Havlíkova apotéka ranní masky

Ahoj, dnes vám přináším recenzi na obě ranní masky od Havlíkovy apotéky, což je značka, která mě lákala již dlouho. Líbí se mi její koncept a její design. Od maminky jsem k Vánocům dostala jak Pečující a čistící ranní masku, tak Královskou snídani pro pleť, takže vám je mohu i porovnat.
Začnu tím nejlepším, co tyhle produkty mají, a to jsou obaly. Papírová krabička s barevnou etiketou vevnitř ukrývá plechovou tubičku, která vypadá jako nějaká mast z lékárny, akorát s vymazleným designem. Navíc v každém produktu od Havlíkovy apotéky najdete i milý vzkaz ve stylu "Jsi jedinečná", "Všem se líbíš", "Jsi krásná", apod. Výrobce to nestojí téměř nic, každou ženu to rozhodně potěší a přitom taková blbost, že? :)
Obě masky se nanesou ráno ještě před umytím obličeje na pleť a nechají se působit po dobu 3 minut. Obě masky voní dost podobně, bylinkově, ale příjemně a mají 30 ml.

Pečující a čistící ranní maska

Tu jsem začala používat jako první, za chvilku ji budu mít spotřebovanou. Tato ranní maska poskytuje pleti hloubkovou očistu, hydrataci a výživu, pleť nastartuje na celý den.

Královská snídaně pro pleť

Tato maska obsahuje Pentavitin, který pleti poskytuje až 72 hod hydrataci, dále pak avokádový olej, extrakt z mateří kašičky a rakytníku, esenciální oleje ze šalvěje a grepu.
Masky pleť po ránu skvěle probudí, na obličeji jsou příjemné, trochu chladivé. Nevidím mezi nimi žádný rozdíl, ani jedna mi pleť nevyživí tak, abych potom už nemusela použít denní krém. Ani jsem si nevšimla, že by se mi pleť nějak zlepšila, to bych je možná musela používat opravdu pravidelně každý den. Já mám obecně problém s tím, že na masky zapomínám, nepoužívám je každý den, spíš tak jednou týdně. Jejich použití je ale rychlé, během těch tří minut, kdy se nechávají působit, si stihnete třeba vyčistit zuby nebo uvařit čaj, pak masku jen opláchnete teplou vodou a je to.
Mám z toho takový neurčitý pocit, čekala jsem od Havlíkovy apotéky hodně, ovšem když si vezmu poměr cena-výkon, tak mě to docela zklamalo. Tyhle masky jsou zrovna takovým fancy produktem, který je spíš pro doplnění péče o pleť, takže bych chtěla vyzkoušet ještě jejich krém na obličej nebo nějaký krém na ruce. Ranní masky mě ale nepřesvědčily o tom, že Havlíkova apotéka stojí za to.

Máte vy některou z těchto masek doma? Nebo nějaký jiný produkt od Havlíka? A jak jste spokojené? Těším se na vaše zkušenosti a názory v komentářích, mějte fajn den!

16 komentářů

  1. Tak to mě mrzí, to Tvé zklamání :-( Není nad přírodní kosmetiku - v mládí čistá voda a ručník....a v mém věku prý vypadám daleko lépe než mé vrstevnice, které se "líčily"....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To tě nemusí mrzet kvůli tomu, že to byl dáreček od tebe, já jsem stejně nadšená, že jsem to mohla vyzkoušet :) No však jo, pleť máš krásnou!

      Vymazat
  2. O značke som len počula, ale nemám ju odskúšanú.

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  3. Já vyzkoušela...zásadní rozdíl nevidím, ale příjemná péče o pleť to rozhodně je. Hlavně nechemické složení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, zásadní rozdíl se nekoná, ale péče je to příjemná, o tom žádná :) Složení moc chválím!

      Vymazat
  4. Já zkoušela pouze pleťový krém Krásná slečna a s ním jsem byla fakt moc spokojená! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já tu ranní masku používám každý den a je skvělá! Krásně mě po ránu probudí :D.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsi dobrá, že se dokážeš donutit! Já jsem na tu péči hroznej flákač, jsem ráda, že jsem se už naučila denně používat krém na obličej, ale vzpomenout si na masku, co se musí dát hned po ránu na ještě neumytou pleť, to fakt nezvládám :D Máš pravdu, že krásně probudí, to rozhodně.

      Vymazat
  6. Já mám doma ranní masku a není špatná, ale také ji používám jednou za uherský rok :-D, což je asi špatně. V oblibě mám ale krémy Krásnou slečnu a Český krém, doma mám již několikáté balení. Ty vážně doporučuji všema deseti. Co mě naopak nepřesvědčilo jsou produkty na vlasy, z těch jsem byla dost zklamaná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, taky jsem takový lenoch na to, že si vzpomenu max jednou týdně, spíš méně často :D Právě ty krémy bych chtěla zkusit, tak snad si zlepším povědomí o této značce a překvapí mě víc než tyhle masky!

      Vymazat
  7. Tato kosmetika mě velice láká, ještě jsem nic nevyzkoušela. Masky vypadají skvěle, ale já bych tež používala jednou za týden :D Na krémy jsem slyšela samou chválu.

    OdpovědětVymazat
  8. Ranní masku jsem doma měla, ale nic jiného jsem od Havlíka nevyzkoušela. Určitě ale chci po něčem do budoucna mrknout :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  9. S touto značkou nemám žiadnu skúsenosť, láka ma hlavne krém na ruky :) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  10. Mě ta kosmetika hodně zklamala, mám problematickou pleť a bohužel žádné zlepšení.

    secret-diary-of-beauty.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. je škoda, že výsledok nebol tak dobrý, ale balenia majú krásne, to sa musí uznať :D :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  12. Já mám s Apotekou spíš pracovní než osobní zkušenost. Ale už jsem slyšela od kolegyněk víckrát, že ta cena vzhledem k výkonu je poměrně přemrštěná.

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)