Revlon řasenka Mega Multiplier & tužka na obočí Colorstay

Prvním kosmetickým balíčkem, který se ke mně dostal, byla zásilka od Revlonu s novinkami, které momentálně už nejsou tak žhavými novinkami, nicméně jsem je chtěla otestovat a zrecenzovat je pro vás. Jedná se o řasenku Mega Multiplier, která kromě toho, že slibuje zahuštění řas, vyniká hlavně tím, že ji lze odlíčit pouze vodou. A to mě fakt hodně zajímalo, jestli to funguje. Druhou novinkou je tužka nebo možná spíš barevný vosk na obočí, který patří do řady Colorstay.

Revlon Mega Multiplier řasenka

Oficiální popis: Na rozdíl od běžných řasenek obsahuje tubičková řasenka Revlon bázi s polyuretanovým kopolymerem poskytující benefity voděodolné řasenky, jen bez složitého odličování. Při aplikaci se kopolymer váže a vytváří obal okolo každé řasy (360° tubičku), který se nedrolí ani nežmolkovatí. Složení s vlákny dodává ještě větší objem a délku a v kombinaci s technologií tubiček jsou tak řasy dokonalé v jednom kroku.

Řasenka má kartáček s přírodními štětinkami, který se mírně zužuje, je trochu kónický. Na kartáček se nabírá barvy tak akorát, ani při prvním použití není řasenka mokrá. Řasy se s ní hezky rozčešou, neslepí se a řasenka je dobře zahustí, zase ale nečekejte úplně efekt mrkací panenky. S jednou vrstvou získáte takové průměrné řasy, ve dvou vrstvách už je ten efekt lepší a pro mě na běžné denní nošení naprosto dostačující. Řasenka během dne neopadává, nedrolí se, řasy s ní nejsou vůbec těžké, naopak ji téměř necítím, mám řasy lehké jako pírko. A to odličování vodou? Opravdu funguje! Stačí si pustit vlažnou až teplejší vodu a řasy prsty jemně promnout, řasenka se rozpustí a je pryč. Udělala jsem i test s tamponkem a vážně už na něm po odlíčení vodou nic nezůstalo. Dobře se odličuje i dvoufázovým odličovačem, ale popravdě mě víc baví ta voda :) Řasenka stojí 384 Kč a já vám ji mohu jen doporučit. Nezařadila se k těm úplně nejlepším řasenkám, ale pokud rády řasenky střídáte a zkoušíte pořád něco nového jako já, tak si tuhle určitě kupte.

Revlon Colorstay tužka na obočí

Oficiální popis: Tužka na obočí se pyšní voděodolným složením, slibuje barvu, která se snadno vrství a roztírá pro dosažení větší intenzity a zanechává voskovo-pudrový finiš.

Mám ji v odstínu Dark brown, tedy tmavá hnědá, a sedne mi perfektně. Má skvělý studený podtón, nic do červena - jsem ráda, že už se to i v drogericíh naučili vychytávat! Tužka je vysouvací, takže stačí pootočit tím zlatým spodkem a vysune se vám další kus. Já jsem se ze začátku děsila té tloušťky a říkala jsem si, jak si takovým kůlem asi můžu namalovat obočí. Na pár prvních použití je to fajn, protože je pastelka do špičky, ale pak ta špička samozřejmě začne mizet a vám zůstane fakt kůl. Takže určitě nepočítejte s tím, že touto tužkou obočí vykreslíte. Já si tím obočí lehce přejedu, abych si zvýraznila barvu a zafixovala ho. Pak ho pročísnu kartáčkem na obočí, aby získalo tvar, a dokreslím mikrotužkou od NYXu místa, abych obočí vyplnila. Teprve pak jsem spokojená. Obočí mi takhle vydrží celý den, ale s tím já jsem nikdy neměla problém ani u jiných produktů na obočí. Takže můj verdikt je takový, že bych tužku doporučila těm z vás, které máte obočí téměř dokonale výrazné a tvarované, jen ho chcete lehce zvýraznit a zafixovat. Pokud potřebujete větší a preciznější úpravy, není to nic pro vás... Tužka Colorstay stojí 249 Kč.
Na konec ještě přidávám fotku řas a obočí, abyste získali konkrétní představu, jak produkty vypadají v akci. Zaujal vás některý z nich? Nebo už jste je dokonce zkoušeli? Dejte mi vědět v komentářích váš názor, děkuju vám za přečtení článku a budu se těšit zase u dalšího. Mějte se krásně :)

8 komentářů

  1. Z těchto produktů jsem více spokojená s tužkou na obočí. Řasy mám ráda výraznější, a to mi tato řasenka příliš neudělá - špatná ale rozhodně není! :)
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  2. Výrobky odzkoušené nemám, ale zaujala mě řasenka, že se dá odlíčit jen vodou. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Řasenka vypadá moc zajímavě :) Mimochodem, Ani, ani jeden z produktů by nevypadal krásně bez dobrého základu - tvých krásných očí ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Rasenka me zaujala vůbec nevím ze něco takového je, ze jde odlicit vodou.

    OdpovědětVymazat
  5. Oba produkty vyzerajú super, ja skôr uprednostňujem normálnu ceruzku na obočie :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  6. Řasenku jsem vyzkoušela minulý týden, sice jsem nemohla moc hodnotit, protože jsem se vrátila z úpravy obočí, ale i přes to jsem vyzkoušela odličování vodou a šlo to na jedničku :) Hodně lidí ani netuší, že taková tužka, která se dá odlíčit vodou existuje.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to vypadá velmi dobře. Holky a co používáte například na kruhy pod očima? Já s nimi mám docela dost velký problém. Už jsem slyšela i o permanentním zakrytí tady. Co na to říkáte? Šly byste do toho? Mě to hodně láká.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)