Welcome balíček z notino.cz

Welcome balíček z notino.cz
Ahoj! Dnes bych se s vámi chtěla podělit o obsah uvítacího balíčku, který mi přišel v rámci zahájení spolupráce s Notinem. Notino asi není třeba více představovat, je to snad nejznámější e-shop s parfémy a kosmetikou nejen v ČR. Já jsem se před několika týdny byla v rámci akce Open house Brno podívat i do prostor jejich kanceláří, takže o této firmě zase víc o něco víc a moc mě těší, že s nimi můžu spolupracovat :) Obsah welcome balíčku jsem vám dávala už na Instastories, přišlo toho hodně, takže dnešní článek bude obsáhlý. Většinu věcí vám rovnou zrecenzuji, protože už je mám vyzkoušené. 

Kosmetická sada sprchový gel a tělové mléko
Začnu krásným setem sprchového gelu a tělového mléka od pro mě doposud neznámé značky SpiriTime. Je to francouzská značka, která vyrábí produkty určené k péči o tělo. Tento set je ve variantě Flower time, jak sprchový gel tak tělové mléko tedy voní květinově. Ze složení jsem vyčetla, že vůně se skládá z levandule, růže a jasmínu - já tam nejvíc cítím růži a jasmín, levanduli téměř vůbec. Sprchový gel moc nepění, proto mám možná tendenci ho nanášet víc než je třeba. Tělové mléko má takovou řidší konzistenci, takže se lehce roztírá a na léto to bude ideální mazání. Do pokožky se vstřebává docela rychle, hydratovaná zůstane až do druhého dne. Navíc krásně voní, takže po použití obou produktů budete neodolatelné ;)
Set stojí 199 Kč, oba produkty mají 75 ml a já osobně si je budu šetřit na cestování, je to ideální velikost. A tak mě napadá, že by se takový set dost hodil jako dárek ke Dni maminek  :)
Pěna do sprchy Nivea, tělový peeling meloun, čistící černé mýdlo
Balíček dále obsahoval sprchovou pěnu od Nivei s vůní citronu a moringy. To jsem se musela usmát, když jsem tu pěnu viděla vevnitř, protože jsem tu stejnou zrovna dopotřebovala a docela jsem si zoufala, že už ji mám pryč, na léto by se hodila. Tak nakonec mám další balení, super. Ten nápad sprchové pěny mě hodně baví, je to sranda se s tím umývat ve sprše. Produktu je v balení hodně, ta první mi vydržela snad 3-4 měsíce, ale já ty sprchové produkty ráda střídám, takže jsem nepoužívala jen ji. Voní nádherně svěže, na léto fakt ideálka. Pokožku hezky hydratuje a pěna je po celou dobu nanášení hezky pevná, nerozpouští se. Na Notinu ji mají za 67 Kč, což je daleko nižší cena než v drogerii, tam jsem tyto pěny viděla za cenu okolo 100 Kč.

Dalším produktem do sprchy byl tělový scrub od polské značky Farmona z kolekce Tutti frutti. Přišel mi ve variantě meloun a vodní meloun, což je další vůně, kterou na léto zbožňuju. Scrub je božsky zelený a voní fakt nádherně melounově. Má v sobě docela jemné částečky, které ale efektivně odstraní odumřelé kožní buňky z těla. Další produkt, se kterým je sranda se sprchovat. Stojí 89 Kč a na Notinu mají ještě další voňavé varianty.

Tímto černým čisticím mýdlem se přesouváme k péči o pleť. Mýdlo složené z aktivního uhlí, bambuckého másla a různých olejů pochází od slovenské značky Soaphoria. Je určené na problematickou a aknózní pleť, kterou pomáhá léčit tak, že z ní odstraňuje přebytečný maz. Je vhodné i na pleť, kterou trápí ekzémy a lupénka. Já naštěstí takové problémy nemám, se zvýšeným výskytem akné mám problém vždy akorát jednou do měsíce :) Ale byla jsem na mýdlo zvědavá a příjemně mě překvapilo. Obsahuje v sobě drsnější částečky, takže trochu působí i jako peeling. Moc dobře pění, takže ho stačí po obličeji jen párkrát přejet a rozetřít po pleti krouživými pohyby. Pak se obličej opláchne a osuší. Mýdlo příjemně voní, připomíná mi to tea tree. Pokožku mi trochu vysušuje, ale to bude tím, že ji nemám mastnou. Plánuju ho vyzkoušet i na oblast dekoltu a zad, kde také bojuju s výskytem pupínků. Myslím si, že tohle bude můj velký oblíbenec. Jsem nadšená, že jsem od Sopahorie konečně něco vyzkoušela :) Mýdlo koupíte za 109 Kč a na Notinu má výborné recenze.
Micelární voda Eucerin, Vichy a Avène
V balíčku se mi sešly dokonce tři micelárky - jedna ve velkém balení od Eucerinu, druhá miniaturka od Vichy a třetí v menším balení od Avène z řady Cleanance. Tu od Vichy z řady Pureté Thermale si opět nechám na cesty, ale jednou jsem ji vyzkoušela a nemám k ní žádné výhrady. Je určená na citlivou pleť a obsahuje v sobě termální vodu a zklidňující extrakt z růže. 200ml varianta stojí 316 Kč.

