Braun Silk Épil 9 SkinSpa | videorecenze

Ahoj! Po mé delší pauze s natáčením videí tu mám pro vás jednu videorecenzi na skvělého pomocníka v péči o tělo i pleť - jedná se o multifunkční přístroj od Braunu Silk Épil 9 SkinSpa, což je epilátor, masážní pomůcka a čistící kartáček na pleť v jednom. Říkala jsem si, že u tohoto produktu bude opravdu lepší natočit video než fotit jednotlivé části přístroje a vysvětlovat vám, jak to všechno funguje :) Tak snad to oceníte a video vám přijde vhod!
Určitě mi napište, jak se vám video líbí a jestli vám epilátor a jeho příslušenství přijde zajímavé. Mějte se krásně, tohle je vlastně můj poslední článek před cestou do Švýcarska - ve čtvrtek letíme! Budete tu mít nastavené dva články na tu dobu (outfit a spotřebováno) a pak se těšte na hodně, ale fakt hodně fotek a taky na vlog. Sledujte mě na Instagramu, tam asi budu dávat fotky hlavně pak večer z hotelů přes wifi :)

2 komentářů

  1. Takéto niečo na tvár som pozerala u Mary Kay, ale toto sa mi páči viac :-)

    ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  2. Epilátor mám od Braunu cca 2 roky starý model a většina těch serepatiček okolo by mi jen doma zabírala místo, snad jen holítko na podpaží bych využila, protože s tím velkým to stejně jako ty nedávám. Co mi vadí, je ten hrozně vrčivý zvuk, ale koukám, že nový model vrčí úplně stejně, jen navíc stojí dvojnásobek. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)