Nečekaný balík od Frais Monde & Elnino

Ahoj! Zdravím vás po delší době u nového článku, jak asi víte, měli jsme to teď s Tomem takové hektické. Napřed návštěva kamarádů z Belgie (vlog už je na YT), potom výlet do Berlína (na vlogu a fotkách se pracuje) a mě ještě ve středu čekala blogerská akce s Elninem v Praze na Žižkovské věži. O všem se tady brzy dozvíte, jen je toho hodně na zpracování, tak to chvíli potrvá :) Když už jsme u toho Elnina, v dnešním článku bych vám chtěla ukázat balíček, který mně a ostatním blogerkám přišel úplně nečekaně. Udělal mi obrovskou radost, protože přišel den před mými státnicemi! A co že se v něm nacházelo?

V krabici jsem našla dárkový set s vůní bergamotu, novinkovou termální vodu ve speciálním setu, parfémovaný olejíček s vůní bílého pižma a taky praktický šátek přes plavky na pláž.
Opět všechny produkty mají krásné obaly a nádherně voní, jak je u značky Frais Monde zvykem.
Nejzajímavějším produktem je rozhodně termální voda, která není ve spreji, jak je zvykem. Naopak si ji napřed musíte sami namíchat! Menší lahvička obsahuje ve svém víčku termální soli, které se po stlačení víčka propadnou do vodičky v nádobce. Tam se rozpustí a vám teď už stačí jen přelít obsah menší lahvičky do větší nádobky s pumpičkou. Protřepat a je hotovo! Celý produkt funguje jako pleťové sérum, které plati dodává potřebnou hydrataci. Jedná se o koncentrovanou pleťovou péči, jejíž složení je obohaceno o kyselinu hyaluronovou, která hloubkově hydratuje pleť. Dodává pleti potřebnou energii a dítky tomu je pleť vitální, hebká a hloubkově vyživená.
Já produkt používám párkrát týdně ráno místo denního krému, protože mám normální až suchou pleť, tak ji tímto pořádně hydratuji. Sérum se ale většinou používá navečer, což bude vyhovovat mastnější pleti. Za mě funguje skvěle, jeho používání mě baví. Stačí mi dvě pumpičky na celý obličej i krk, takže těch 50 ml vydrží poměrně dlouho. Sérum seženete TADY za cenu 590 Kč.
Dárková kazeta s vůní bergamotu obsahuje pěnu do koupele, tělové mléko a body mist. Pěnu do koupele jsem prozatím vyzkoušela jen jednou, přeci jen v tomto počasí na koupele není ani pomyšlení. A jak už jsem psala u pěny Frais Monde s kokosovou vůní (recenze tu), i tato pěna je dost tekutá, vypotřebujete jí dost a ve vaně nevoní tolik jako v tubě. Tělové mléko už je lepší, konzistencí je tak akorát, ani tekuté ani tuhé, nádherně voní a vonět vydrží na pokožce i několik hodin. Nejlepší je ale body mist, jeho používání si teď přes léto užívám. Podobně jako body spray od Victoria's Secret na pokožce vydrží maximálně 2 hodinky. Celá dárková sada obsahuje termální soli a pokud si říkáte, že vůni bergamotu odněkud znáte, tak tvoří základ chutě a vůně čajů Earl Grey :) Tento čaj já miluju, takže je vám jasné, že jsem zamilovaná i do této sady, kterou seženete TADY za cenu 849 Kč.
Posledním neméně zajímavým produktem je parfemovaný olejíček s vůní bílého pižma neboli mošusu. Pižmo tvoří základ řady parfémů, v tomto oleji ale přichází ve své čisté formě. Jeho vůně je decentní, opravdu čistá, svěží a jemná. Malinko mi připomíná i vůni vypraného prádla, ale těžko se popisuje, to prostě musíte cítit. Pokud si pamatujete na mou recenzi vanilkového olejíčku (tady), hádáte správně, že i tento pižmový jsem si oblíbila. Vydrží vonět opravdu celý den a když už nevím, kterou z těch mých x vůní si vybrat, sahám po něm. Vždy je to super volba :) Stojí 191 Kč a seženete ho na TOMTO odkazu.

Tak to bylo vyčerpávající, věřím ale, že minimálně jeden produkt z dnešního článku vás zaujme. Já bych tímto chtěla poděkovat Elninu a Frais Monde za tento dárkový balíček a už teď se těším na vaše komentáře!

3 komentářů

  1. Takový krásný a voňavý balíček bych si také nechala líbit! :D :) Těším se na vlogy!

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  2. Moc se těším na článek o té blogerské akci! Balíček je moc krásný. Věřím, že ti udělala opravdu velkou radost :)

    My June 2016

    OdpovědětVymazat
  3. To musí být vůněě. :) Moc hezký balíček!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)