Spotřebováno | červenec, srpen 2017 | 1. část

Ahoj! Moje spotřeba kosmetiky za červenec a srpen se díky odjezdu do zahraničí vyšplhala do závratných výšin (no dobře, 21 produktů není zas tak závratných, ale na mě je to dost), takže jsem se spotřebováno rozhodla rozdělit do dvou částí. Předem se tedy omlouvám, že produkty jsou nafoceny úplně stejným stylem, ale o tom spotřebováno není, tak to budeme všichni přehlížet a jdeme se spíš mrknout na to, co stojí za to a co už nikdy nechci vidět :)


Dove Oxygen Moisture šampon

Tento šampón byl jednu obu dost populární, já jsem si ho taky zkusila koupit a vyhovoval mi. Vlasy hezky umyl, dodal jim lehce objem a vydržely mi klasické 2-3 dny. Recenzi si přečtěte TADY, šampón bych si každopádně klidně koupila znovu, určitě patří k těm lepším z drogerky.

Balea deospray Sensitive

Tento deodorant jsem si kdysi koupila jako takové to šplíchátko "na doma" a už si ho nikdy znovu nekoupím. Vůbec nic to nedělalo. Nebo vlastně dělalo - oblak dýmu, ze kterého jsem se akorát zakuckala, a to si deodorantu do podpaží nestříkám mnoho. Děkuji, nechci.

Frais Monde tělové mléko Bergamotto

Volejte sláva, Anička dopotřebovala tělové mléko! Fakt jsem se před odjezdem snažila to už dopatlat a povedlo se. Vůně bergamotu je hodně silná, ale pro mě příjemná, takže jsem si používání tohoto tělového mléka užívala. Konzistencí je trochu hutnější, ale dobře se rozmazává, rychle se vstřebává a pokožku vyživí dostatečně. Tohle bych si určitě koupila znovu, doma mě čeká ještě parfemace Caver. Recenzi si můžete přečíst TU.

Avon pěna do koupele Santa Claus

Pěna do koupele z vánoční limitky, kterou jsem spotřebovala až na konci léta. Líbí se mi ten obal, pěna voní hezky po jablkách a skořici, ale to je tak všechno. Obal je z tvrdého plastu a hodně špatně se mačká, takže jsem si pak prostě oddělala ten dávkovač a lila to do vany přímo. A pěna navíc nic nevydrží, jsem zvyklá být ve vaně dobrých 20 minut a déle a po takové době už pěna ve vaně není skoro žádná. Určitě nepotřebuju znova, tímto mě Avon nepřesvědčil. Více v recenzi TADY.

Freedom PRO čistič štětců

Druhý čistič štětců, co jsem kdy zkoušela. Trochu smrdí alkoholem, ale jinak mezi ním a tím od Ebelin nevidím rozdíl. Akorát že tento od Freedom stojí 250 Kč... Recenze je TADY, nicméně tento čistič znovu nepotřebuju.


L'Occitane černé mýdlo

Tohle byl hodně zajímavý produkt, vím, že jsem se po objednání těšila na fakt černé mýdlo a pak jsem byla zklamaná, že má spíš olivovou barvu. Bylo hodně hutné, mazlavé a pokožku ve sprše umylo fakt důkladně a tak nějak jinak. Nevysušovalo, ale pokožka po něm byka úplně zbavená jakékoliv mastnoty. Akorát mě ta sprcha s ním moc nebavila, jak to nevoní nějak hezky, tak mě to nudí. Recenzi najdete TU, mýdlo nebylo špatné, ale nepotřebuju ho znovu, navíc je to L'Occitane, takže za vyšší cenu.

Manufaktura odličovač očí

Tohle byl moc příjemný produkt od Manufaktury, olejový a dvoufázový odličovač očí. Dvoufázáky mám na oči nejradši a i tento mi vyhovoval. Hezky odlíčil, v očích neštípal. Recenze je TADY a každopádně doporučuju, ráda si ho koupím znovu.

Xhekpon denní krém

Pamatujete si na recenzi španělské kosmetiky Xhekpon? Najdete ji TU a já postupně dopotřebovávám všechny produkty. Mezi nimi mi přišel úplně nejlepší tento denní krém, ještě mám pár miniaturek, co si beru vždy na cesty, ale moc ráda si znovu koupím plné balení, krém mi moc vyhovuje.

Havlíkova přírodní apotéka Ranní maska

Recenze na obě ranní masky je TU, jako první jsem dopotřebovala tu zelenou. Jak už jsem psala, nepřijde mi, že by ty masky něco extra dělaly. Nicméně po ránu je to velmi příjemné osvěžení, nanést si tenkou vrstvu na pleť a nechat působit tři minutky. Pak jsem krásně probuzená a pleť mám vyčištěnou a připravenou na celý den. Ještě uvidím, jaká bude ta modrá maska a pak dám finální verdikt, jestli to stojí za ty peníze nebo ne.

Balea žiletky

Žiletky vám normálně neukazuju, ale tyhle od Balei mi přijdou úplně super. Myslím, že stály něco okolo 70 Kč, určitě do stovky, je jich tam 8, jsou tříbřitvé se zvlhčujícím páskem a dlouho vydrží. Většinou jsem si kupovala pánské žiletky, které mi přijdou lepší a levnější než dámské, ale tato dámská holítka od Balei vám fakt můžu doporučit, příjemná záležitost.

To bude z této části spotřebováno úplně všechno, jsem ráda, že jsem to postupně dala dohromady, protože toho času tady ve Francii fakt nemám nazbyt. Tak snad se to trochu zlepší a články budou pravidelnější :) Mějte se krásně a užijte si víkend!

8 komentářů

  1. Já mám od Avonu také jednu pěnu, ale jinou... s balením jsem spokojená a i s vůní, ale s tou pěnou to je úplně stejné. :) Také moc nevydrží :(

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  2. Tělové mléko od Frais Monde mě moc zaujalo! :) Jo jinak s těma jednorázovýma holítkama máš naprostou pravdu, pánská jsou o poznání levnější - hrůza :D Já si kupuji v Lidlu za 40,-Kč a je jich tam myslím 12 :D :) Nic extra, ale jsou v pohodě.
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  3. Ty Balea žiletky mi přijdou taky fajn a škoda toho černého mýdla teda. Také jsem přemýšlela o jeho koupi. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  4. Ta Santa Claus obálka záležitost vypadá rozkošně. I to černé mýdlo mě na první pohled zaujalo ale nakonec nevím nevím :/ masku od Havlíka jsem měla jen ve vzorečcích a šla docela fajn :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. *santa clausová záležitost.
      Proboha ty automatický opravy textu :D

      Vymazat
  5. Mě pěny a sprchové gely od Avonu hodně vysušují pokožku, ale jinak vůně se mi moc líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuju Aničko za tip na žiletky, nové potřebuju, tak se po nich podívám a doufám, že budu mít štěstí, koukám, že na fotce je limitka. Pěny z Avonu mám ráda, pěnu udělají bohatou a nemám potřebu se potom namazat. Měla jsem celou sadu pro objem vlasů od Dove a v první řádě jsem milovala tu nádhernou vůni. Vlasy byly krásně umyté, po kondicionéru šly hezky rozčesat a maska dodala vlasům lesk. Navíc objem fakt dodala

    OdpovědětVymazat
  7. Balea deospreje sú vždy buď dobré alebo úplne zlé :D mega silný a spoľahlivý nie je asi žiaden z nich, no rada ich používam len tak na doma, to stačí a hlavne stoja málo :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)