Autumn roses

Ahoj! Listí se nám docela rychle zabarvilo do podzimních barev žluté, oranžové a červené, a přesně s takovým pozadím jsme s Tomem vyfotili tento outfit, ve kterém hraje hlavní roli šedivá mikina s barevnými růžemi. Mám ji z Wayfareru a je to docela ojedinělý kousek v mém šatníku, preferuju spíše svetry než mikiny. Tato je taková romantická, tak jsem její vzezření trochu srazila křivákem. O víkendu bylo dost teplo, dnes ještě taky, ale postupně se má zase ochlazovat :(
 K mikině jsem oblekla klasické jeggins a zbytek jsem ladila do černa a doplňky do zlata. Vzala jsem si novou rtěnku od Milani, která je zároveň matna i metalická. Těšte se na její recenzi, je to kráska :)
 křivák - Pimkie
mikina - Wayfarer*
jeggins - F&F
boty - New Yorker
kabelka - Sinsay
prstýnky - H&M
rtěnka - Milani Mattalics, odstín Matte about you
Jak se vám tento můj outfit líbí? Ladili byste mikinu podobně nebo byste ji vzaly spíše k něžnějšímu outfitu? Těším se na vaše komentáře :)

4 komentářů

  1. Tééda tobě to sluší :).
    Můj blog: Beauty by K. + na IG i na blogu probíhá soutěž!

    OdpovědětVymazat
  2. Já tvoje outfit články mám velice ráda :) Opět ti to moc sluší a rtěnka ti nehorázně sluší, jsem zvědavá na recenzi. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Super, hneď aj idem pozrieť na tú stránku, pretože nejakú takúto kvetinovú mikinu som chcela aj ja a nikde ju neviem nájsť. Alebo teda aspoň moju veľkosť. :-D Mali nejakú v New Yorkeri, ale veľkosť XS a pritom mi bola aj tak veľká. Niekedy to číslovanie je celé zle. :-D

    Na mojom blogu prebieha giveaway, budem rada ak sa zapojíš. :)
    Blog By Weilynn

    OdpovědětVymazat
  4. Milá, Aničko, moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)