Manufaktura vlasové sérum & elixír na ruce

Od zastoupení Manufaktury se ke mně začátkem června dostaly dvě jejich horké novinky, jedna z pivní řady a druhá z řady kosmetických specialit. Oba produkty jsou dost výjimečné, patří do nadstandardní péče o vlasy a ruce. Odpovídají tomu i malinko vyšší ceny a taky nádherné obaly, ale to je u Manufaktury běžné, že design svých produktů zvládá na jedničku. V dnešní recenzi vám tedy představím aktivační vlasové sérum a výživný elixír na ruce, které jsem měsíc testovala.

Unikátní aktivační sérum proti vypadávání vlasů a pro podporu růstu nových vlasů

Oficiální popis produktu: Unikátní vlasové sérum s vysokým obsahem aktivních látek podporuje růst vlasů a omezuje jejich vypadávání. Přírodní kofein aktivně působí na vlasové folikuly, prodlužuje jejich život a stimuluje růst vlasů. Originální Redensyl® komplex s výtažkem z modřínu reaktivuje kmenové buňky vlasových váčků, podporuje růst vlasů, omezuje jejich ztrátu a při pravidelném používání má lepší výsledky než transplantace vlasů (až +28 200 nových vlasů). Pivo a výtažek z chmelu zklidňují pokožku hlavy, napomáhají regeneraci a dodávají lehký tužící efekt. Kreatin má revitalizační a hydratační účinky a zvyšuje objem vlasů.

Sérum se pomocí dávkovače (rozprašovače) aplikuje ke kořínkům vlasů jednou denně, nejlépe večer. Po nastříkání se lehce vmasíruje do vlasové pokožky. Pokud si umýváte vlasy každý den, sérum lze aplikovat po umytí do vysušených vlasů. Musím říct, že sérum má skvělý rozprašovač, aplikace s ním je velmi jednoduchá. Sérum voní jako pivo, hodně chmelově, někomu taková vůně asi nebude připadat dvakrát atraktivní, ale mně to nevadí. Na posouzení účinků séra si ale s dovolením nechám delší dobu, protože 1 měsíc je málo, navíc mě znáte, já jsem lenoch a nevzpomenu si na to každý den. Každopádně jsem zvědavá, jak sérum zapůsobí na vypadávání vlasů, mám teď období, kdy mi padají docela dost, i když tím, jak mám vlasů tolik, byste to nepoznali.

Vlasové sérum můžete zakoupit TADY nebo v obchodech Manufaktura za cenu 569 Kč za 155 ml produktu.

Výživný omlazující & hydratační elixír na ruce s cennými oleji a koenzymem Q10

Oficiální popis produktu: Intenzivní elixír na ruce je ideální péčí pro pokožku rukou, která je denodenně namáhána nepříznivými vlivy vnějšího prostředí a častým kontaktem s vodou, díky kterému ztrácí ochranný hydrolipidický film. Jedinečná kombinace bambuckého másla, meruňkového, hroznového a makadamiového oleje, ovesného betaglukanu a panthenolu zajistí pokožce výživu, regeneraci a ochranu. O intenzivní hydrataci, zvýšení elasticity a podporu tvorby elastinu se postará multifunkční směs vysokomolekulární a nízkomolekulární kyseliny hyaluronové 2. generace a koenzym Q10. Směs vitamínů A, C a E s postupným uvolňováním má antioxidační účinky a napomáhá zachovat pokožku pružnou a mladistvou.

Elixír se aplikuje stejně jako krém na ruce v případě potřeby nebo minimálně 2× týdně. Stačí jedna pumpička (což se mi zdá mimochodem jako skvělý způsob dávkování), kterou vetřete krouživými pohyby do pokožky rukou. Krémy na ruce teď přes léto téměř nepoužívám, ale tento elixír si dopřeju aspoň jednou týdně. Ruce krásně vyživí, provoní (nejvíc z toho cítím hroznový olej), rychle se vstřebává a zanechává ruce hebké. Na zimu to bude skvělý parťák!

Elixír na ruce můžete koupit TADY nebo v obchodech Manufaktura za cenu 219 Kč za 50 ml produktu.
Co na tyto extra pečující novinky od Manufaktury říkáte? Zaujala vás některá z nich? A dopřáváte svému tělu nadstandardní péči, ať už se jedná o jakoukoliv partii? Budu se opět těšit na vaše milé komentáře, mějte se krásně :)

4 komentářů

  1. Ja som maniak na jemné ruky, takže za mňa určite to sérum na ruky :-) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  2. Elixír na ruce se mi hodně líbí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Oba výrobky se mi moc líbí. Manufakturu mám ráda a převážně miluji jejich pivní řadu.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  4. A vážně to sérum na vlasy za tu cenu pomáhá? Protože za malou lahvičku dat skoro 600Kč mi přijde docela dost. Poslední dobou trpím na ztrátu vlasů a přijde mi že čím dál víc a hledám jak to vypadávání omezit, protože ještě tak rok a budu muset jít na nějakou takovou transplantaci vlasů jelikož už teď začíná být situace dost kritická.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)