Tu od Avène jsem si dovezla k rodičům a používám ji, když jsem na víkend doma. Opět bez výhrad, hezky odlíčí všechno z obličeje. Je určená na problematickou a mastnou pleť a obsahuje v sobě také termální vodu. 100ml varianta stojí 149 Kč.

A tu od Eucerinu používám teď, další super micelárka, která není nijak parfémovaná, všechno hezky odlíčí, na pleti nelepí a obličej mi nevysušuje. Kombinuje v sobě účinky čisticí emulze, tonika a odličovače očí, takže se hodí pro ty z vás, kdo nechcete odličováním pleti trávit moc času (ostatně tak jako já). 200ml varianta stojí 264 Kč.
Enzymatický peeling, sérum Vichy, oční krém Avène



Posledním produktem v plné velikosti byl enzymatický peeling Anti Acne od polské značky FlosLek. Ten je určený na mastnou a smíšenou pleť a působí proti vzniku akné. Stačí ho nanést na pleť, nechat působit 8-12 minut a potom ho setřít vlhkým odličovacím tamponkem (nebo smýt z obličeje). Během těch několika minut na pleti začnou působit enzymy, které čistí pleť, odstraňují nečistoty a zabraňují vzniku mazu. Taky urychlují proces hojení pleti, zjemňují a sjednocují ji. Já jsem už jeden enzymatický peeling měla kdysi od Ziaji a moc mě to nebavilo, mám na mechanickém peelingu ráda ty hrubší částečky. Tak uvidíme, jak mě (ne)bude bavit tento, dám vám časem vědět ve spotřebovaných produktech. Peeling má 50 ml a stojí 159 Kč.

Od Vichy jsem dostala ještě vzoreček séra na pleť z řady Idéalia. Je to Life sérum, rozjasňující sérum, které obnovuje kvalitu pleti vystavené negativním vlivům. Plná velikost 30 ml stojí 899 Kč. Od Avène jsem měla v balíčku ještě vzoreček nočního krému na kontury očí a rtů z řady YsthéAL. Ten působí na první projevy stárnutí, které se objeví právě na tenčí pleti okolo očí a rtů. Plná velikost 15 ml stojí 545 Kč. Tyto dva vzorečky jsem ještě nezkoušela, takže vám dám opět vědět ve videu Spotřebováno, až je použiju a dopotřebuju.
Zubní pasta Mediblanc Strong black
A tento dlouhý článek končíme zubní pastou Mediblanc, kterou seženete exkluzivně na Notinu. Já měla v balíčku variantu Strong black, což je černá zubní pasta s obsahem aktivního uhlí, která disponuje bělícími účinky. Značka Mediblanc prosazuje dentální hygienu na základě tří fází - nečistoty na zubech jsou nejdříve zvlhčeny, poté snadněji odstraněny a nakonec je v ústní dutině zajištěný svěží dech. Kromě aktivního uhlí tato pasta obsahuje mikronizované siliky (ty na sebe navazují velké množství nečistot), aloe vera, fosfát vápníku, přírodní sladidla, menthol a mátu peprnou.

Název pasty Strong black sedí, je černá a ta mentolová chuť je dost silná a výrazná. Zuby mi vyčistí perfektně, jen mě teda štve, že tím, že je přírodní, tak vůbec nepění. U čištění zubů tedy musím mít zavřenou pusu, protože pasta je hodně tekutá, takže už se mi párkrát stalo, že mi vytekla :D A taky mi zbarvuje kartáček do černa, což mi černá pasta z DMka od Dontodentu nedělala... Co se týče bělících účinků, tam jsem docela spokojená, vidím rozdíl. Ale asi bych si plnou velikost pořizovat nemusela, fakt mi vadí ta tekutá konzistence, což podle recenzí na Notinu nejsem jediná. Zkusila bych červenou variantu, která je i o něco levnější. Jinak 100ml verze stojí 299 Kč, ostatní varianty Mediblanc past 269 Kč.

Tak schválně, je tu někdo, kdo tento článek přečetl celý? Já jsem se u jeho psaní dost vysílila, tyhle hromadné recenze seberou takového času... Ale snad to někomu z vás pomůže v rozhodování, proto to taky dělám :) Dejte mi vědět, jestli s některým z produktů máte zkušenost a zda se v názoru shodneme nebo ne. Budu se těšit na vaše komentáře, mějte krásný zbytek víkendu!

3 komentářů

  1. Eucerin micelární vodu jsem měla a byla to ta nejlepší micelárka. :) Jinak hezký balíček ti přišel. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. veľmi super produkty :O mne keď od nich prišiel welcome balíček, mala som tak s tebou spoločnú iba Avéne micelárku (ktorá je fakt výborná!) :) tak super, že posielajú takéto rôznorodé balíčky :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  3. Super balíček s ještě lepším obsahem! :-) Sprchovou pěnu chci zkusit, tu si určitě na e-shopu objednám při mé další objednávce.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)