Rimmel & Kate 15 let spolu

Ahoj! Zdravím vás takto na sklonku víkendu, doufám, že jste si jej užili. Já rozhodně, i když počasí moc nepřálo, aspoň jsem se zabrala do čtení knížky, upekla jsem buchtu a dnes jsme si s mamkou vyšly do města - do kavárny Velo Café, kterou určitě navštivte, když budete na výletě v Kroměříži. Zítra si ještě dávám od práce volno, mám v plánu do třetice (snad všeho dobrého) péct makronky a v brněnském Café Mitté bude zítra kobliha pop-up. A koblihy a donuty, to my s Tomem můžem, takže se tam chystáme. Mějte se hezky a užijte si dnešní článek!

Při příležitosti oslav 15 let spolupráce Rimmel a Kate Moss značka Rimmel vydala speciální kolekci Lasting Finish rtěnek a Super Gel laků na nehty. V jejich sortimentu se objevily ještě další novinky - konturovací tužky na rty Exaggerate a linky ve fixu Colour Precise Eyeliner. Všechny tyto novinky vám v dnešním článku představím, je toho hodně, tak pojďme na to!


Laky Super Gel vyšly jako novinka nedávno, mohli jste na ně vidět recenzi TU a kdo jste ji četl, víte, že jsem si z laků na zadek nesedla. Funguje to tak, že bez podkladového laku nanesete hned dvě vrstvy barevného laku a zakončíte to topcoatem, který lak vytvrdí, propůjčí mu extra lesk a nehty vydrží krásné až 14 dní. No, ta výdrž dost pokulhává, nehty mi vydržely pěkné tak možná 2 dny. Nicméně tentokrát mi přišel odstín #071 Gilty Pleasure, což je hodně zajímavá barva, takový rose-gold odstín s kapkou stříbrné. Těšila jsem se na to, až si nehty nalakuju, ta barva na nich vypadá vážně skvěle. Jenže ta výdrž je pořád stejně špatná, myslím, že po třech nebo čtyřech dnech už jsem odlakovávala. Ten topcoat se ale dá použít na jakýkoliv lak a po jeho použití jsou nehty vážně mega lesklé, tak aspoň v tomto vidím plus :) Laky stojí 169 Kč.
Do kolekce rtěnek Lasting Finish přibyly čtyři nové odstíny, dva nude a dva rudé. Ke mně se dostal odstín #56 Boho nude a #51 Muse Red. O Muse Red jsem věděla hned, že mi sedne, výrazné rudé rty mám asi nejraději a tento odstín je nádherný, karmínově červený a krásně sytý.
Boho Nude zůstal v pozadí, nude rtěnku ještě nemám ani jednu, protože mi nude rty nesluší, vypadá to, jako bych měla na puse korektor. Ale ze zvědavosti jsem si rtěnku zkusila nanést a zjistila jsem, že tohle je teplý karamelový nude odstín, který mým rtům sluší. Dodá mé pleti teplý nádech, což přesně potřebuju, jsem bledulka, a tahle rtěnka mi dodává, řekněme, zdravější nádech. K výrazným očím to je skvělý společník a sahám po ní častěji, než bych čekala. Plus ten rosegold obal rtěnek, uznejte, tohle když vytáhnete z kabelky někde v baru, tak budete za hvězdu :) Rtěnky stojí 129 Kč.
Rimmel uvedl na trh i novou oční linku ve fixu Colour Precise, která slibuje vysokou pigmentaci a celodenní výdrž odolnou teplu i potu. Fix je velmi tenký, takže s ním vykouzlíte jak jemnou linku podtrhující linii řas; můžete ale přitvrdit a udělat si tlustější kočičí linky. S fixem se hezky pracuje, barva je opravdu intenzivní a zatím mi linky vždy vydržely od rána až do večera neporušené. Linka rychle zaschne, na víčku se neobtiskává ani se během dne nikam nedrolí. Tohle vypadá na super produkt! Linky stojí 189 Kč.
K novým konturovacím tužkám na rty Exaggerate mi nepřišla v balíčku žádná tisková zpráva, ale něco o nich vám přeci jen napíšu. Měly by se skvěle hodit ke rtěnkám od Kate a rtěnkám The Only 1, jsou to výsuvné tužky na rty se sešikmeným hrotem, které rtům dodají bohatou a dlouhotrvající barvu. Mně přišly odstíny #105 Under my spell  (vínově hnědý) a #101 You're all mine (sladce růžový). Oba jsou skvěle pigmentované, docela krémové (na to, že to jsou konturky) a na rtech vypadají skvěle jen tak samotné i jako podklad pod podobně barevnou rtěnkou. Ze rtů nikam neutíkají, samozřejmě rty po nějaké době vysušují, ale výdrž mají dobrou. Měly by stát 99 Kč a v nabídce je 8 odstínů.

Pokud byste chtěli vyhrát Super Gel topcoat na nehty, Colour Precise linku a řasenku Volume Colourist, zapojte se do soutěže na mém Youtube - v TOMTO videu.

Tak co na Rimmel novinky říkáte? Mně opět sedlo skoro všechno a ráda tyto produkty používám. Nejvíce mě zaujaly asi rtěnky a konturky, ten odstín Under my spell je skvělý, asi potřebuju tu korespondující rtěnku. Těším se na vaše názory v komentářích :) Příště bychom si mohli dát nějaké líčení s těmito produkty, co vy na to? Plánuju teď jak makeup tutorialy na Youtube, tak fotomakeup články tady na blogu.

6 komentářů

  1. Mě z této kolekce snad nejvíce zaujaly rtěnky :) Ty mají totiž v božských odstínech :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. mám z tejto kolekcie práve ten rúž 56 :) máš pravdu, že vyzerá trošku tak korektorovo :)) ale ja som si ho veľmi obľúbila :)
    ale linku vo fixke som si nevšimla, tak po nej sa ešte popozerám,lebo potrebujem súrne linku :)
    pekná recenzia veľmi :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naštěstí je v takovém teplém odstínu, tak jsem to riskla a úplně jsem si ho zamilovala, k výrazným očím (třeba kouřovkám) vypadá skvěle! Linka se mi zatím jeví velmi dobře, i u ostatních holek jsem četla nebo slyšela docela pozitivní recenze, tak ji omrkni. Ale nespleť si ji se ScandalEyes linkou ve fixu ta stojí za prd. Moc děkuju :)

      Vymazat
  3. Rtěnky mají nádherný obaly, jak se dostanu do drogerky, musím je určo omrknout :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají, vypadá to velice luxusně a i ty odstíny se hodně povedly :)

      Vymazat
  4. článek se mi líbí. Rimmel mám nejraději:) líbí se mi moc odstíny rtěnek:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)