Feels like autumn

Ahoj! Ač si to chceme připustit nebo ne, léto pomalu končí a přichází podzim. Já sama jsem si to uvědomila před pár dny, kdy docela foukalo a ze stromů už padaly nějaké ty uschlé listy. Naštěstí na září hlásí ještě teplíčko, tak si nejspíš užijeme babího léta dosyta :) Já dnes přicházím s fashion inspirací, několika kolážemi, na kterých jsou kousky, které by se mi na podzim líbilo nosit a vzájemně kombinovat. Na ne všech kolážích jsem sestavila celý outfit a ne všechno k sobě úplně stoprocentně ladí, ale jednotlivé kousky jsou mezi sebou dobře kombinovatelné i napříč kolážemi, tak si to zkuste představit.

Začnu outfitem, který se hodí ještě na tyto teplé dny, protože obsahuje capri šortky v béžové barvě. K nim jsem zvolila tričko ve vínové barvě, která se tu objeví ještě několikrát, top má zajímavý detail okolo krku. Navrstvila bych to delší vestičkou ve světlé barvě a šperk bych už ani nepřidávala, jenže tento řetízek se mi tak líbil, že vám ho tady musím ukázat. Nejsou ti ptáčci rozkošní?
Tento outfit se také bude hodit do teplejších dnů, pokud by se k němu vzaly lodičky, šlo by to i se silonkami. Top je stejný jako v předchozím outfitu, jen má tentokrát hořčicovou barvu, která se mi k podzimu také náramně hodí. K topu bych oblékla pouzdrovou sukni se zajímavým vzorem, přidala bych klobouk a páskové sandálky, na kterých se mi líbí, že mají pásek i přes nárt, takže by na noze mohly skvěle držet.
Možná už víte, že miluju vzorované košile, a pokud se jedná o zvířecí potisk, platí to dvojnásob. Tato košile s plameňáky mě zaujala hned, jak jsem ji uviděla. Vzala bych si k ní chino kalhoty v béžové barvě, černé oxfordky s hnědými detaily a celé bych to doplnila nežným batůžkem. Tohle se jeví jako ideální outfit do školy, co říkáte?
Na chladnější podzimní dny tu mám také inspiraci v podobě hřejivého vlněného kabátu v hořčicově žluté barvě, pod který bych vzala splývavý šedě melírovaný kardigan. Kotníčkové boty nosím moc ráda, tyhle se vsadkou na boku a jednoduchým podpatkem vypadají skvěle. Outfit bych doladila malou kabelkou v tmavě vínové barvě a na ruku bych nasadila jeden z náramků zakončených šipkami. Nebo oba? Mně se občas kombinace zlatých a stříbrných doplňků moc líbí. Jaký názor na to máte vy?

Fotky oblečení jsou převzaté z eshopů Esprit, Mango outlet a Bershka.

Jak se vám moje kombinace líbí? Zaujal vás některý z kousků? Co hodláte na podzim nosit vy? Těším se na vaše komentáře :)

6 komentářů

  1. Ach Aničko, taky se mi vůbec nechce připustit, že už pomalu léto končí... Ale co naplat. Však podzim má taky něco do sebe :) Moc pěkné podzimní kousky!

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ja sa ne jeseň veľmi teším. Krásne inšpirácie, najviac sa mi páči ten žltý kabát- je úžasný.

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  3. Já se na podzim hrozně těším, ty vedra mě nebaví a nechci už nosit kraťase :D Hrozně moc se mi líbí hned ten první náhrdelník a ta vestička, tu bych chtěla :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  4. všetky tie outfity vyzerajú parádne, ani sa neviem rozhodnúť, ktorý je môjmu srdcu bližší :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  5. Všetky outfity sú zaujímavé a myslím, že by som si ich obliekla. :P

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. To jsou ale pěkný kousky :). Co mě vážně zaujalo nejvíc je žlutý a červený top, šedý cardigan/kabátek a béžová vesta

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)