Frais Monde kokosová pěna do koupele

Ahoj, zdravím vás v prvním březnovém dni (i když to dnes vypadalo spíš na prvního apríla...), jak se máte? Já si dnes opět dala celý den s kámoškou bakalářkou, to je tak, když na to celý týden kašlu a pak jeden den makám :D Ale tak, pořád je ještě čas. Včera jsme byly s holkama posedět v čajovně, po tom, co jsem v práci s pomocí ajťáka z centrály v Praze dvě hodiny bojovala s aktualizací softwaru (a mezitím s ním hrála v Malování piškvorky, stihli jsme probrat Bar, který neexistuje i nekonaný koncert Disclosure), se to dost hodilo.
Mimochodem, říkala jsem si, že tu dlouho nebyl žádný fashion post, na focení outfitů to pořád není, ale mám chuť udělat nějaký inspirační článek, pár koláží z různých e-shopů, třeba tím společně přivoláme jaro, co vy na to? :)


Dnešní recenzí ještě ale zůstaneme v aktuálním ročním období, přeci jen, zima je na horké koupele jako dělaná a já si dopřávám aspoň jednu týdně! Skoro vždy si koupel něčím zpříjemňuji, ať už pěnou, solí nebo šumivou bombou. Když jsem si vybírala nějaký produkt z parfemy-elnino.cz od Frais Monde, volba padla právě na pěnu do koupele. A s jakou jinou vůní, než kokosovou :) Frais Monde už vám představovat nemusím, tak jdeme rovnou na hodnocení pěny.

Obal je velice čistý a jednoduchý, nic přepláceného, a to já ráda. Na první pohled to vypadá, že pěny bude hodně, jedná se o 200ml obal. Ale už když jsem odklopila víčko, všimla jsem si, že produkt je dost tekutý a není jím vyplněná celá tuba. No, co už, to tak většinou bývá, ale objem by měl být takový, jako píšou na obalu. Vůně kokosu mě praštila do nosu hned, jedná se o krásnou nechemickou kokosovou parfemaci. Pěna dále obsahuje extrakt z měsíčku lékařského.
Nikde není napsáno, kolik se toho má do vany nalít, takže jsem to napoprvé přehnala a měla ve vaně kopce pěny. Opravdu stačí málo, ale tím, jak je to tekuté, špatně se koriguje množství. Produkt hezky napění, pěna vydrží celou dobu koupele (ležím tam vždycky aspoň 15-20 minut) až do vypuštění vany, ale pak jde hezky smýt, takže nemusíte oplachovat vanu natřikrát. Co je velká škoda, je to, že vůně kokosu ve vaně už není skoro vůbec cítit, není to tak intenzivní jak v tubě. Ale pěna vůbec nevysušuje, vždy z vany vyjdu krásně hydratovaná.
Kdybych to měla shrnout, neskákám do stropu radostí, jakou úžasnou pěnu do koupele mám, ale vůbec to není špatný produkt. Od pěny neočekávám nějaké extra zázraky, jen by mohla vonět i ve vaně.
Pěnu do koupele seženete TADY za cenu 153 Kč, což není vůbec špatné, ta kokosová a další s vůní guave a bavlna se vyprodávají, ale na e-shopu seženete další skvělé vůně, hodně mě zaujala vanilka s maté.

Co vy a Frais Monde, už jste něco zkoušeli? Doufám, že jste některá dala na mě a koupila si ten parfémovaný olejíček :) A co vy a koupele, dopřáváte si je? S pěnou, solí nebo jen tak? Těším se na vaše komentáře!

6 komentářů

  1. túto značku nepoznám, ale tá vôňa musí byť geniálna! :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Už ten obal je krásný :) pěny do koupele miluju a tahle vypadá moc super :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  3. Když už si vanu udělám, tak potřebuju hooodně pěny :D Kokos by se mi zamlouval

    OdpovědětVymazat
  4. Koupila jsem si dva olejicky - ovoce, což je taková až pánská vůně, což já normálně vůbec nemusím, ale už jsme kamarádky a pomeranč a bavlnu, což mi nevonelo vůbec a dala jsem to ségře. Každopádně pokukuju po jiných variantách, zvlášť lichi a mořský vánek me zajímají :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Litchi bude vonět skvěle! Od mořského vánku bych čekala spíš nějakou vůni na záchod, tak ať nejsi zaskočená. Dej vědět, jak budou vonět :) Občas lehce pánské vůně docela můžu, třeby bych se s tím ovocem skamarádila taky.

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)