Chytrá lékárna | report z dermocentra

Ahoj! Před nějakou dobou se mi ozvali ze sítě Chytrá lékárna s nabídkou spolupráce a ještě než vám budu představovat produkty, které jsou v lékárnách k dostání, mám tu pro vás report z pobočky na Kobližné v Brně, kde funguje největší dermocentrum na jižní Moravě. Chytrá lékárna funguje hlavně v Brně a mimo něj mají 2 pobočky ve Vyškově a v Tišnově. Líbilo se mi, že se jedná o takovou lokální síť, tak jsem se do jejich pobočky na Kobližné vypravila si nejen vyzvednout produkty na testování, ale také se poptat na to, jak dermocentrum funguje a nafotit vám ho.
V dermocentru najdete nabídku produktů lékárenských značek jako jsou Avène, Bioderma, Vichy, La Rose-Posay, Eucerin, Dr. Hauschka, laky na nehty Sparitual nebo Klorane. S výběrem vám poradí zkušené lékárnice nebo rovnou vedoucí dermocentra. Zároveň, pokud se zaregistrujete do jejich klientského programu, budete si moct užívat i různých služeb zdarma. Můžete si nechat změřit krevní tlak, hladinu cukru v krvi, podstoupit diagnostiku a ošetření pleti, vlasů i nehtů - na to všechno jsou v dermocentru (a v omezeném rozsahu i na jiných pobočkách) vybavení.

Součástí dermocentra na Kobližné je taky tzv. tester bar, kde si můžete zdarma vyzkoušet různé vzorečky produktů a ujistit se, který z nich vám doopravdy sedne.
Chytrá lékárna také pravidelně pořádá akce ve spolupráci se značkami, které prodává. Dost známé je ošetření znamének s La Roche-Posay, které probíhá vždy jednou za čas na Svoboďáku. Tyhle akce už nejsou určeny jen pro klienty Chytré lékárny, ale pro širokou veřejnost. Potom můžu zmínit např. vyšetření zraku nebo homeoporadnu, často se pořádají různé slevové akce s Vichy, Biodermou nebo Avène.
A není to jen o pečující kosmetice, klientky se mohou i nechat zdarma nalíčit přírodní dekorativkou od Dr. Hauschka a pak se prohlédnout v těchto zrcadlech, které přilákaly i mě a můj foťák :)
Tak jak se vám report z dermocentra Chytré lékárny líbil? Kdo jste z Brna a okolí, znali jste Chytrou lékárnu, chodíte tam rádi? Budu se moc těšit na vaše komentáře a brzy se těšte na recenzi novinek od Klorane a opalovací mlhy od Biodermy. Mějte se krásně a užívejte léta :)

3 komentářů

  1. Vždy se mi líbí, když můžeš vyzkoušet i nějaký vzoreček. Mají to tam moc pěkné. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Z Brna nejsem, takže lékarnu neznám ale mají to tam pěkné a těším se na recenze :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné místo a určitě moc dobré. Znám spoustu lidí, kterým by se hodilo využít služeb chytré lékárny. Škoda, že není více poboček.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)