny moje kamarádka, spolužačka z magistra a kolegyně (v jedné osobě). A připravila nám luxusní vajíčkovo-špenátovou roládu, plněnou uzeným lososem a rajčátky. Recept třeba TADY, sama se chystám ji někdy upéct. A ze sladkého soudku vytáhla jednohubky piškot-banán-jahoda-čokoláda. No nemáme my se v tom PPG úžasně?
Konec února znamenal nečekané oteplení, oblohu jak vymetenou a na sluníčku klidně 20 stupňů. Super bylo, že takhle krásně bylo celý víkend, nabilo mě to novou energií. Byla jsem si zabruslit na kluzišti Vodova a bylo skvělé bruslit jenom ve svetříku, bez čepice a rukavic. / Doma máme už nějakou dobu tuhle světelnou tabulku s písmeny a zatím to i dost obměňujeme. Takže momentálně tam máme nápis Italy, ski & aperol, což na naší dovolené fakt platilo.

Fotky z hor ale uvidíte v samostatném článku, takže pro dnešek to je ode mě všechno. Dejte mi vědět, jaký byl váš únor a jestli jste taky během zimy byli někde na horách lyžovat / jezdit na snowboardu. Budu se na vaše komentáře moc těšit! Mějte se krásně.

2 komentářů

Děkuju moc za každý komentář :)