Makeup podle Pretty Little Liars

Ahoj! V uplynulých čtyřech týdnech probíhala na instagramu soutěž s Frais Monde o balíčky jejich kosmetiky. Úkolem bylo každý týden vytvořit líčení podle jedné z hlavních představitelek seriálu Pretty Little Liars, v češtině Prolhané krásky. K fotce líčení se pak přidal hashtag #prolhanakraska a mohly jste soutěžit :) Říkala jsem si, že vám všechny looky, které jsem vytvořila, ukážu v tomto speciálním článku. Líčení se teď plánuju věnovat daleko více, jak tady, tak v tutorialech na YouTube, tento článek je pro mě takovým odrazovým můstkem.

1. týden - Spencer Hastings
Líčení podle Spencer pro mě bylo asi nejsnadnější, je hnědovláska a má ještě k tomu hnědé oči jako já. Samozřejmě její rysy jsou malinko jiné, ale i tak jsem se snažila její běžný look napodobit co nejlépe. Zvolila jsem jemnou černou linku, tmavě hnědý stín do ohybu oka, aby získalo na plastičnosti, důraz jsem kladla i na řasy. Spencer nosí většinou jen lesk, tak jsem zvolila lesk od Rimmelu v odstínu do růžova.
2. týden - Emily Fields
Emily je exotickou kráskou, na její look bylo tedy potřeba využít bronzeru a rozjasňovače, abych aspoň trochu napodobila její rysy. Důraz jsem kladla na dokonale vykreslené obočí, řasy jako mrkací panenka, do ohybu oka jsem lehce nanesla středně hnědý stín. Vše jsem doplnila nude rtěnkou od Rimmelu. Ještě tak mít ty její ležérní vlny ve vlasech! Bohužel všechny Prolhané krásky mají dlouhé vlasy, takže v tomto jsem je tak dobře nemohla napodobit :)
3. týden - Aria Montgomery
Look a la Aria pro mne byl také výzvou, k zeleným očím jsem si musela pomoct ve Photoshopu. Sjednotila jsem pleť, použila jsem konturovací pudr a tváře jen lehce poprášila tvářenkou se studeným podtónem. Na očích jsem se vyřádila - horní i spodní linka v tmavě fialové barvě, švestkově fialové stíny se shimmerem a ve vnějších koutcích oka tmavě hnědý rozblenděný stín. Vnitřní koutky očí jsem rozjasnila světlým stínem a nanesla tři vrstvy řasenky. Obočí jsem dokonale vykreslila, přidala lehce narůžovělou rtěnku a bylo hovoto. Na spodní linku a tak výrazné řasy nejsem zvyklá, ale kupodivu se mi to dost líbilo. A líbilo se to i lidem z Frais Monde, protože tohle byl můj výherní look :) Ještě jednou děkuju!
4. týden - Hanna Marin
Líčení podle Hanny pro mě bylo suverénně nejtěžší, a to hlavně kvůli tomu, že Hanna je blondýnka. A taky má modré oči. K těm jsem si opět dopomohla v editoru, blondýnu ze sebe ale vážně neudělám :) Zvolila jsem typický Hannin look z prvních sérií - kouřovky. Štětcem na linky jsem udělala nedbalou linii podél řas jak horních, tak spodních, poté jsem přidala ještě černý stín a linii rozmazala do ztracena. Přidala jsem ještě nádech petrolejově modré barvy, tu jsem dala i na waterline. Na blendící štětec jsem vzala tvářenku a rozblendila ji do záhybu oka. Tvářenku jsem si pak dala i na tváře, rozjasňovačem jsem doladila prostor pod obočím, tváře a vnitřní koutky očí, přidala jsem řasenku a rty jen lehce osvěžila narůžovělým leskem. Málem bych zapomněla na obočí - to jsem tentokrát jen lehce vystínovala hnědým stínem ve světlejším odstínu, než normálně používám, a zafixovala gelem na obočí od Essence.
Jaké líčení se vám v mém podání líbilo nejvíce? Mně to TAK bavilo vytvářet, ještě nikdy jsem se nesnažila napodobit líčení někoho jiného, které ke mně až tak nesedí. Užívala jsem si to a tímto děkuji Frais Monde, podobné výzvy by mohly probíhat klidně častěji :) Na obsah balíčku, který jsem vyhrála, se tu určitě můžete časem těšit. Já se těším na vaše komentáře!

13 komentářů

  1. super :)
    https://eeverywomen.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Všechny looky jsi napodobila skvěle! :) A nevím který se mi líbí více, protože všechny jsou super :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Jsi šikula, Ani :) To se ti moc povedlo!

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné líčení. Emily jsi naprosto vystihla :)

    Radu

    OdpovědětVymazat
  5. Všechny ti moc sluší, Dazz, podle mě ti ale nejvíc sluší líčení podle Arii, jakoby k tobě patřil. Ty linky, stíny, obočí, prostě všechno :) ♥

    Měj se v lásce,
    Janet S. ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
  6. Nejvíc se mi líbí druhé líčení. To se ti podle mě fakt povedlo!

    Vyvolej.to | Památka na celý život

    OdpovědětVymazat
  7. zaujímavý nápad na článok, podarilo sa ti to veľmi pekne :)

    Na mojom blogu Beautiful savage práve prebieha Back to school giveaway, tak budem rada, keď sa zapojíte. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Dámy, moc vám všem děkuju, vaše komentáře mě vždy tak potěší!

    OdpovědětVymazat
  9. A já si napřed říkala, že máš baravné čočky v očích :) vše se ti povedlo, nejvíce se mi líbí Emily makeup.


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čočky by vypadaly možná i víc nepřirozeně, hnědé oči tak dobře nepřekryjou. Ale kdysi jsem měla fialové i zelené čočky a na zvláštní příležitosti se mi to fakt líbilo :) Děkuju!

      Vymazat
  10. Krásné líčení! Ty čočky Ti velmi sluší :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, ale čočky nemám, barvu očí jsem si upravila ve Photoshopu, píšu to i ve článku. Jinak nosím klasické dioptrické čočky :) Moc děkuju!

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)